Jump to content

darkled

Members
  • Posts

    22
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

darkled's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. darkled

    #labxmas2014 day 2 gift 3

    Μετά από γενική απαίτηση 4....
  2. darkled

    Δείξτε το κουτί σας...

    όχι η απόσταση από το καπάκι είναι μικρότερη από 1cm (αν υπολογίσεις και μερικά mm στις βίδες-σίτες), τα slim fans είναι 1,25cm ποιο κάτω δεν μπορεί να πάει επειδή θα ακουμπήσει στο reservoir ή στα ρακορ του wateblock
  3. darkled

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ναι δικό μου είναι. Στο facebook έχω ποιο πολλές φωτογραφίες, αυτές όμως νομίζω είναι αρκετές. Ελπίζω να σας αρέσει. Το Lian-li PC-V880A είναι ένα πολύ όμορφο κουτί το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί στο σαλόνι εκτελώντας χρέη Home Cinema χωρίς να τραβάει ιδιαίτερα τα βλέμματα. Πρόκειται για ένα κουτί Home Cinema το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει Full ATX μητρικές και Full Height κάρτες. Βεβαίως το όνομα Lian-li από πίσω εγγυάται ότι η ποιότητα είναι κορυφαία και βεβαίως το κουτί είναι αλουμινένιο. Παρόλο το μέγεθος του, και τις έξυπνες λύσεις από την εταιρεία, η απαγωγή θερμοκρασίας του κουτιού είναι ελλιπής, (δύο θέσεις για ανεμιστήρες 6cm και 2 θέσεις για 8cm), ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα σύστημα τετραπύρηνο (q9550), με 8GB RAM πάνω στο Nvidia 790i Ultra. Πρόκειται για έναν συνδυασμό ο οποίος παράγει μεγάλες θερμοκρασίες και οι 4 μικροί ανεμιστήρες αδυνατούσαν να κρατήσουν το κουτί σε λογικά επίπεδα θερμοκρασιών ενώ και το μικρό μέγεθος των ανεμιστήρων δημιουργούσε αρκετή φασαρία όπου για κουτί Home Cinema είναι απαράδεκτο. Στη προσπάθεια ευρέσεως λύσης μετά από μετρήσεις φάνηκε πως μια λύση υδρόψυξης είναι εφικτή αν και πάρα πολύ συμπτυγμένη. Σκοπός λοιπόν ήταν η τοποθέτηση της υδρόψυξης κάνοντας τις ελάχιστες τροποποιήσεις στο κουτί, χωρίς αυτό να χάσει τις λειτουργικότητές του, όπως και την εξωτερική του εμφάνιση ενώ και η συντήρηση – αναβάθμιση του συστήματος να παραμείνει εύκολη. Το αποτέλεσμα στέφθηκε με επιτυχία σε όλους αυτούς τους τομείς πιστεύω κάτι το οποίο μπορεί να φανεί από τις φωτογραφίες. Το Lian-li PC-V880A όπως ήταν στη αρχή πριν δεχτεί τις τροποποιήσεις. Όλα τοποθετημένα, μπορεί να φανεί πως το κλουβί το οποίο παίρνει τα dvd έχει κοπεί με Dremel για να χωρέσει από πάνω το ψυγείο. Η λειτουργικότητά του δεν χάθηκε. Το ψυγείο τοποθετημένο το οποίο συγκρατείτε στο κατάλληλο ύψος από ένα πλακάκι από plexiglass το οποίο έχει κοπεί κατάλληλα. Το ψυγείο (και οι ανεμιστήρες του) δεν ακουμπάν ούτε στο reservoir . Για την αφαίρεσή του είναι ζήτημα ξεβιδώματος δυο βιδών! Με τα fittings της Koolance η απομάκρυνση εντελώς του ψυγείου μπορεί να γίνει σε 2 λεπτά. Όλα έχουν σχεδιαστεί για την πιο εύκολη και γρήγορη συντήρηση τόσο της υδρόψυξης όσο και του συστήματος. Το τελικό αποτέλεσμα! Από όσο γνωρίζω κανείς δεν έχει τοποθετήσει υδροψυξη σε αυτό το κουτί πόσο μάλλον με τριπλό ψυγείο. Το όλο σύστημα δουλεύει σε πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες από πριν ενώ είναι και σχεδόν αθόρυβο.
  4. darkled

    Δείξτε το κουτί σας...

    Lian-li V880A watercooled Project Lian-li PC-V880A Watercooled (World First?) | Facebook Πως σας φαίνεται?
  5. darkled

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    πρωτη προσπαθεια υδροψυξης
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.