Jump to content

Rommel

Premium Members
  • Posts

    283
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Rommel

  1. πριν 2 ώρες, το μέλος dalain έγραψε:

    Για να εχεις βαλει 12 που λες σημαινει οτι εισαι συναδελφος;Εμπιστευεσαι να προτεινεις σε πελατη τετοια μπαταρια;

    Ναι ειμαι θερμουδραυλικος-τεχνιτης φυσικου αεριου.Και ναι αυτες και τις pyramis που πανε 7 ευρω παραπανω τις βαζω αρκετα οταν ο πελατης εχει πολυ μικρο Baget!Με το που τις πιανεις στο χερι καταλαβαινεις απο το βαρος τι ακριβως ειναι,αλλα με μια νορμαλ χρηση(οχι αγρια πιτσιρικια)ειναι σουπερ για τα λεφτα τους.Δεν ξερω σε τι περιοχες δουλευεις αλλα παρα πολυς κοσμος δεν εχει για κατι ακριβοτερο οποτε παει εκει.Στο ευρος 30+ πας Ιταλικες και 50+ Γερμανικες.Εγω προσωπικα παντα τους παραθετω ολες τις εναλακτικες με τα συν και πλην τους.

  2. πριν 4 ώρες, το μέλος dalain έγραψε:

    Σαν υδραυλικος θα συμφωνησω με τους παραπανω...Κλεινεις πρωτα απο¨ολα τους διακοπτες απο κατω και αφου σιγουρευτεις οτι εκλεισαν προχωρας στο λυσιμο.Με τον μηχανισμο στο χερι πας και παιρνεις καινουριο.Αναλογα την μπαταρια μπορει να κοστιζει απο 5 εως 50+ ευρω....

    15 ευρω καλη μπαταρια ή μηχανισμο....Γιατι για μπαταρια δεεεεεεεεν......

    Το κατι αρκετα καλο που εγραψα παει να πει πως σε βγαζει ανετα 5+ χρονια με ελαχιστο κοστος,δεν ειναι GROHE αλλα γυρω στις 12 που εχω βαλει τα τελευταια 2 χρονια ειναι σουπερ για τα λεφτα τους.

    https://www.leroymerlin.gr/gr/mpanio/bataries-baniou/bataries-baniou/anameiktiki-mpataria-nerea-gia-niptira-epikathimeni-se-hrome-finirisma-60446155/

  3. Αναλογα το μοντελο ειναι επισκευασιμη,πρεπει να την λυσεις για να δεις.Ειτε εχει καπου εμφανες ενα αλλεν η βγαζεις το σηματακι του ζεστου κρυου και ειναι εκει το αλλεν.Παντως αν ειναι απο τις φτηνες δεν αξιζει η ιστορια μιας και με 15 ευρω πλεον παιρνεις κατι αρκετα καλο.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.