Jump to content

johnny_alex22

Premium Members
  • Posts

    56
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About johnny_alex22

  • Γενέθλια 26/04/1980

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

johnny_alex22's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Παιδιά καλησπέρα, εχω το garmin 810 με topodrive χάρτη για ποδηλασία, σχεδιάζω διάφορες διαδρομές με το πρόγραμμα της GARMIN για βουνό, και ήθελα να μάθω αν σχεδιάζοντας διαδρομή μέσα στην Αθήνα υπάρχει τρόπος να σε ενημερώνει για τις μονοδρομήσεις ή τα απαγορευτικά, γνωρίζει κανείς; Λίγο που το έψαξα δεν με απέτρεπε από το να μπω πχ αντίθετα σε ένα μονόδρομο.
  2. johnny_alex22

    INALAN και οπτική ίνα

    Νέα Φιλαδελφεια.
  3. johnny_alex22

    Ποδηλατό-thread v2.0

    Άλλο όμως να κουβαλάς 9kg καρμπονάκι και άλλο 15-16?
  4. johnny_alex22

    INALAN και οπτική ίνα

    Βρίσκομαι στο κομμάτι του παραδοσιακού προσφυγικού οικισμού που το όριο δόμησης είναι μέχρι 2 ορόφους, οπότε δεν υπάρχουν οι λεγόμενες πολυόροφες πολυκατοικίες εδώ.
  5. Όταν το 1% του πλυθησμου κατέχει τον μισό πλούτο της γης, τότε δεν πάμε πουθενά.
  6. johnny_alex22

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Έπεσαν στα χέρια μου όλοι οι κύκλοι του Black sails, αξίζει να ασχοληθώ για καμιά βδομάδα που έχω ακόμα άδεια;
  7. johnny_alex22

    Ποδηλατό-thread v2.0

    Όχι ρε το δικό μου, το δικό μου δεν έπαθε τίποτα, εχω δει ενός παιδιού στον Υμηττό να τσακίζει στα 2 μετά από πτώση σε μυτερή προεξοχή πέτρας. Εγώ χτες ήμουν τυχερός γιατί εκεί που έσκασα είχε πουρνάρια και εγώ έπεσα μέσα και το ποδήλατο απλά ακούμπησε στα πουρνάρια και δεν έπαθε τίποτα. Βέβαια η γυναίκα μου τρόμαξε όταν με είδε?? και άρχισε τα γνωστά τροπάρια, αλλά όλα καλά.
  8. johnny_alex22

    INALAN και οπτική ίνα

    Μακάρι, αλλά σκέφτομαι ότι για μερικές μονοκατοικίες, δεν θα μπουν στον κόπο να σκάψουν, αν δίπλα μου υπήρχαν πολυκατοικίες κάτι θα γινόταν, έτσι την εχω πατήσει και με το φυσικό αέριο εδώ και 6 χρόνια που δεν με συνδέουν.
  9. johnny_alex22

    Ποδηλατό-thread v2.0

    Κολάν orbea έσκισα+ κάποιες μελανιές και γδαρσίματα, ευτυχώς φορούσα κράνος και γάντια και γλύτωσα τα χειρότερα. Το ποδήλατο ούτε γρατζουνιά ευτυχώς. Κι όμως έχω δει κάτι Carbon hardtail να κόβονται στα 2 μετά από πτώση σε βραχάκι, άγιο είχα.
  10. johnny_alex22

    INALAN και οπτική ίνα

    Εγώ πάντως θεωρώ ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει και δεν μπορεί όταν πληρώνει 50 άρι VDSL να μην πιάνει ούτε 20 πραγματική, δεν μπορεί κάποιος να είναι ικανοποιημένος όσο άσχετος και αν είναι όταν το Ίντερνετ είναι κάτω κάθε 3 και λίγο λόγω των απαράδεκτων χαλκων που έχουν τα καφαο.
  11. Μαραζώνουν γιατί απλά δεν υπήρχαν κατάλληλα άτομα να τις αξιοποιήσουν, πολλές από αυτές θα μπορούσαν να φέρνουν και έσοδα, όταν όμως σαν υπουργείο δεν ένδοιαφέρει μα διαφημίζεις μια υποτιθέμενη ποδοσφαιρική κάθαρση, που να βρεις καιρό να ασχοληθείς και με κάτι άλλο, ο φωτογραφικός μαϊντανός επιτέλεσε το έργο του και επιστρέφει.
  12. Το θέμα δεν είναι οι εγκαταστάσεις που δεν υπάρχουν για να προπονηθούν σωστά οι αθλητές, άσε την Κορακάκη, είχατε δει το κολυμβητήριο στο Ζαπειο που έστειλαν την ομάδα πόλο να κάνει προπόνηση; Το θέμα είναι μώλις πριν 12 χρόνια οργανώσαμε Ολυμπιάδα και ενώ θα επρεπε οι υπερσύγχρονες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις να σφίζουν από αθλητές, αυτές έχουν ρημάξει και καταστραφεί, είμαστε άξιοι της μόιρας μας με κάτι υπουργάρες αθλητισμού μαϊντανούς,
  13. johnny_alex22

    Ποδηλατό-thread v2.0

    Σήμερα λόγω πτώσης σε βουνό κατέστρεψα ένα καλό orbea?με βλέπω για καινούργια αγορά πάλι.
  14. johnny_alex22

    INALAN και οπτική ίνα

    Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζήτηση από την περιοχή που μένω και ότι θα πρέπει να περιμένω. Εγώ νομίζω ότι επειδή στην περιοχή μου λόγω ότι δεν υπάρχουν πολυκατοικίες, αλλά ως επι το πλήστον μονοκατοικίες, δεν τους συμφέρει και τόσο το σκάψιμο για 1-2 σπίτια. Οπότε ζήσε Μάη μου.
  15. johnny_alex22

    Ποδηλατό-thread v2.0

    Όντως είναι 1 νούμερο μικρότερα εγώ έχω θέμα με την πίεση από τις τιράντες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.