Jump to content

psyber

Premium Members
  • Posts

    2.520
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by psyber

  1. Αν και έχω intel δεν το βλέπω καθόλου οπαδικα. Εξάλλου τα καραγκιοζιλικια για ανάγκη για delidding και τα στραβά ilm, η intel τα ξεκίνησε. Απλά είχα καταλάβει ότι τα amd, αν και λιγότερο ενεργοβορα, χτυπάνε ευκολα 90αρια κατι που βάσει specification θεωρείται ανεκτό.

    • Like 1
    • Agree 1
  2. On 28/12/2023 at 5:09 ΜΜ, το μέλος iseeklife έγραψε:

    αυτό που χρειάζεται να αφαιρέσουμε τους υπόλοιπους δίσκους στο κανονικό φορμάτ ισχύει και εδώ ή δεν χρειάζεται? 

    Απαιτούν κάτι τέτοιο τα 11?

  3. Από τη μία θα έλεγε κανείς ότι η Noctua πάει να βγάλει λεφτά από τα ήδη υπάρχοντα προϊόντα, από την άλλη βελτιώνει το τρόπο εγκατάστασης, πράγμα πολύ σημαντικό για ένα επεξεργαστή. Τι να πει κανείς. Εγώ πάντως έκανα την καφρίλα και πήρα το philips κατσαβίδι της και είναι φανταστικό.

    • Like 1
  4. Δεν είχα διάθεση να ερεθίσω κανέναν, και σέβομαι όλους τους συμφορουμιτες. Το μήνυμα μου είχε μια δόση χιούμορ και μια δόση αλήθειας καθότι έχω δεχτεί επανειλημμένα επίθεση στο φόρουμ όταν έχω εκφράσει θέση κατά τακτικών  της κυβέρνησης. Σέβομαι ιδιαίτερα την ημέρα και δεν έκανα σύνδεση του ποστ με αυτήν. Σέβομαι και τη δική σου διάθεση να υπάρχει τάξη στο φόρουμ, ωστόσο αισθάνομαι ως λογοκρισία αυτό που ζητάς και επιλέγω να μην ανακαλέσω.

    • Like 1
  5. Τι περιμένει κανείς από άνθρωπο που αναπτύσσει οπλικά συστήματα. @astrolabos ενδιαφέρον άρθρο, ενδεικτικό πολλών σκοτεινών πραγμάτων και καταστάσεων που πρόκειται να έρθουν.

    • Confused 1
  6. Μία ώρα πριν, το μέλος l2phile έγραψε:

    Πολλά αποθετήρια κατασκευάζονται τελευταία. Έχουμε κανέναν φίλο Εβραίο, να μας αποκαλύψει τι ετοιμάζουν;

    Τι σημαίνει αυτό φίλε;

  7. φίλε @DEADLAZARUS,  δε λέμε να μη στηρίξουμε μια πρωτότυπη προσπάθεια. κάθε άλλο. Και συμφωνώ ότι δεν πειράζει και μια φορά οι χαμένοι της υπόθεσης να είναι οι κονσόλες. Αλλά νομίζω το συγκεκριμένο "πιεστήκαμε" πολύ να το στηρίξουμε με το εξαντλητικό και επαναλαμβανόμενο μάρκετινγκ και απλά δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες. Και εννοείται ότι το ζητούμενο είναι το βάθος του gameplay και οτι εκεί θέλουμε τις καινοτομίες αλλά ως προς τα υπόλοιπα μόνο εντυπωσιασμένος δε δηλώνω. Ειδικά ο σχεδιασμός των χαρακτήρων μου φάνηκε μέτριος και κάτι που έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.

     

    @fatalara σέβομαι την άποψη σου, αλλά τα 10 χρόνια δεν είναι λίγος χρόνος για οτιδήποτε. Δεδομένου του ποσο μας τα ζαλίσανε όλο αυτόν τον καιρό, το τελικό προϊόν έπρεπε να στέκεται καλύτερα.

    • Like 2
  8. πριν 7 ώρες, το μέλος l2phile έγραψε:

    Καιρός κάποιος άλλος έξυπνος να βγάλει μία δικιά του πιστοποόιηση

    Έχει βγάλει εδώ και καιρό ο Άρης Μπιτζιόπουλος:

     

     

    Το ότι η Seasonic αναγράφει τα αποτελέσματα του στις συσκευασίες των προϊόντων της σε μένα λέει πολλά.

    • Like 5
    • Agree 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.