Jump to content

skiabox

Premium Members
  • Posts

    236
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About skiabox

  • Γενέθλια 20/05/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Λάρισα
  • Επάγγελμα
    Προγραμματιστής

Contact Methods

  • Website URL
    https://devcanvas.org

skiabox's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Καλημέρα στο forum! Προσπαθώ να βρω μια βάση/θήκη έτσι ώστε να χρησιμοποιήσω έναν Noctua 200mm ανεμιστήρα σε οριζόντια χρήση πάνω από ένα laptop που το χρησιμοποιώ σε clamshell mode (από κάτω το ψύχω ήδη με μια cooling base). Υπάρχει κάποιο τέτοιο προιόν; Ευχαριστώ!
  2. Μόλις ρώτησα στην σελίδα της COSMOTE στο facebook για την καμπίνα και μου λέει τέλος 2018 αν έχει πάρει ρεύμα! ΛΟΟΟΛ
  3. Ναι είναι τσεκαρισμένο ότι σε αυτό το καφάο ανήκω. Το γράφει και στον κατανεμητή.
  4. Παιδιά ο χρόνος ενεργοποίησης καμπίνας του ΟΤΕ πόσος είναι; Ρωτάω μιας και έχουν βάλει καινούρια καμπίνα από τον προηγούμενο μήνα. Το ότι είμαι 15 μέτρα από την καμπίνα θεωρείται θετικό στοιχείο;
  5. Σκέφτομαι τέλος του χρόνου που λήγει το συμβόλαιό μου με τη cyta να παω στον OTE. Ποιες ενέργειες πρέπει να κάνω και πότε; Ευχαριστώ.
  6. skiabox

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Μπα δεν ασχολούμαι ποτέ να πείσω κάποιον Έλληνα για κάτι(στρατηγική επιλογή για να μη χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου). Έτσι κι αλλιώς ακόμα μέσα σε φούσκα ζούνε. Για να ξυπνήσουν πρέπει να πεινάσουν στα αλήθεια. Δεν υπάρχει και χρόνος από κάποιον που κάνει ΚΑΝΟΝΙΚΗ δουλειά που παράγει υπεραξία. Συνεπώς όσο βλέπεις κάποιον να γράφει σεντόνια, τόσο λιγότερη αξία έχει η γνώμη του όπως καταλαβαίνεις, τουλάχιστον για εμένα μιας και αποδεικνύει ότι δεν έχει κάτι χρήσιμο να κάνει για να προάγει τον ανθρώπινο πολιτισμό.
  7. skiabox

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Σωστός και μάλιστα αν παρατηρήσεις ποιοι ψηφίζουν τα κόμματα θα δείς ότι τα μικρά κόμματα της κοινής λογικής π.χ Δημιουργία Ξανά, Δράση τα ψηφίζουν όσοι δεν έχουν ανάγκη το κράτος για να ζήσουν επειδή είναι αξιόλογοι επιστήμονες είτε επιχειρηματίες και τα υποστηρίζουν γνωστά ονόματα ελλήνων του εξωτερικού που διαπρέπουν. Αντίθετα τα υπόλοιπα κόμματα τα ψηφίζουν όσοι δε μπορούν να ζήσουν χωρίς το κράτος πατερούλη. Και όπως πολύ εύστοχα έγραφε κάποιος ακόμα και τώρα που μπαίνει ένας στους χίλιους στο δημόσιο, ο έλληνας πιστεύει ότι αυτός θα είναι ο ένας στους χίλιους, ότι θα γλυψει πιο καλά από τους άλλους 999 οπότε θα πάρουν αυτόν. Για αυτό και ψηφίζει κόμματα που υποστηρίζουν τον κρατισμό, δηλαδή ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε καν τον νοιάζει αν έχει πρόγραμμα το κόμα που ψηφίζει(για τέτοια ζωάκια μιλάμε). Αν έκανες μια βόλτα από τα site των κομμάτων στις προηγούμενες εκλογές θα γελούσες. Μόνο Δημιουργία Ξανά και Δράση είχαν site με αναλυτικές θέσεις για τα πάντα. Το δε site του Σύριζα ήταν το πιο γελοίο από όλα, καθώς αντί για θεματικές ενότητες με θέσεις, έβρισκες ένα κακογραμμένο κείμενο στο word! Βέβαια σε τέτοιον λαο (έλεγε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος του ΙΚΑ ότι όταν ήταν βουλευτής δεν είχε έρθει ούτε ένας άνθρωπος ποτέ αντί για ρουσφέτι να ζητήσει αξιοκρατία) τέτοια κόμματα αξίζουν.
  8. skiabox

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Πάντως αν κρίνω από τη δημοσκόπηση που τρέχει στο thread επιβεβαιώνομαι ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Ελληνα , στο πνευματικό επίπεδο που έχει φθάσει, είναι να έχει ένα μάτσο χαρτιά στην τσέπη. Κάθε άλλη σκέψη τον ξεπερνάει κατά πολύ. Η δική μου άποψη είναι ότι το νόμισμα δεν παίζει κανένα ρόλο. Και για να το θέσω πιο λαϊκά. Αν κάθεσαι και τα ξύνεις όλη τη μέρα θα πεθάνεις από την πείνα νομοτελειακά και ανεξαρτήτως νομίσματος.
  9. skiabox

