Jump to content

chriss

Premium Members
  • Posts

    623
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Εδώ επαραπέρα
  • Ενδιαφέροντα
    Vintage Consoles & Computers
  • Επάγγελμα
    Information Technology

chriss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. chriss

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Μπράβο σας ρε παιδιά που έχετε όρεξη και δοκιμάζετε τόσα παιχνίδια. Εγώ που είμαι "παιδάκι" του Diablo, έχω κολλήσει με αυτό το Α3 (το έχω αναφέρει και παλιότερα). Κλασσική περίπτωση MMORPG, διάλεξε την "φάρα" σου, και εξέλιξε τον χαρακτήρα σου. Ορίστε και μερικές οθονούλες, μπας και πείσω κανέναν γιατί είμαι ο μοναδικός Ελληνας στο παιχνίδι. Ενας κακός κυριούλης που θέλει να με σφάξει: PvP στην αρένα: Boss monster killing: C'est moi! Ομαδική μάχη μεταξύ παικτών: Βγήκαμε παρέα για "κυνήγι": Αλλος κακός που βάλθηκε να με κατασπαράξει: Η λεία από το κυνήγι, προς πώληση σε άλλους παίκτες: Αλλος ένας κακός (τον έχουμε κοιμίσει): Δεν γνωρίζω από τα υπόλοιπα MMORPG, αλλά αυτό το πράμα είναι πολύ εθιστικό. http://www.a3india.com Το παιχνίδι είναι δωρεάν για τα πρώτα επίπεδα, μπορεί οποιοσδήποτε να το κατεβάσει και να το δοκιμάσει, δεν έχει απαιτήσεις QuadCore & SLI, οπότε παίζει ακόμα και στο laptop. :wall:Αϊντε μπας και δουμε και κανέναν άλλο Ελληνα..........:wall:
  2. chriss

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ας βάλει κάποιος ρε παιδιά το Α3, βαρέθηκα να είμαι ο μόνος Ελληνας μέσα στο παιχνίδι. www.a3india.com Αν κάποιος το αποφασίσει ας μου στείλει μηνυμα.
  3. chriss

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εδώ και μερικές εβδομάδες παίζω A3. Για όσους ενδιαφέρονται: www.a3india.com Κατεβάζεις τσάμπα το παιχνίδι και παίζεις δωρεάν για 1 χρόνο ή μέχρι να φτάσεις στο επίπεδο 30, από εκεί και πέρα πληρώνεις 22USD το εξάμηνο.
  4. chriss

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Και με τους τόκους !!!!!!
  5. chriss

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Οταν με ρίξανε και "αξιζε τον κόπο", ναί έκανα μήνυση, και από το 1996 μέχρι σήμερα ακόμη τραβιέμαι στα δικαστήρια. Το επόμενο δικαστήριο, ακουσον ακουσον είναι το 2006!!! (Με ασφαλιστική εταιρία που δεν με πλήρωσε τραβιέμαι) Αλλά που θα μου πάνε , μέχρι Αρειο Πάγο θα το φτάσω για να τους τα πάρω.
  6. chriss

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    θα μου επιτρέψετε να πω ότι όλο το κακό το δημιουργούμε πρώτα εμείς σαν πελάτες με κινήσεις όπως: - Ελα μωρέ μην μου κόψεις απόδειξη να γλιτώσω και το ΦΠΑ - Καλά δεν πειράζει που δεν έχει γραπτή εγγύση , αν σου συμβεί κάτι έλα σε μας και θα τα κανονίσουμε - Ωχ, μωρέ τώρα που να τρέχω να τσακώνομαι με τους πωλητές , παω να παρω άλλο να τελειώνουμε - Ε το καημένο το παιδί τι φταίει , υπάλληλος είναι - Δεν ξαναψωνίζω από αυτό το κατάστημα και τέλος, κ.α. Πιστεύω πως αν πρώτοι εμείς σαν πελάτες/καταναλωτές είμασταν τυπικοί και συνεπείς τότε και τα καταστήματα θα άλλαζαν συμπεριφορά. Αν πρώτοι εμείς φροντίζαμε να γνωρίζουμε τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις μας. Δυστυχώς όμως είμαστε τύποι του "ώχ αδερφε, ας βγάλει άλλος το φίδι απ'την τρύπα", τι να κάνουμε, είναι η φάρα μας τέτοια.
  7. chriss

