Jump to content

idleboneZ

Premium Members
  • Posts

    52
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About idleboneZ

  • Γενέθλια 13/03/1973

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Γλυφαδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

347 Εμφανίσεις προφίλ
  • poko

  • Lamogio

idleboneZ's Achievements

  1. Γεια σας! Διαβάζω συνέχεια για το πόσο διαφορετική εμπειρία ειναι το gaming στα 120+ fps και έχω φαγωθεί να το δοκιμάσω καιρό. Δυστυχώς δεν είχε κάποιος γνωστός μου τόσο γρήγορο panel να δοκιμάσω και επειδή τον Αύγουστο έφταξα PC και μου αρέσε αρκετά και η ιδέα του UW, το παράτησα το θέμα και πήρα μία Dell 3415W (δεν μπορούσα να δικαιολογήσω στον εαυτό το πολύ υψηλό κόστος της PG348Q) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Πριν λίγο καιρό όμως πήρε ο κουμπάρος μου την PG348Q, ψήθηκα αρκετά με το gsync και ξαναμπήκα στο τριπάκι να την ψάξω. Tόσα λεφτά δεν δίνω για αυτή την ασχήμια για οθόνη που έχει βέβαια. Θα τα έδινα ίσως για την OMEN X35 της HP που λογικά Φλεβάρη θα είναι διαθέσιμη, αλλά θέλω να δω και πως είναι τα πολύ γρήγορα panel (144+) πριν κάνω την κίνηση μπας και μου την καρφώσει να πάω σε 27άρα 144-165hz. Με το PC που έχω βγάζω 85-105 fps στα 3440Χ1440 στο Ultra, 115-130 fps στα 1440p | 16:9 (με μπάρες στο πλαι παίζοντας στην Dell) αλλά η οθόνη ειναι 60Hz και έχω tearing. Εάν υπάρχει κάποιος που έχει 144-165Hz 1440p οθόνη και ψήνετε για ένα ΣΚ να τραμπάρουμε και να δοκιμάσει το UW experience μου στέλνει ένα μνμ και το φτιάχνουμε. Δεν ξέρω τι λέτε και εσείς που παίζεται με τα γρήγορα panel. Είναι όντως τόσο αισθητή η διαφορά; Αξίζουν τα λεφτά τους; Γτ εγώ μπορώ να σας απαντήσω για το UW. Ευχαριστώ!!
  2. idleboneZ

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Μαστα. Τα πιασαμε τα λεφτα μας τωρα. Και πανω που θα ρωταγα αμα θα φτουρουσε το συστημα με μια παλιοgtx280 που εχω.. Αρα μιλαμε για 700-900 η δουλεια χοντρα χοντρα απο το μηδεν. 260 Monitor, 140 3D Εξοπλισμος, 320-500 η καρτα. Με μια οθονη κανεις δουλεια η θελεις 3 οπως δειχνουν στο videaκι ? γιατι εχω βαλει λαδακι και ψηνομαι σγα σγα :tw: [ame]http://www.youtube.com/watch?v=rZx-q6G74Vw[/ame]
  3. idleboneZ

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Αρα υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα το αποτελεσμα να ειναι αρκετα καλυτερο αμα εχεις ολο τον εξοπλισμο που προτεινει η Dice.. Θα με ενδιεφερε παντως να δω το ολο θεμα αμα το εχει στημενο σε καποιο μαγαζι στην Αθηνα γιατι πετυχα ενα review καπου που λεει οτι τα σπαει..
  4. idleboneZ

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Φανταζομαι οτι θελεις κανονικα 3D οθονη και αυτο το κιτ για να κανεις δουλεια, σωστα??
  5. idleboneZ

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Επειδη με το search δεν ειδα να εχει αναφερθει καποιος στο thread (η μπορει και να μου ξεφυγε), το εχει παιξει κανεις το παιχνιδι σε 3D??
  6. idleboneZ

