Jump to content

whitewolf

Premium Members
  • Posts

    333
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by whitewolf

  1. λιγο ακριβο το βρησκω για αυτα που εχει πανω,οσο για την καμερα,νομιζω πως με μια usb webcam κανεις δουλεια με την πλειονότητα των android boxes που κυκλοφορουν.

  2. Από εδώ: Harmony-Remote-Forum.de • Comparisons of Logitech's Harmony Remote Models

    φαίνεται πως όλα τα καινούργια που έρχονται με την βάση είναι RF (RF ή Bluetooth). Γενικώς, αν δεν χρειάζεται να το σημαδεύεις, αν πιάνει μέσα από τσέπες, κάτω από κουβέρτες είναι RF.

    Επίσης και στη σελίδα της Logitech φαίνεται, όσα είναι RF, στα specs λέει "Remote Control" , όσα είναι μόνο IR "IR-based remote control".

    Έχεις μόνο το hub και χρησιμοποιείς τα apps στο τηλέφωνο ή το Smart Control/Ultimate ;

    Εγώ είμαι με το 600 2 χρόνια τώρα, το είχα πάρει 20 λιριά από black friday sales και ψήνομαι για ένα δεύτερο για την δεύτερη TV, αλλά το παραπλήσιο 650 είναι στα 80€ και κάπως μου κακοφαίνεται.

    Κοίταζα τα One For All Remotes, παραπλήσιες λειτουργίες με τα παλιά harmony, αλλά στο αγγλικό amazon έχουν απίστευτα χαμηλές τιμές, 28 λίρες για το μεγαλύτερο μοντέλο όταν το αντίστοιχο harmony έχει τα διπλά.

    ναι το ξερω πως χρησιμοποιουν rf για επικοινωνια μεταξυ βασης και κοντρολ,δεν μεταδιδει εντολες rf προς συσκευες ομως ουτε "μαθαινει" απο rf remote controls.

    οσο για τα one for all ,αν εχεις μαθει σε harmony ,μεινε μακρυα,εχω ενα one for all για την κρεβατοκαμαρα,καμια σχεση.Μετα το harmony smart control το χαος!

  3. Το smart hub δεν εχει rf εκτος αν μετα απο κανα 6 μηνο που το δουλευω δεν το εχω παρει ακομα χαμπαρι,ειναι ομως μακραν τα καλητερα 100 ευρω που χαλασα εδω και χρονια!Ακομα και τα no name pc ir remotes υποστηριζονται απο harmony οποτε με ενα ταληρο απο το ebay καθαρισες!

  4. Αν είχε optical out, το είχα πάρει με κλειστά μάτια, το gigabit για streaming από nas δεν πολύ χρειάζεται.

    Τo ίδιο θέμα και για το Intel NUC, έχει τα πάντα πάνω πλην optical.

    To fire tv (το οποίο μόλις έγινε διαθέσιμο από amazon.co.uk) έχει optical, αλλά έχει το rf/bluetooth remote και όχι IR και δεν μπορείς να το δέσεις πάνω σε harmony.

    το fire tv ειναι παιζει μια χαρα με harmony ,ετσι λεει εδω τουλαχιστον

  5. To συστημα ειναι ,amd apu A8 6600k,mobo gigabyte fm2a85xm,8 giga ram kingston 1600 cl9,psu Cooler Master B600 600W,hdd ssd samsung.Μονταρισμενο τον Σεπτεμβη,δουλεψε υπεροχα για 3-4 μηνες και μετα μπηκε σε ακινησια.Προχτες το εβγαλα να δουλεψει να δω οτι ειναι οκ,και παρουσιαζει το εξης θεμα.Ξαφνικο και τελειως τυχαιο restart (ανευ sod,μαυριλα->reboot) χωρις αιτια,ανεξαρτητα αν ειναι σε load η idle.Oι θερμοκρασιες του ειναι σε αριστα επιπεδα,δεν βγαζει ποτε μηνυμα λαθους και το βασικο ,δεν γραφει το error σε κανενα windows log ωστε να προσδιορίσω το προβλημα.Εκανα βιος update,καθαρη εγκατασταση win 8.1,clear cmos.Σε stress test με το Heavyload π.χ η παιζοντας καποιο game για 2-3 ωρες ,δεν κρασαρε ποτε,βγαινοντας απο το stress ομως μου το εκανε συχνα (οχι παντα).Εχει κανεις καμια ιδεα,πριν αρχισω να πηγαινω δια της αφαιρετικης?Εγω κλίνω προς το τροφοδοτικο...

  6. ρυθμισμένο από bios σε achi,και ξαφνικά μου γραφή ότι έχω raid.έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον?καμια λύση?

    ναι σε μενα ,δεν βρηκα λυση και γυρισα αναγκαστικα σε ide.

  7. καπου εδω διαβασα οτι οι ssd πρεπει/ειναι καλυτερο να μπαινουν σε AHCI και οχι σε IDE ....οταν βαζω ομως τον 80αρι σε AHCI το toolbox της ΙNTEL δεν τον trimαρει γιατι λεει ειναι σε raid mode....

  8. πηρα αυτα απο τον 80αρι.... πρεπει να φταιει η μητρικη μου που ειμαι τοσο χαμηλα?καμια αλλη ιδεα?αυτα τα πηρα οταν τον εβαλα στα sb sata γιατι οταν τον εβαλα στον jmikron δεν πηγαινε πανω απο 185 read με τιποτα.

    intelx25m80g.png

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.