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Και ένα στατιστικό.Από το 81 και μετά ο πληθυσμός της ελλάδας αυξήθηκε περίπου 15%.Χωρίς καμιά αναλογία με αυτό το νούμερο ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων από τότε αυξήθηκε 100%. Το πιο δυσάρεστο βέβαια για εμένα είναι ότι όλοι οι έλληνες σιγά σιγά γίνανε αριστεροί(με την ανδρεο-παπανδρεική έννοια του όρου, δηλαδή πληρώνομαι για να κάθομαι στην καλύτερη περίπτωση και για να εμποδίζω τις επενδύσεις στη χειρότερη). Ετσι έχουμε την παγκόσμια προτωτυπία 'δεξιά' ή 'ακροδεξιά' κόμματα να τάσονται κατά των απολύσεων των τεμπέληδων ΔΥ είτε κατά των μειώσεων των μισθών τους (οι οποίοι είναι ακόμα και μετά τις μειώσεις σε απίστευτα προκλητικά νούμερα - ακούω πολύ συχνά συγκεκριμμένες περιπτώσεις).
  10. skiabox

    Δραχμή ή Euro;

    yanni : Οι ΔΥ φταίνε σίγουρα, κυρίως με τη γραφειοκτατεία που επιβάλλεται αντί της μηχανοργάνωσης, έτσι ώστε αυτοί να είναι μεγάλος αριθμός και να ψηφίζουν τα 2 κόμματα που είναι ορκισμένοι προστάτες τους (το ένα από την αρχή της δημιουργίας του και το άλλο μετά από μετακίνηση προς τα αριστερά). Ουσιαστικά από το 81 και μετά έχουμε μια ολιγαρχία του ενός εκατομμυρίου που κρατά την χώρα πίσω. Πρέπει δε να είναι η μόνη ολιγαρχία στην παγκόσμια ιστορία όπου για να γίνεις μέλος της πρέπει να είσαι οπωσδήποτε τεμπέλης. Οταν αρχίσει να μην κυβερνά αυτή η ολιγαρχία στην ουσία , τότε θα έχουμε πιάσει πάτο, μιας και ακόμα βυθιζόμαστε.
  11. skiabox

    Δραχμή ή Euro;

    Αυτό που μου κάνει ιδιάιτερη εντύπωση είναι η έκπληξη που έχει προκαλέσει ο ΓΑΠ. Καμία έκπληξη θα έλεγα εγώ. Μια χαρά διατηρεί το premium του ενός χιλιάρικου του δημόσιου τομέα έναντι του ιδιωτικού, σύμφωνα με την πολιτική παράδοση από το 81 και μετά. Απλά έριξε το ποσό αυτό κοντά στο χιλιάρικο , οπότε ο ιδιωτικός τομέας μηδένισε!:magic:
  12. skiabox

    Δραχμή ή Euro;

    Εγω το βλέπω σαν ερώτημα αν αρέσει στον κόσμο να δουλεύει.Σου αρέσει να δουλεύεις σε κανονικές δουλειές δυτικού τύπου που παράγουν πραγματική υπεραξία ή θέλεις να συνεχίσεις να κοροιδεύεις τον εαυτό σου και την κοινωνία και να εμποδίζεις τις επενδύσεις με ψευτοδουλειές τύπου 'σφραγιδοπατητής' ή 'υπογραφολόγος' όπως γίνεται εδώ και 30 χρόνια. Με παραμονή στο ευρώ και με εποπτεία θα αρχίσει να μηχανογραφείται πολύ πράγμα οπότε περισσεύουν καμιά 400αριά χιλιάδες υπάλληλοι.Με δραχμή συνεχίζει ο τρέχων ρυθμός μηχανοργάνοσης της Ελλάδας που είναι 1% το χρόνο. Γενικά ο έλληνας (πιο πολύ από κάθε λαό στον κόσμο σύμφωνα με μια πανεπιστημιακή έρευνα που είχα διαβάσει για το bachelor μου) θέλει μια σιγουριά στη ζωή του. Δηλαδή προτιμάει να κάνει τα ίδια πράγματα κάθε μέρα παρά να στίψει το μυαλό του και να αρχίσει να δημιουργεί έστω και αν αυτό μειώνει το βιωτικό επίπεδο σταδιακά. Οπότε εξηγούνται και τα ποσοστά της δημοσκόπησης που βλέπω πιο πάνω.
  13. skiabox

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Εχει πλάκα τώρα στις παρελάσεις που επιτίθονται τα μικρά λαμόγια(των μερικών εκατομμυρίων ευρώ το πολύ στην χειρότερη περίπτωση ή της αραλίκας στην καλύτερη) στα μεγάλα!
  14. skiabox

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Βγήκε μετά τις 9 τελικά...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.