Jump to content

Zul

Premium Members
  • Posts

    247
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Zul

  1. κοίτα δεν διαφωνώ και προσωπικά δεν έχω θέμα με ακουστικά θα παίζω , αλλά βλέπω σε βίντεο ότι όταν πατάς έξω κάνει σαν τρελή και θα ακούγεται σε όλο το σπίτι ειδικά το βράδυ που υπάρχει ησυχία , εκεί είναι το πρόβλημα.

    Γενικά έχω μπερδευτεί , μερικοί λένε ότι η g29 είναι σαν παιχνιδάκι μπροστά στην Τ300 gt άλλοι λένε ότι δεν έχουν και τόσο μεγάλη διαφορά  , η Τ300 έχει σίγουρα πολλά προβλήματα και ένας φίλος μου είχε αρκετά θέματα με επιστροφές κλπ.

    Δεν βγάζω άκρη πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη η επιλογή όταν ξεκίνησα να ψάχνω. 

  2. Η g25 κάνει ακόμα περισσότερο θόρυβο οπότε δεν την σκέφτομαι , η g29  με την Τ300 gt έχουν τόσο μεγάλη διαφορά ώστε να αξίζει η διπλάσια τιμή της δεύτερης?

    P.S επειδή έχω την επιλογή να παίξω για λίγο καιρό με μια παλιά χωρίς FFB γνωρίζει κάποιος αν η logitech θα  βγάλει κάποιο καινούριο μοντέλο?

     

  3. Καλησπέρα ,ψάχνω και εγώ για τιμονιερα και βασικά είμαι ανάμεσα σε 2 ,g29 και t300rs gt . επειδή η διάφορα στην τιμή τους είναι μεγάλη , αξίζει ? η g29 έχει όντως τόσο θόρυβο και μεγάλο deadzone  όπως διαβάζω σε μερικά review? Επίσης έχει τόσα προβλήματα η Τ300? 

  4. Καλησπέρα

    Εχω ενα σύστημα με 2600k πανω σε msi p67 gd65 και επειδή ήθελα να κανω αλλαγη VGA επρεπε να βάλω το τελευταίο bios , ομως έφαγα restart την ωρα του flash και πλεον οταν ανοίγω το PC απλα κανει συνεχώς restart.

    ( εχει dual bios αλλα ειναι αυτόματο και σε εμένα δεν δουλευει και απο οτι εχω διαβάσει σε πολλούς εχει κανει το ίδιο μετα απο failure δεν βάζει το δεύτερο , γενικά η mobo απο θεμα bios και υποστήριξης ειναι για κλάματα )

    Εχω κανει clear cmos , εχω βγάλει μπαταρια , βασικα εχω κανει οτιδήποτε εχω διαβάσει σε forum αλλα τιποτα.

    Η μονη λύση που εχω βρει ως τωρα ειναι να αγοράσω ενα αλλο bios chip έτοιμο φλασαρισμενο αλλα δεν εχω ιδεα κατα ποςο θα δουλέψει .

    Επίσης το να το στειλω κάπου να μου το φλασαρουν ειναι μια σκέψη αλλα δεν ξερω που και επιπλέον ποιο ειναι το κόστος .

    Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη ?

  5. Λογικά η μητρική ειναι , είχα πάθει κατι αντίστοιχο με μια dfi socket 939 με ενα ocz τροφοδοτικό άνοιγε το pc μονο του και τέτοια , στο τέλος μου έκαψε τροφοδοτικό και οχι μονο .....

    Κοιτά μηπως βρεις καμια μεταχειρισμένη ,τζάμπα θα ειναι , μπας και βγάλεις άκρη

    Τι μάρκα ειναι η μητρική ;

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.