    ΠΛΑΙΣΙΟ - Παράπονα

    Τι λέει και ο νόμος;;; http://www.efpolis.gr/content/content.asp?catid=60 Ιδού και το PDF http://www.efpolis.gr/_database/docuploads/sitefile-20.pdf Επιπρόσθετα: Ι. Τροποποίηση Αστικού Κώδικα (άρθρα 534-561) Το άρθρο 1 του νόμου 3043/02 αναφέρεται στην τροποποίηση των άρθρων 534-56 ’ρθρο 559 Παροχή εγγύησης Αν ο πωλητής ή τρίτος έχει παράσχει εγγύηση για το πράγμα που πουλήθηκε, ο αγοραστής έχει, έναντι εκείνου που εγγυήθηκε, τα δικαιώματα που απορρέουν από τη δήλωση της εγγύησης σύμφωνα με τους όρους που περιέχονται σε αυτήν ή τη σχετική διαφήμιση, χωρίς να παραβλάπτονται τα δικαιώματά του που πηγάζουν από το νόμο. ------------------------- Και κάτι ακόμα Όπως προστέθηκε με το άρθρο 3 του ν.3043/02 (ΦΕΚ 192 Α/21-8-2002) 3. Όταν παρέχεται εγγύηση στον καταναλωτή, ο προμηθευτής οφείλει να την παρέχει γραπτώς ή με άλλο τεχνικό μέσο αποτύπωσης που μπορεί να είναι διαθέσιμο και προσιτό στον καταναλωτή. Σε περίπτωση προμήθειας καινούργιων προϊόντων με μακρά διάρκεια (διαρκή καταναλωτικά αγαθά), η παροχή γραπτής εγγύησης είναι υποχρεωτική. Η εγγύηση πρέπει να περιλαμβάνει με απλή, ευανάγνωστη και κατανοητή διατύπωση στην ελληνική γλώσσα τουλάχιστον την επωνυμία και τη διεύθυνση του εγγυητή, το προϊόν στο οποίο αναφέρεται η εγγύηση, το ακριβές περιεχόμενό της, τη διάρκειά της, την τοπική έκταση ισχύος της, καθώς και τα δικαιώματα που παρέχει το εφαρμοστέο δίκαιο. Η εγγύηση πρέπει να είναι σύμφωνη με τους κανόνες της καλής πίστης και να μην αναιρείται από υπερβολικές ρήτρες εξαιρέσεων. Η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με την πιθανή διάρκεια ζωής του προϊόντος. Ειδικά για τα προϊόντα τεχνολογίας αιχμής, η διάρκεια της εγγύησης πρέπει να είναι εύλογη σε σχέση με το χρόνο κατά τον οποίο αναμένεται ότι θα παραμένουν σύγχρονα από τεχνολογική άποψη, αν ο χρόνος αυτός είναι συντομότερος από την πιθανή διάρκεια ζωής τους. 4. Η παράβαση των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου δεν θίγει το κύρος της εγγύησης, την οποία ο καταναλωτής μπορεί να επικαλεσθεί και να απαιτήσει την τήρησή της. Σε περίπτωση αντικατάστασης του προϊόντος ή ανταλλακτικού του, η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια ως προς το νέο προϊόν ή ανταλλακτικό. ------------- Οποιος θέλει μπορώ να του στείλω και το PDF της Εφ.Της Κυβερνήσεως
  8. chriss

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πάντως θέλει λίγη προσοχή ή κάρτα LPT , ειδικά με τα interrupts και τις διευθύνσεις , η default για LPT είναι IRQ 7 & Address:0x378 , αν καρφώσεις μια PCI , δεν ξέρω τι θα γίνει (στα παλιά PC τραβάγαμε τα μαλλιά μας για να λύσουμε τα IRQ conflicts). Πρόσφατα έβαλα μια SATA RAID κάρτα και ..... "PCI ROM space is not enough" , ακόμα δεν έχω βρει λύση και έσκασα και 250 Ευρώ.
  9. chriss

    Δείξτε το κουτί σας...

    Το ψυγείο τι χώρο μου τρώει? Είναι στον πάτο και δεν με πειράζει.
  10. chriss

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ξεκίνησα αναδιάρθρωση διότι πρόσθεσα έναν SATA RAID 5 controller για άλλους 4 δίσκους μέσα στο stacker !!!!! Σύνολο είμαι τώρα στους 8 δίσκους , 1 DVD , 1 floppy. Εχω δουλίτσα ακομα αλλα είμαι σε καλό δρόμο. (Αυτή η αντλία μου τρώει πολύ χώρο :(
  11. chriss

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ψήνεσαι για μια παλιά hitachi 17" :whistle2: :whistle2:
  12. chriss

    Δείξτε το κουτί σας...

    Πως θα το κάνεις το βάψιμο??
  13. chriss

    Δείξτε το κουτί σας...

    To LCD με έφτιαξε πολύ , για δώσε πληροφορίες.
  14. chriss

    Δείξτε το κουτί σας...

    Max φτάνω 45-46 βαθμούς. Αλλά η ιστορία δεν έχει τελειώσει ακόμα , η αντλία στέκεται πάνω στο DVD και σε ένα κομμάτι παλιό mousepad (για τους κραδασμούς). Γενικά με την θερμοκρασία κάτι παίζει με αυτό το board/cpus στο άνοιγμα μου δίνει 43 βαθμούς και 41 αντίστοιχα. Πήραμε διάφορα κομμάτια απο την Asetek γιατί δεν είχε έτοιμο πακέτο για dual opteron...
  15. chriss

    Δείξτε το κουτί σας...

    Τώρα που μπήκα στην μπρίζα , με βλέπω με κανένα κύκλωμα με υγρό άζωτο:devil: :devil: :devil:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.