Jump to content

Wizard!

Premium Members
  • Posts

    22.861
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    30

Posts posted by Wizard!

  1. Για αυτό που αντί να απαντήσεις με επιχειρήματα και στοιχεία, όπως έκανε ο συνομιλιτής σου, απαντάς με προσωπική επίθεση ως ειδήμον ψυχολόγος, χαρακτηρίζοντας τη συμπεριφορά του, πως το λένε; Δε μας έβαλες link.

  2. 6 minutes ago, acct said:

    Δεχόμεθα λίστες επιτρεπτών ιστοσελίδων.

    Ρε συ, τώρα πλάκα κάνουμε; Γνωρίζουμε οι περισσότεροι σε ποιά sites μπορεί κάποιος να κολλήσει οτιδήποτε, είτε αυτό είναι μέσω iPhone, είτε μέσω οτιδήποτε. Ο πιό απλός τρόπος να μην το πάθεις, είναι να μην μπαίνεις σε άγνωστα sites.

     

    6 minutes ago, acct said:

    Ναι. Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει Drammer στο Play Store (ή αν/όταν κυκλοφορήσει Rowhammer για iPhone στο AppStore ή για Windows Phone στο Market). Πρακτικά, πάντοτε θα απαιτείται συμπληρωματικό κατέβασμα από άλλη ιστοσελίδα. Αυτό μπορεί να γίνει με μια φαινομενικά ασφαλή εφαρμογή σε όλα τα  App Stores και μπορώ να παραθέσω πολλά παραδείγματα που αποδεικνύουν ότι και τα τρία μεγάλα είχαν τέτοια κρούσματα.

    Δεν αναφέρθηκα στο Drammer. Αναφέρθηκα σε αυτό που είπες, ότι ούτε στο Android κολλάς, αν μπαίνεις μόνο στο επίσημο Play Store και σου υπέδειξα πόσο λάθος είναι, αφού κατά καιρούς έχουν διακινηθεί κακόβουλες εφαρμογές και μέσω του επίσημου store της Google, γιατί απλά είναι ξέφραγκο αμπέλι.

     

    Επίσης, δεν έχω καμία άλλη δουλειά να κάνω, από το να απολογούμε για τη συσκευή μου. Ειδικά όταν υπάρχει μια σαφής προκατάληψη και παραπληροφόση από δεκάδες haters που ψάχνουν να βρουν ευκαιρία να την κοροϊδέψουν, χωρίς να βλέπουν τα χάλια της δικής τους. Και αν είναι να μιλήσουμε για ευκολίες, δυνατότητες, κλπ, να δεχθώ κριτική, γιατί το iOS είναι κλειστή πλατφόρμα και είναι λογικό να περιορίζεται κάπου.

     

    Όμως, να σχολιάζουν επειδικτικά χρήστες Android για την ασφάλεια και τα patches, είναι τουλάχιστον ειρωνία για να μην πω τίποτα χειρότερο. Ένα Android που για να κλείσει τις τρύπες μπορεί να τους πάρει μήνες.

     

    Και μια που αναφέρθηκες στο "attack vector", για δώσε μου σε παρακαλώ στοιχεία με ποσοστά συσκευών που προσβλήθηκαν από κακόβουλο λογισμικό στη μία και στην άλλη πλατφόρμα. Γιατί δεν παίζει ρόλο το πόσο απλό θα ήταν να προσβληθείς, αλλά τελικά τι αποτέλεσμα είχε. Γιατί αν αφήσω ξεκλείδωτη την πόρτα μου στο σπίτι που έχω στο βουνό, μάλλον δε θα μπει κανείς, αλλά αν είναι στην Ομόνοια, μάλλον θα το βρω υπό κατάληψη την επόμενη μέρα.

    Αντίθετα, στην άλλη πλευρά, τα πράγματα δεν είναι τόσο ευοίωνα, που είσαι αναγκασμένος να έχεις Antivirus για να είσαι ασφαλής...

    https://www.theguardian.com/technology/2016/jul/06/what-is-hummingbad-malware-android-devices-checkpoint

    https://www.cnet.com/uk/news/viking-horde-malware-attacks-android-devices/ (από εφαρμογές μέσα στο Google Store)

    http://phandroid.com/2016/04/25/android-malware-ransomware-website/ (just visit a website to get infected! Κοίτα να δεις!)

    https://www.fireeye.com/blog/threat-research/2016/04/rumms-android-malware.html (sms phising, για χαζούς, αλλά γίνεται)

    https://duo.com/blog/android-device-rooting-malware-spotted-in-active-attacks (sms & mms)

     

    Αυτά μόνο μέσα στο 2016 κι έχει άλλους 2 μήνες μπροστά του.

