Jump to content

manos27m

Members
  • Posts

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by manos27m

  1. manos27m

    Επιλογή Μητρικής για Intel i5 6500

    Ενδιαφέρον πολύ. Αυτό που είδα και μου άρεσε στην Z170-A είναι οι εφάρμογες της asus για το remote access (Remote GO). Δεν λέει κάτι και για την Pro Gaming οπότε δεν είμαι σίγουρος αν το υποστηρίζει.. Παίζει κανείς να ξέρει?
  2. manos27m

    Επιλογή Μητρικής για Intel i5 6500

    Ευτυχώς που το είπες γιατι δεν είχα προσέξει τις SATΑ!!
  3. manos27m

    Επιλογή Μητρικής για Intel i5 6500

    Καλησπέρα! Μόλις μπερδεύτικα ακόμα περισσότερο. Ενώ είχα καταλήξει στην Asus Z170-A είδα στο amazon απο το οποίο θα την πάρω οτι έχει λίγο πιο φτηνη (1 ολόκληρη λίρα) την: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0126R3QPA?keywords=asus%20z170%20pro%20gaming&qid=1458045207&ref_=sr_1_1&sr=8-1 Ποια να προτιμήσω?
  4. manos27m

    Επιλογή Μητρικής για Intel i5 6500

    Η ram θα είναι DDR4 αρχικα 16gb με πιθανό να πάει στα 32 αν τα vm's αυξηθούν (επισης το visual studio τις πίνει το αίμα και συνήθως έχω πολλά instances ανοιχτα) Σκληροί θα μπούνε τουλαχιστον 1 ssd και 2-4hdd. Οσο για raid προσωρινά δεν έχω τέτοιο σκοπο αλλα ποτέ δεν ξέρεις. Προφανώς και αν υπάρχει άλλη αξιόλογη πρόταση σε άλλο chipset είναι ευπροσδεκτή απλά πήγα σε αυτό μιας και "διαβάζω" οτι είναι το πιο καλό..
  5. Καλημέρα! Θα ήθελα την βοήθεια σας για επιλογή μητρικής στο νέο μου σύστημα. Δεν θα κάνω ποτέ oc, δεν παίζω παιχνίδια (θα έχει μια κάρτα γραφικών τις πλάκας), είναι 24/7 ανοιχτό το pc για developement (visual studio, sql server, intelliJ) και με ενδιαφέρουν λίγο τα utilities της mb για fan control. Οι επιλογές μου μέχρι στιγμής είναι: https://www.skroutz.gr/s/7356972/Gigabyte-Z170-HD3P.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/7299789/Asus-Z170-A.html?from=account_favorites https://www.skroutz.gr/s/7356999/Gigabyte-Z170X-UD3.html Ευχαριστώ πολύ
  6. manos27m

    Βοήθεια για αγορά νέου κουτιού

    Εχω μείνει με δυο και προσπαθώ να πάρω μια απόφαση. Τελικοί διεκδικητές το fractal design R5 και το Phanteks Enthoo Pro (στο οποίο θα αλλαχτεί ο μπροστά θορυβώδης ανεμηστήρας απο όσα διαβάζω) με έναν (ή δύο αν κάνουν) 120αρηδες Noctua S12 PWM που έχω και κάθονται. Ενώ μ'αρέσει περισσότερο το fractal το φοβάμαι λόγο συνήθειας με full tower..
  7. manos27m

    Seasonic Fanless Platinum

    Συμφωνώ απόλυτα με το " Δεν ειν αναγκη επειδη υπαρχει το budget να γινονται τετοιες υπερβολες" Απλά η απορία μου είναι κατα πόσο θα πετύχω τα επιθυμητά επίπεδα θορύβου..
  8. manos27m

    Seasonic Fanless Platinum

    Λόγω τιμής ή μπορεί να έχω και προβλημα θερμοκρασίας λόγω έλλειψης ανεμιστήρα? Επίσης το μόνο αξιόλογο που σβήνει ανάλογα με τα watt είναι το EVGA G2?
  9. manos27m