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Καλα, μην φανταζεσαι οτι εχω κανα eshop κατω. Απλα ειχα πει οτι δεν θα ξαναστησω χωρο για dekstop στο νεο μου σπιτι και αμολησα στην αποθηκη διαφορα πραγματακια απο παλια pc, htpc κτλ. Ενα απο αυτα ητανε και η GTX280.. Για κακη μου τυχη ομως, ο κουμπαρος μου πασαρε το BC2 να το δοκιμασω και κολλησα. Δεν παλευετε αλλο ομως στο λαπτοπ (μου βγηκανε τα ματια και πεφτει και πολυ φαπα :flag:), οποτε ηρθε ο καιρος να μπει σε λειτουργια παλι εστω και σαν παιχνιδομηχανη μονο. Για τον ανταπτορα δεν ξερει κανεις που θα τον βρουμε? :help1:
  7. idleboneZ

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Επειδη οι καρπαζιες γινανε πολλες παιζοντας BC2 τοσο καιρο στο laptop της δουλειας (1280Χ800, ολα στο low), ξεθαψα προσφατα απο την αποθηκη μια πεταμενη GTX280 που ειχα προκειμενου να στησω παλι desktop μαζι με κατι αλλα κομματια που εχω αριστερα δεξια μπας και καταφερω να παιξω σαν ανθρωπος μπροστα σε κανονικη οθονη. Δυστυχως διαπιστωσα οτι το τροφοδοτικο μου (Corsair HX620W) εχει μονο 2 Χ 6Pin, ενω η GTX280 θελει 1Χ6pin+1X8pin. Ξερει κανεις που μπορω να βρω τον συγκεκριμενο ανταπτορα?? Ευχαριστω Παιδες χιλια sorry για το ασχετο του θεματος αλλα βαρεθηκα να παιζω με την μπουρου (Carl Gustav) μπας και πετυχω κανεναν
  8. idleboneZ

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Βρε ναι, μαμαω θα ειναι το παιχνιδι. Κι εγω σαν αρρωστακι το περιμενω και εννοειται οτι ολοι περιμενουμε και τα dedicated servers. Το matchmaking της IW εχει ηδη αρχισει να με κουραζει και το παιζω μονο 9 μερες. Απλα ειπα οτι απο οσα εχω δει στα διαφορα βιντεακια που κυκλοφορουνε του BC2, δεν ειδα να εχει την ποικιλια που ειδα στα οπλα που εχει το ΜW2 με τα διαφορα attachments που μπαινουνε πανω (scopes, grips, e.t.c). Αμα εχει οντως παραπανω οπλα και δεν το εχω παρει χαμπαρι, ακομα καλυτερα , γραψε ακυρο για την δηλωση :computer:
  9. idleboneZ

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Αρκετα ξενα clans τα οποια φαγανε πακετο με την αποφαση της Infinity Ward-Activision να παει σε λυση χωρις dedicated servers για το MW2 παρακολουθουνε στενα την εξελιξη του συγκεκριμενου παιχνιδιου.Το βλεπουνε ως μια καλη συνεχεια απο την στιγμη που τα COD4 kai 5 εχουνε αρχισει να δειχνουνε σημαδια γηρανσης. Σημερα 19 του μηνα προσπαθησα να κατεβασω το beta demo να του ριξω μια ματια στο PS3 αλλα αφενος τα beta vouchers εχουνε εξαντληθει και αφετερου ειναι προς το παρον διαθεσιμο μονο για χρηστες απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου..:to_pick_ones_nose3: Υπομονη λοιπον. Πρεπει να ομολογησω ομως οτι τα μεχρι τωρα κλιπακια που εχω δει με εχουνε ενθουσιασει παρολο που εχω την εντυπωση οτι το MW2 εχει μεγαλυτερη γκαμα απο οπλα.:triniti:
  10. idleboneZ

    Show your desktop

    Ποια υπογραφη??
  11. idleboneZ

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Imperium Romanum+ Company of Heroes
  12. idleboneZ

    Show your desktop

    αυτο και αυτο ειναι απο τα αγαπημενα μου αυτην την εποχη.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.