     

  3. 55 minutes ago, acct said:

    Σε αυτό το θέμα εξ ορισμού αναφέρουμε τα προβλήματα κάθε πλατφόρμας. Αυτό δε σημαίνει ότι κάθε είδηση που μας αφορά είναι δημόσια μομφή για το τηλέφωνο που αγοράσαμε. 

    Όταν η "αναφορά" συνοδεύεται από σαρκαστικό σχόλιο, τότε δικαιούται απάντησης. Δεν είναι θέμα μομφής, είναι θέμα παραπληροφόρησης.

    Όσο για τη δυσκολία, θα πω τα εξής:

    1. Για να δεις μια τέτοια εικόνα, πάλι θα πρέπει να μπεις κάπου που δεν θα έπρεπε να μπαίνεις, δε θα τη βρεις στο cnn.com ή στο facebook.com... 

    2. Μόνο εκτός Play Store; Rly;;;
    http://arstechnica.com/security/2016/06/godless-apps-some-found-in-google-play-root-90-of-android-phones/

  4. Ρε! σεις, τι γίνεται με το Amazon τελευταία...;
    Τρεις παραγγελίας μέσα σε ένα μήνα και οι τρεις απατεώνες.
    Εντάξει, κάνουν refund, αλλά καταντάει κουραστικό κι εκνευριστικό...

  5. 7 minutes ago, Delijohn said:

    Έχεις τα ποσοστά των συσκευών που το έχουν περάσει ή μιλάς για το δικό σου μόνο; 

    Το πότε θα το περάσει κάποιος, είναι δεύτερο στάδιο. Αν δεν υπάρχει το update, δε μπορεί να το περάσει κανείς.

     

    Για το Drammer πότε θα βγει το Update; Πότε θα το ενσωματώσει η Samsung; Η LG; H Sony; H Xiaomi;

     

    Έχεις τα ποσοστά των συσκευών που έχουν δεχθεί επίθεση με τη συγκεκριμένη μέθοδο, ή επειδή διάβασες το άρθρο θεωρείς ότι τον ήπιαμε όλοι;

  6. Δε γνωρίζω τις διανομές για να σου προτείνω, θα έρθουν οι "ειδικοί" να απαντήσουν, αλλά αν θέλεις να πειραματιστείς στα 1,2,4, και ίσως και στο 3,  μπορείς πολύ εύκολα με το VMWare ή κάτι αντίστοιχο. Θα σου δώσει σίγουρα μια εικόνα για παραμετροποίηση, ενημερώσεις, ρυθμίσεις, κλπ, χωρίς να χρειαστεί να μπαίνεις στη διαδικασία backup, format, restore, κλπ.

  7. 2 minutes ago, dfk_7677 said:

    Αν κατηγορείς εμένα για αναξιοπιστία, εγώ τι πρέπει να πω, όταν χωρίς να έχεις παίξει το παιχνίδι, βρίσκεις ότι έχει τόσα προβλήματα; Αν ήταν τόσο χάλια, τι νομίζεις ότι θα γινόταν σε αυτό το νήμα; Δε θα υπήρχαν παράπονα από όλους ή τουλάχιστον από τους περισσότερους; Ξέρω είμαστε τόσο μικρό δείγμα, ανάξιο λόγου...

    Αυτό που σου διαφεύγει είναι πως οι περισσότεροι φίλοι του BF σε αυτό το forum, δεν έχουν αγοράσει το BF1 ακόμα. Ρίξε μια ματιά στα threads των BFBC2, BF3, BF4 και δες πόσες δεκάδες μέλη με εκατοντάδες ή χιλιάδες ώρες παιχνιδιού, που τα είχαμε όλα, δεν έχουμε προβεί στην αγορά του BF1.  Αυτό και μόνο σημαίνει πολλά για τα μη παράπονα που αναφέρεσαι.

     

    Κι εγώ δεν είπα ότι το παιχνίδι είναι χάλια. Είπα ότι έχει πάλι προβλήματα με το launch και η απόδειξη, άσχετα με τη "στατιστική" σου, είναι το patch τόσο σύντομα.

     

    'Οσοι λοιπόν το χαίρεστε, καλά κάνετε και μακάρι να γίνει το αγαπημένο σας παιχνίδι.

    Όσοι όμως θεωρούμε ότι δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει ακόμα, δικαίωμά μας να μην το αγοράζουμε και να ζητάμε ποιοτικότερα παιχνίδια όταν τα πληρώνουμε ακριβά.

  8. 2 minutes ago, dfk_7677 said:

    Δεν έχουν δημοσιευτεί ακόμα. Αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα που έχουν κάποια συγκεκριμένα PC και όχι όλα (στο team μου σε ~20 άτομα δεν το έχει κανείς), το παιχνίδι δεν έχει σοβαρά προβλήματα.