    Seasonic Fanless Platinum

    Εναν i7 920 με ψυχτρα coolermaster 212, μια πολύ απλη κάρτα γραφικών με passive cooling, 12gb ram, 1 ssd και 3 hdd. Όσο για κουτί, είμαι σε παράλληλη αναζήτηση καινούριου. Μέχρι στιγμής αυτά που σκέφτομαι είναι: 1)Phanteks Enthoo Pro 2)Phanteks Enthoo Luxe (tou zorgia) 3)Phanteks Enthoo Primo 4)Nanoxia Deep Silence 1 5)Fractal Design Define R5 Γενικά δεν υπάρχει οικονομικό θέμα στο κουτί και το τροφοδοτικό μιας και τα πληρώνει η εταιρεία οπότε μην σας απασχολήσει. (προφανώς αν υπάρχει πρόταση και για το κουτί που θα κάνει καλύτερο match είναι ευπρόσδεκτή)
  10. Καλημέρα! Θα ήθελα την γνώμη σας για αυτό το τροφοδοτικο: https://www.skroutz.gr/s/2852809/Seasonic-Platinum-Series-Fanless-520.html?from=account_favorites Βασικότερο θέμα μου είναι ο θόρυβος. Απλα με προβληματίζει αν θα έχω οποιοδήποτε πρόβλημα με θερμοκρασίες το καλοκαίρι γιατι προφανώς και δεν έχω συνεχώς κλιματιστικό ανοιχτό στο δωμάτιο οποτε και υπάρχουν ώρες που μπορεί να είναι σχετικά ζεστό. Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο, προφανώς και κάθε ιδέα είναι ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ
  11. manos27m

    Βοήθεια για αγορά νέου κουτιού

    Το NZXT H440 μου αρέσει πάρα πολύ αλλα θέλω έστω μια 5.25 οπότε και για αυτό απορρίφθηκε.
  12. manos27m

    Βοήθεια για αγορά νέου κουτιού

    Ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση. Το ξέρω οτι είναι υπερβολή τα primo και luxe, αλλα αν ειναι μόνο λόγο χρημάτων και έχω να κερδίσω σημαντικά πράγματα δεν με πειράζει καθόλου (μιας και δεν τα δίνω εγώ προφανώς και έχω budget μέχρι εκεί)
  13. Καλημερα σας! Θέλω τα φώτα σας για αγορά ενός νέου κουτιού για τον υπολογιστή μου. Το συστημά μου γενικά είναι πολύ απλο, μην φανταστείτε κάτι extraordinary αλλα το κουτί είναι ένα κόλλημά μου. Ειναι intel i7 920 με 12gb ram, coolermaster 212 evo cpu cooler, μια απλή vga μιας και δεν παίζω παιχνίδια, 1-2 ssd και 2-4 hdd. Αυτα που με ενδιαφέρουν είναι η ομορφία (υποκειμενικό), η άνεση, η καλή ψύξη και πάνω απο όλα ο θόρυβος. Η τιμή αυτή την στιγμή δεν είναι κριτήριο γιατι δεν το άγοράζω εγώ αλλα η εταιρεία που δουλεύω οπότε ας είναι το τελευταίο που θα μας απασχολήσει. Αυτα στα οποία έχω καταλήξει (προφανώς και είμαι ανοιχτός σε άλλες προτάσεις) είναι τα εξής: 1)Phanteks Enthoo Pro 2)Phanteks Enthoo Luxe 3)Phanteks Enthoo Primo (μου φαίνεται το πιο όμορφο απο όλα αλλα σκέφτομαι μήπως είναι τρομερή υπερβολή) 4)Nanoxia Deep Silence 1 5)Fractal Design Define R5 Ελπίζω στην βοήθεια σας μιας και έχω μπλεχτεί καιδεν μπορώ να καταλήξω. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.