Jump to content

Rommel

Premium Members
  • Posts

    283
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Rommel

  1. Rommel

    Seasonic M12II-EVO 520 (520W)

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  2. Σε αριστη κατασταση αγορασμενο απο Ελληνικο eshop με 2 χρονια υπολοιπο εγγυησης,δινεται λογο αναβαθμισης. Η αγγελια εχει μπει και σε αλλο forum.
  3. Rommel

    rx580 Nitro+8gb 150ευρω.

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  4. Rommel

    rx580 Nitro+8gb 150ευρω.

    Πουληθηκε,ευχαριστω.
  5. Η καρτα ειναι σαν καινουργια,εχει γινει αλλαγη σε thermalpads και παστα.Απο την αρχη που την εχω παιζει με Undervolt.Δεν εχει κανει ποτε minning και μονο ελαφρυ Gamming(wows/wow).Ειναι Εκτος εγγυησης και ειναι με το κουτι της κομπλε. Δεκτος οποιοσδηποτε ελεγχος. Η αγγελια εχει μπει και σε αλλο Forum.
  6. Και οι νεες μητρικες θα εχουν 24πινο για τον cpu?
  7. Rommel

    Θερμομεικτική Μπαταρία / Βρύση

    Οχι φιλε μου δεν εχω βγαλει αδεια,κορωπι καλυβια που δουλευω χρονια τωρα,δεν μου χρειαζεται.
  8. Rommel

    Θερμομεικτική Μπαταρία / Βρύση

    Ναι ειμαι θερμουδραυλικος-τεχνιτης φυσικου αεριου.Και ναι αυτες και τις pyramis που πανε 7 ευρω παραπανω τις βαζω αρκετα οταν ο πελατης εχει πολυ μικρο Baget!Με το που τις πιανεις στο χερι καταλαβαινεις απο το βαρος τι ακριβως ειναι,αλλα με μια νορμαλ χρηση(οχι αγρια πιτσιρικια)ειναι σουπερ για τα λεφτα τους.Δεν ξερω σε τι περιοχες δουλευεις αλλα παρα πολυς κοσμος δεν εχει για κατι ακριβοτερο οποτε παει εκει.Στο ευρος 30+ πας Ιταλικες και 50+ Γερμανικες.Εγω προσωπικα παντα τους παραθετω ολες τις εναλακτικες με τα συν και πλην τους.
  9. Rommel

    Θερμομεικτική Μπαταρία / Βρύση

    Το κατι αρκετα καλο που εγραψα παει να πει πως σε βγαζει ανετα 5+ χρονια με ελαχιστο κοστος,δεν ειναι GROHE αλλα γυρω στις 12 που εχω βαλει τα τελευταια 2 χρονια ειναι σουπερ για τα λεφτα τους. https://www.leroymerlin.gr/gr/mpanio/bataries-baniou/bataries-baniou/anameiktiki-mpataria-nerea-gia-niptira-epikathimeni-se-hrome-finirisma-60446155/
  10. Rommel

    Θερμομεικτική Μπαταρία / Βρύση

    Αναλογα το μοντελο ειναι επισκευασιμη,πρεπει να την λυσεις για να δεις.Ειτε εχει καπου εμφανες ενα αλλεν η βγαζεις το σηματακι του ζεστου κρυου και ειναι εκει το αλλεν.Παντως αν ειναι απο τις φτηνες δεν αξιζει η ιστορια μιας και με 15 ευρω πλεον παιρνεις κατι αρκετα καλο.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.