    Αν ήταν συγκεκριμένα PCs, δε θα έμπαιναν στον κόπο να βγάλουν patch. Αν διαβάσεις την ανακοίνωση, είναι και PS & XBOX, άρα, γενικότερο πρόβλημα και φυσικά δεν έχει να κάνει με το HW, αφού στις κονσόλες, δεν έχουμε διαφοροποίηση. Επίσης, τα 20 άτομα της ομάδας σου, βάσει των μερικών εκατομμυρίων παικτών, είναι ανύπαρκτο στατιστικό δείγμα, οπότε ανάξιο λόγου.

     

    2 minutes ago, dfk_7677 said:

    Εγώ δε βλέπω κανέναν από αυτούς που το έχουν αγοράσει να λέει ότι δεν είναι αξιοπρεπές.

    Μάλλον δεν ψάχνεις αρκετά, εκτός αν η έρευνά σου, περιορίζεται στα 20 άτομα της ομάδας σου ή τα δεκάδες posts σε reddit & bf forums & youtube είναι πλαστά για να γίνει ντόρος.

     

    2 minutes ago, dfk_7677 said:

    Μου κάνει εντύπωση να ασκείτε κριτική σε ένα παιχνίδι σαν το BF1, όταν έχετε αγοράσει BF4 και Hardline.

    Τι σημαίνει αυτό δηλαδή; Ότι επειδή φάγαμε το σκατό με το 4, δεν δικαιούμαστε να ζητάμε κάτι αξιόλογο; Αυτό ακριβώς είναι το νόημα! Αυτό γράφω παραπάνω. Ότι κάποιοι συνήθισαν με τις βλακείες και τώρα δεν τους κάνουν εντύπωση μερικά "προβληματάκια", έχουν δει και χειρότερα.

     

    Όσο για το Hardline, με εξαίρεση το BC2, έχει τα λιγότερα προβλήματα από όλα.

  9. To update δεν σημαινει απαραιτητα μονο διορθωσεις.
    Μπορει να περιεχει νεα features ή να κανει γενιικοτερα συμμαζέματα.

    Μπορεί; Rly? Αυτό είναι το επιχείρημα σου;
    Υπάρχουν επίσημα notes, τα οποία πολύ βολικά θέλουν login για να τα δεις, μη γίνουμε ρόμπα στα search engines....
    https://forums.battlefield.com/en-us/categories/battlefield-1-game-updates

    Όσο για τα προβλήματα, προφανώς και δεν έχεις και είπαμε, όσοι έχουν, οι ίδιοι φταίνε ή τα PC τους ή οι συνδέσεις τους...
  10. 1 minute ago, icy20 said:

    Πες ενα game που μολις βγαινει πια ΔΕΝ θελει update... 

    Ακριβώς αυτό λέω. Ότι μας έχουν κάνει χρημοτοδότες. Κι όσο προαγοράζουμε, ή αγοράζουμε on Day 1, αυτό δε θα σταματήσει. Καμία εταιρία δε θα σοβαρευτεί και όσο πάει θα χειροτερεύει. Έχουμε φτάσει να ψάχνουμε και να συγκρίνουμε το χειρότερο, αντί για το καλύτερο. Αυτό είναι κατάντια, όχι εξέλιξη.

    • Like 2
  11. 8 hours ago, PetrosD said:

    Born on the Fourth of July (1989)

     

    Τραγική ταινία.

    Και επειδή τους είχε πονέσει πολύ, για αυτό και δεν έδωσαν το Oscar στον Tom Cruise τότε και το πήρε ο My Left Foot, που δε λέω, καλά έπαιξε, αλλά δε νομίζω ότι υπήρχε σύγκριση των δύο.

    • Like 2
  12. 12 hours ago, eyuri said:

    Είχα μικρό κατάστημα για σέρβις υ/η και πωλήσεις. Στην δική σου περίπτωση θα έπαιρνα το τροφοδοτικό και θα το έστελνα στον επίσημο αντιπρόσωπο για έλεγχο. Αυτό σημαίνει ότι μένεις χωρίς τροφοδοτικό και η/η για το εύλογο χρονικό διάστημα μια βδομάδα έως και μήνα. Είναι στην διακριτική μου ευχέρεια αν προσωρινά σου έδινα δανεικό κάποιο άλλο εως ότου επιστρέψει το δικό σου είτε επισκευασμενο.. είτε προϊόν αντικαταστασης. Η εγγύηση δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση. Δεν έχω μελετήσει το νόμο αν και και είχα το μαγαζί για 6 χρόνια. Αλλά από τις 100 και πλέον εγγυήσεις καμιά αντιπροσωπία δεν ανανέωσε εγγύηση και το.πιο δύσκολο δεν αντικαθιστουσε σε καραμπινατες υποθέσεις είδη που είχαν σοβαρό πρόβλημα από την γέννηση τους.

