Jump to content

drlo

Members
  • Posts

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

drlo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sorry φίλε θα είμαι λίγες ημέρες Αθήνα και χωρίς μεταφορικό. OK, θα στείλω PM μόλις ανέβω. Διαθέσιμο είναι σίγουρα Σύνορα Χαϊδάρι Περιστέρι επί της Λ. Αθηνών (Καβάλας) ... πάτα το "εδώ" που έγραψα παραπάνω, είναι το στίγμα μου στο χάρτη του AWMN
  2. Δευτέρα έρχομαι Ελλάδα και για μία εβδομάδα και όποιος τα χρειάζεται μου λέει ... 1. Κουτί Turbo-X σαν αυτό. Πρέπει να έχει και παλιό τροφοδοτικό. 2. Οθόνη Eizo F35 15'' (ω ναι ... αγορασμένη το 1997 νομίζω ή '98) 3. Κάπου πρέπει να έχω έναν HD IDE 20 ή 40 GB - αν ενδιαφέρει κανέναν ας μου πει να το τσεεκάρω πρώτα 4. PCI Lan 10/100 5. Feeder "b" και RF καλώδιο για όποιον θέλει να πειραματιστεί με AWMN (πρέπει να το πάρω απόφαση ο #4358 δε ξαξασηκώνεται) 6. "ολίγον από Dell D600" .... είναι ας πούμε μισό laptop χωρίς σκληρό με πρόβληματακι, του έχω βγάλει και την ψύκτρα οπότε πρέπει κάποιος να την ξαναβάλει (με άλλον σκληρό παίζει) ... φασαρία -> για όποιον θέλει κανα ανταλλακτικό φαντάζομαι. Τα πράγματα βρίσκονται εδώ Θα σκεφτώ και άλλα πιθανότατα ... έχω να πατήσω σπίτι και καιρό. Με ενδιαφέρει και εμένα αν δεν δωθεί.
  3. Συγνώμη για την καθυστέρηση, έμπλεξα και επιπλέον το πρόγραμμα άλλαψε και πετάω για εξωτερικό αυριο αντί Δευτέρα που ήταν αρχικά οπότε δε θα μπορέσω να παραλάβω, τουλάχιστον όχι αυτή τη φορά. Λογικά θα αργήσω να επιστρέψω Ελλάδα (κανα 2μηνο). Αν δε σου πιάνει χώρο μη το πετάξεις αν δε το ζητήσει κανένας άλλος, κρίμα είναι για όσουν ψάχνουν παλιά gaming πράγματα ... όταν ξαναρθω θα ρωτήσω τι απέγινε. ΥΓ: Για το DVD αποσύρω το ενδιαφέρον μου.
  4. Τώρα βλέπω ότι δεν έχω τον ελάχιστο αριθμό μηνυμάτων. Μπορώ να tollάρω ίσως με 9 posts χωρίς να πω κάτι ή αν δεν χρειαστεί κανείς αυτά που ζήτησα παραπάνω (ιδιαίτερα το gamepad) προκειμένου να πάνω στα σκουπίδια ας μπω τελευταίος στην ουρά. Να στείλω PM ? χμ .... ξαναδιαβάζω τους κανόνες ... μισό λεπτό να ρίξω μια ματιά στη σαβούρα να δω τι μπορώ να σπρώξω εδώ οσο είμαι Ελλάδα.
  5. Θα το ήθελα αν μπορώ να παραλάβω σε κάποιο Στ. Μετρό.
  6. drlo

    True Violet Project

    Το βρήκα τι μου θυμίζει ... [ame] [/ame]
  7. drlo

    True Violet Project

    Για να σκεφτώ .... Λίγο ογκώδες δεν είναι όλο αυτό μόνο για PC-Case ?? Δε βλέπω και πάνω πλευρά στο τραπεζάκι ... :getlost: Μπας και το πας για screen/table βάζοντας TFT από πάνω ?
  8. Δηλώνω ενδιαφέρον για τον printer. έχεις pm
  9. drlo

    True Violet Project

    θενκ γιου βρήκα και το site τους SPRAY | Cosmoslac
  10. drlo

    True Violet Project

    Ένα ένα θα στα βγάζουμε ? Μάρκα/μαγαζί/τιμή ?
  11. Αν δεν παραλάβει ο προηγούμενος χρήστης με ενδιαφέρει και μένα
  12. Παρέλαβα τις Gigabit Lan από τον YDinopoulos Thanx οπότε δε χρειάζεται πια η LAN του κατεβαστηριού μου οπότε χαρίζονται ... 1. PCI LAN 10/100 2. Μνήμες - 2 x SD-RAM 128MB PC100 - 1 x SD-RAM (64 ή 128 ??? πανω γράφει PC-100-T6882 MS1828UHY)
  13. Έχω δύο modem Το ένα πρέπει να είναι crypto με τσιπάκι Lucent 1646T00 και το άλλο με τσιπάκι agere 1648C-TV5 (δεν έχω ιδέα αν αυτά σημαίνουν κάτι ή αν είναι καν το τσιπάκι που έχει σημασία)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.