Jump to content

a4dtm

Premium Members
  • Posts

    380
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About a4dtm

  • Γενέθλια 23/01/1978

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΝΙΚΑΙΑ
  • Ενδιαφέροντα
    COMPUTING

Πρόσφατοι Επισκέπτες

694 Εμφανίσεις προφίλ
  • sstav

a4dtm's Achievements

  1. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Αυτο που δειχνει το unigine 4gb μνημη στην καρτα ενω εχει 8 gb ειναι φυσιολογικο?
  2. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Για να ακουστει πρεπει η καρτα να εχει υψηλα ρολογια στον πυρηνα και να εχει και μεγαλη χρηση. Τα fps ναι πρεπει να ειναι σε τριψημια νουμερα. Το μονο που με ανησυχει ειναι μηπως αυτος ο ηχος μεγαλωσει με τον καιρο.
  3. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Ειναι λογος για να ψαχνομαι με εγγυησεις ή θεωρειται κατι φυσιολογικο απο τις εταιριες κατασκευης καρτων? παντως δεν ειναι ενοχλητικο για να ειμαι ειλικρινης. Πρεπει να βαλω το αυτι μου στο tower για να το ακουσω
  4. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Δοκιμασα τους 16.9.1 hotfix και προσεξα οτι διορθωθηκε αυτο το προβλημα. Δηλαδη τωρα ανεβαινουν κανονικα τα ρολογια του πυρηνα, φυσικα ο επεξεργαστης βαραει υπερωριες γιατι οντως ειναι μικρος για τα δεδομενα της καρτας. Αυτο που προσεξα ομως (μετα απο επισημανση ενος μελους) ειναι ενα μικρο κροταλισμα της καρτας οταν και μονο οταν δουλευει στο full load το οποιο δεν προερχεται απο τους ανεμηστηρες της δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλα ειναι ενας ηχος που κανει οταν περναει απο καπου ρευμα με μεγαλη ταση (δεν ξερω αν το περιγραφω σωστα). Μοιαζει πολυ η χροια του κροταλισματος αυτου με τον ηχο που κανουν καμια φορα οι μετασχηματιστες στις κολωνες της δεη που εχουν υψηλη ταση.
  5. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Λεω πεσμενα fps γιατι εβλεπα ορισμενες φορες μεσα στο παιχνιδι κατω απο 60 fps σε αναλυση 1280χ1024 που για τα δεδομενα της καρτας πιστευ ειναι λιγα fps. Η αλλαγη που εκανα ειναι mobo, cpu ram και gpu δηλαδη ολο το pc σχεδον και απλα μου φανηκε παραξενο που η καρτα δεν σηκωνε ρολογια στον πυρηνα. Αλλα παιχνιδια δεν εχω βαλει ακομα για να δω τι συμπεριφορα εχει αλλα αφου μετα απο ενα unigine που ετρεξα και σηκωσε κανονικα mhz αρα με κανει να υποθεσω και εγω οτι μαλλον φταει ο pentium και η χαμηλη αναλυση της οθονης.
  6. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Τελικα μαλλον ο cpu φταιει ή κατι γινεται με το παιχνιδι γιατι ενα unigine heaven που ετρεξα την τρεχει στο 100% την καρτα και το ρολοι του πυρηνα 1080mhz οπως πρεπει να ειναι.
  7. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    η οθονη οντως ειναι 4:3 αλλα ειναι 19αρα οσο για το cpu το ειχα σκεφτει και εγω οτι μπορει να ευθυνεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος Η οθονη μακαρι να ηταν του 2006, δυστυχως ειναι παλαιοτερη αλλα παιζει μια χαρα γι αυτο δεν πηρα αποφαση για αλλαγη τωρα οσο αφορα την καρτα που δεν σηκωνει τα ρολογια της λες να ειναι ο pentium τελικα?
  8. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Μεσα στις ρυθμισεις και στην εναρξη σηκωσε τα ρολογια. Μεσα στο παιχνιδι τα ριχνει. ram εχω 16 gb και ολα που τα εκλεισα παλι την ιδια συμπεριφορα ειχε η καρτα δεν εχω αλλο υπολογιστη απενεργοποιησα το volumetric lightning και εβαλα ολα τα settings στο medium και παλι τα ιδια ειχα
  9. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    μολις απενεργοποιησα το vsync εφτιαξαν λιγο τα πραγματα. Ανεβηκαν σε καποια σημεια τα fps ο cpu δεν επεσε κατω απο 100% αλλα και η καρτα επαιζε μερικες φορες 100% χωρις να ανεβαζει πανω απο 700mhz Υπαρχει περιπτωση ο cpu επειδη ειναι μικρος σε σχεση με την καρτα να μην την αφηνει να ανεβασει τα ρολογια του gpu?
  10. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    τι εννοεις "με ποσα επαιζα πριν"? καινουρια ειναι η καρτα τωρα την εβαλα στο pc και μολις το προσεξα οτι δεν ανεβαζει το ρολοϊ του πυρηνα. σε ορισμενες στιγμες βλεπω και το cpu και το gpu 100% μονο που ο gpu παει μεχρι 650mhz maximum.
  11. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Οχι οι θερμοκρασιες ειναι σε χαμηλα επιπεδα για gaming. Μεσα στο παιχνιδι δεν παει πανω απο 50 βαθμους
  12. a4dtm

    Πεσμενα FPS με Sapphire 390X Nitro 8GB

    Drivers εχω βαλει τους crimson 16.7.3 που εαν εξαιρεσεις τα hotfix ειναι οι τελευταιοι
  13. Με το συστημα της υπογραφης μου και παιζοντας το call of duty black ops iii κανω monitoring με msi afterburner και μου δειχνει αρκετα πεσμενα τα fps για τα δεδομενα της καρτας και τον πυρηνα της να αμφιταλαντευεται μεταξυ 350 και 500 mhz ενω συμφωνα με τις προδιαγραφες της παει μεχρι 1080mhz στο gaming. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
  14. a4dtm

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Που βρισκεται ρε παιδια η επιλογη composite sync γιατι δεν μπορω να τη βρω στους 11.6?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.