    Sorry κιόλας, αλλά αν εσύ είχες μαγαζί και δε γνώριζες τη νομοθεσία, είναι δικό σου πρόβλημα κι όχι γενικό.

    Επίσης, αν οι αντιπροσωπείες, καταπατούσαν το νόμο, κάνοντάς σε να νομίζεις ότι έτσι είναι το σωστό, πάλι δικό σου πρόβλημα είναι.

    Ο νόμος είναι σαφέστατος, όπως παρατήρησε παραπάνω ο @minast και δε χωράει καμία αμφιβολία.

     

    Για να μάθεις λίγο συνοπτικά:

    1. Είσαι υποχρεωμένος να του δώσεις προϊόν να κάνει τη δουλειά του, αν ο έλεγχος/επισκευή κρατήσει πάνω από 15 μέρες

    2. Η εγγύηση ανανεώνεται με κάθε αντικατάσταση προϊόντας από την αρχή

    3. Αν μπει ανταλλακτικό, τότε η εγγύηση ισχύει για το ανταλλακτικό και μόνο

    4. Το κατάστημα είναι υπεύθυνο για την παροχή της εγγύησης και ο αντιπρόσωπος σε δεύτερη φάση

    5. Η εγγύηση ισχύει για αγορές εντός ΕΕ, άσχετα από το σημείο πώλησης.

     

    Μπορεί να μην το έκανες τότε, αλλά ποτέ δεν είναι αργά να μελετήσεις τη νομοθεσία. Υπάρχει δωρεάν στο internet και με σαφέστατες επεξηγήσεις.

  13. Όπως καταλαβαίνετε, επαναλαμβάνεται πάλι το ίδιο σενάριο. Για αυτό μερικοί λέμε, δώστε τους ένα μάθημα. Δεν είναι θέμα τα 40-50€, είναι το θέμα ότι στην ουσία, τους δίνουμε δανεικά για να ολοκληρώσουν το παιχνίδι. Ε λοιπόν, δεν είμαι τράπεζα. Δεν θα τους τα δώσω, αν δεν το φτιάξουν πρώτα. Ξέρω ότι ποτέ δε θα γίνει τέλειο, αλλά έστω, ας είναι σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Δε μπορείς μωρή DICE/EA να μου ζητάς να σου προπληρώσω κάτι που θα έχει ένα σκασμό προβλήματα. Σταδιάλα πιά.

    (πάω να παίξω BFH, που παρεπιπτόντως, είναι γεμάτοι οι servers)

    • Like 1
  14. 2 hours ago, Aias said:

    Στο overwatch κανεις 10-20 kills σε 5 λεπτα και το χαιρεσε ,στο bf1 κανεις 5 kills σε 1 ωρα και νομιζεις οτι εισαι ο θεος των fpsΠολυ κουραστικο..Επισης καθε φορα που παιζω bf1 πονανε τα δακτυλα μου ενω στο overwatch ειμαι χαλαρος.

    Η διαφορά είναι πως το BF, έχει modes που είναι σαφώς πιό γρήγορα σε ρυθμό από το Conquest με 64 παίκτες σε μεγάλες πίστες. Δεν ξέρω βέβαια με τους "κλειδωμένους" servers του 1 τι θα γίνεται, αλλά στα BC2/BF3/BF4 μπορούσες να βάλεις TDM (σε πολύ μικρό χάρτη) με 64 άτομα και να μην παίρνεις ανάσα. Είχες την επιλογή, για ότι σε ευχαριστούσε καλύτερα.

     

    Τώρα για το βράχο που είπες, όπως έγραψε κι ο Άκης παραπάνω, κατεβάζεις τα γραφικά στα medium αν θέλεις να παίζεις multi.

  15. 4 minutes ago, panos444 said:

    Επίσης υδρόψυκτος χωρίς o/c γιατί;

    Για πολλούς λόγους, τους έχουμε γράψει πολλές φορές.

    14 minutes ago, Petrossortep said:

    Για αρχή DAC δεν χρειάζεται. Η onboard των ακριβών μητρικών είναι άψογη σαν πηγή ήχου. Ένας ενισχυτής κοντά στο κατοστάευρω είναι αρκετός. 

    Εγώ πάντως, θα πήγαινα εδώ:

    http://www.skroutz.gr/s/8547625/Creative-Sound-Blaster-G5.html

    Pros:

    Εξαιρετικός ήχος για ακουστικά

    Ανεξάρτητη κάρτα

    Μεταφέρεται σε laptop πχ

    Φορητή, την παίρνεις μαζί σου στις διακοπές/ταξίδι μαζί με τα ακουστικά και γ@ει ο ήχος

     

    Cons

    Ακριβότερη

    Δε μπορεί να οδηγήσει ηχεία (για βασικό ήχο βέβαια, θα έχει και την onboard)

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.