Jump to content

Ερνεστος

Premium Members
  • Posts

    1.046
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Ερνεστος

  • Γενέθλια 12/06/1972

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Λάρισα - Hamburg, DE.
  • Ενδιαφέροντα
    PC-modding, hardware-modding, car-audio
  • Επάγγελμα
    Freelance translator

Ερνεστος's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Ερνεστος

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Έξοχο εγχείρημα! WELL DONE! :worship: Σήκωσες το αυτοκολλητάκι και δεν είχε τρύπα από κάτω? Δεν έχω ανοίξει ποτέ τέτοιον ανεμιστήρα, για εγκυκλοπαιδικούς λόγους ρωτάω...
  2. Ερνεστος

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Όλα κρυώνουν...
  3. Ερνεστος

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    My bad about the blower... Αν μιλάμε μόνο για 13€, do it.
  4. Ερνεστος

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    99% έχει πάρει μέντα η έδραση της φτερωτής... Στο tube θα βρεις πολλά σχετικά βίντεο με "επισκευή". Δεν λύνεται 100% αλλά εξαλλείφεται παροδικά ο θόρυβος. Η μοναδική μόνιμη λύση είναι η αντικατάστηση του ανεμιστήρα ή ενδεχομένως ολόκληρης της ψήκτρας. Αν είναι εφικτό το πρώτο, θα ήταν πολύ VFM λύση, η δεύτερη περίπτωση είναι πιο περίπλοκη και δαπανηρή λόγω και της ιδιομορφίας των 58ΧΧ με το μοναχικό vrm πάνω αριστερά στην πλακέτα... Το blower ξέχνα το, δεν είναι ούτε ικανό, ούτε κατάλληλο.
  5. Ερνεστος

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Αν είναι μόνο θέμα θορύβου, πάει κι έρχεται... Αν μειώνει όπως το δυναμικό ψύξης, έχουμε θέμα.
  6. Ερνεστος

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Πλάκα πλάκα, η 5850 ήταν ΜΑΚΡΑΝ η πιο ήσυχη reference κάρτα γραφικών που είχα ποτέ... Σε βαθμό που αναρωτιόμουν αν άξιζε ο κόπος να της βάλω άλλη ψήκτρα. Βέβαια, το κάθε RIG και η κάθε κάρτα είναι μοναδικά κομμάτια και έχουν τα δικά τους.
  7. Ερνεστος

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    ΔΕΝ γίνεται να τα παλέψεις όλα το ίδιο καλά, πρέπει να κάνεις έναν συμβιβασμό: και αθόρυβο και δροσερό και καθαρό, δύσκολο... Προκρίνω τα 2 πρώτα, η σκόνη μπορεί να τα βάλει κάλλιστα με το swiffer.
  8. Ερνεστος

    Accelero Xtreme GTX 280 cooler. Αξιζει?

    Είμαι αναγκασμένος να συμφωνήσω... ΌΣΟ και να γουστάρουμε τις παλιές κάρτες μας, είναι γέρικα άλογα, δεν αξίζει... ΕΚΤΟΣ αν υπάρχει κάποιος πολύ ιδιαίτερος λόγος, για τον οποίο επιμένει κάποιος να προσπαθήσει.
  9. Όσον αφορά μεμονωμένα ηχεία, δεν ξέρω να σου πω πολλά, ΟΜΩΣ στη θέση σου θα τοι σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να αντικαταστήσω ολόκληρο το παλιό μου σετ με ένα καινούργιο (εφόσον αυτό βρίκσεται εντός του οικονομικού ορίζοντά σου και είναι και έτη φωτός καλύτερο -imho- από το Logi). Here you are: Msystems.gr - Προϊόντα - Edifier S550 5.1 Multimedia speaker To μόνο (και καλά...) αγκάθι είναι η αναλογική είσοδος (απουσία ψηφιακής/οπτικής εναλλακτικής), προσωπικά όσες φορες έτυχε να δοκιμάσω με σύγκριση A/B ανάλογα συστήματα (analog_VS_digital/optical) ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ να διακρίνω την παραμικρή διαφορά. :giveup:
  10. Νέο σετ ηχείων εξ ολοκλήρου δλδ?
  11. Τα ονομαστικά ohm καλό θα ήταν να είναι ίδια (για υψηλότερα δεν πειράζει, για χαμηλότερα ίσως υπάρχει θέμα). Όσον αφορά την ικανότητα πρόσληψης ισχύος (wattage) δε νομίζω ότι υπάρχει πηνίο που να έρθει σε δύσκολη θέση από τα βατάκια του ενισχυτή...
  12. Παιδιά, καλημέρα! Επειδή μας διαβάζει πολύς κόσμος, μη ρίχνετε άκυρα περί βατ και καλού ήχου. Ουδεμία σχέση η ονομαστική ικανότητα πρόσληψης ισχύος με το πως παίζει το ηχείο τελικά! Εξάλλου, τι σχέση έχουν τα 80 πχ βατ που αντέχει και καλά το ηχείο με τα 3-4 βατάκια που λαμβάνει στην πραγματικότητα από τον ενισχυτή του Logitech? Καμία. Καλή συνέχεια!
  13. HD 5870 GPU Temp #3 - techPowerUp! Forums Πιθανόν μνήμες, έτσι όπως τα λένε εδώ.
  14. Το όλο θέμα με την ένταση/μέγιστες στάθμες εχει ως εξής: υπάρχουν δύο προσεγγίσεις επί της ουσίας, "δύναμη και παραμόρφωση" η πρώτη και "ομαλότητα και απαραμόρφωτος ήχος μέχρι το τέρμα" η δεύτερη. Πολλοί ΔΕΝ επιθυμούν να το τσιτώνουν το μηχάνημα για να έχουν ισχύ (οπότε τα ηχεία/σετ τύπου Logi "ακούγονται" δυνατότερα), άλλοι προτιμούν την καθαρότητα εις βάρος της ψευδεπίγραφης ισχύος. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με τον Billako, για όποιον δεν έχει λεφτά γιοα πολλά πολλά και θέλει ένα "home-cinema" στημένο γύρω από το pc, τα Edifier είναι η πρώτη επιλογή. Μεγειές, φίλε μου!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.