Jump to content

HellhammeR

Premium Members
  • Posts

    3.295
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by HellhammeR

  1. Καλησπέρα παιδιά,
    Έχω τον παρακάτω πίνακα:
    https://ibb.co/YZGmnTB

    Στις 3 10άρες είναι όλοι οι χώροι του σπιτιού και η πυλωτή.
    Στις 4 16άρες είναι κλιματιστικό 24αρι, καυστήρας, πλυντήριο πιάτων, πλυντήριο ρούχων.
    Στις 2 20άρες είναι η κουζίνα και το θερμοσίφωνο.

    Το πρόβλημα μου είναι στις 10αρες. Επειδή στην μια 10αρα είναι τα 3 δωμάτια και το μπάνιο, υπάρχει μεγάλος φόρτος και πέφτει συχνά η ασφάλεια. Επίσης αν βάλουμε κάνα εργαλείο σε πρίζα του σπιτιού, κάνα τρυπάνι πχ συχνά πυκνά πάλι ρίχνει ασφάλεια. Σκεφτόμουν να τις αλλάξω σε 16αρες απλά το σπίτι είναι 30 χρονών και δεν ξέρω αν αντέξει η καλωδίωση. Έχω και ένα 9αρι κλιματιστικό σε ενα απο τα δωμάτια και αν λειτουργεί και χρειαστεί να μπει ένας θερμοπομπός σε κάποιο άλλο δεν τον αντέχει.
    Επειδή θα βάλω και ένα 12αρι κλιματιστικό σε ακόμα ένα δωμάτιο αυτό που σκέφτηκα είναι να απομονώσω το δωμάτιο με το 9αρι μόνο του σε 16αρα, να αλλάξω τις υπόλοιπες 10αρες σε 16αρες και να τραβήξω γραμμή-διακλάδωση από την υπάρχουσα 16αρα του πλυντηρίου το οποίο βρίσκεται δίπλα στο δωμάτιο που θέλω να βάλω το 12αρι κλιματιστικό.
    Αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν καταρχήν αντέξει μια 16αρα κλιματιστικό 12αρι και πλυντήριο ρούχων μαζί
    και αν οι γραμμές μου γενικότερα αντέξουν την αναβάθμιση σε 16αρες από 10αρες.

    Αν έχει κάνει κανείς καμια αλλαγή σε μεγαλύτερη ασφάλεια να μου πει την εμπειρία του. Μάλλον θα χρειαστεί αλλαγή καλωδίωσης όπως το κόβω.

  2. πριν 1 ώρα, το μέλος GoMaR έγραψε:

    Μπορει να ακουγεται απλο που λες για τις σκιες / φωτισμους αλλα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση τεχνικα και σε realtime. 
    Ειναι μεγαλη καινοτομια στον χωρο αυτο και εννοειται παιζει σημαντικο ρολο κατα ποσο οι devs ξεκινησουν να φτιαχνουν παιχνιδια raytraced. 
    H πρασινη λογικο να ζηταει τοσα (υπερβολικα και σε μενα) αλλα λογικο.  Αντιπαλο δεν εχει, καινοτομιες φερνει, καρτες κτηνοι παρουσιαζει οποτε ειναι λογικο.
    Θα ηθελα να δω πως αποδιδουν γενικα στο gaming( οχι πως με ενδιαφερει, αλλα ετσι για την εικονα της καρτας) οπως και στο 3d computing σε NON RTX εφαρμογες και θα δω αν θα μπω σε διαδικασια αναβαθμισης. (οι 1080ti δε με συμφερουν γτ ειναι 25-30% πιο γρηγορες απο τις 1070 στο rendering)
    Παντως, το οτι η low σειρα(2070) απο την high end κατηγορια εχει τιμη οσο η high end παλια, με ξεπερναει.

    Αυτα βεβαια να τα βλεπουμε ολοι που δεν υπαρχει ανταγωνισμος και εχουμε μια εταιρια να προσπαθει να σταθει στην αγορα βγαζοντας πυρηνες..
    Οποιος λοιπον τις θελει αμεσα και τα εχει, ας τα σκασει

     
    Για Gaming κάρτα η διαφορά των +400 ευρώ στο ti μοντέλο σε σχέση με το παλιό δεν δικαιολογεί καμιά μεγάλη καινοτομία όσο σημαντική και αν είναι, η σκιές είναι ένα marketing tool για να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη τιμή, τα ίδια έλεγαν και για τα μαλλιά της Lara στο πρώτο Tomb Raider με το Hairworks αλλά δεν θυμάμαι msrp στα 1.200 στις τότε κάρτες. Η απάντηση είναι αυτό που λες ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός και λογικό είναι να μην θέλει να ανταγωνιστεί τον εαυτό της βάζοντας τις "λογικές" τιμές στις νέες κάρτες της.

  3. Εκτός από την αναμενόμενη αύξηση στα FPS η μεγάλη καινοτομία από ότι κατάλαβα στις νέες κάρτες της Nvidia είναι το Ray Traced Shadows? Δηλαδή η δυναμική και η real απεικόνιση των σκιών σε σχέση με τον περιβάλλοντα φωτισμό που θα υπάρχει στον χώρο; Και την διαφορά στις αρχικές τιμές σε σχέση με την παλιά γενιά και καλά το ζητάει για τις.. σκιές? Παίξε μπαλίτσα μόνη σου nvidia το γήπεδο δεν έχει πλέον αντίπαλο, θα παρακαλάμε την Intel να βγουν καλές οι κάρτες γραφικών που ετοιμάζει για να μπορούμε να πάρουμε mid-range κάρτα γραφικών σε λίγο καιρό...

    • Like 1
  4. πριν 13 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

    Πολυ το hate παντως... Εγω οταν πρωτοεπαιξα το BF1 μαλλον το ιδιο και χειροτερο hate ειχα με εσας. Ακομα παιζω...

    Βεβαια εγω εχω το καλο οτι δεν εχω ξαναπαιξει κανενα BF στο παρελθον...

     

    Καλύτερα γιατί το ευχαριστιέσαι έτσι όπως είναι.

    Εγώ είχα παίξει σαν πρώτο το 3, το χα λιώσει, πήρα το 4 και μετά ξέγραψα την σειρά ?

    • Like 1
  5. Και εγώ σκέφτομαι για AUDI αυτό το καιρό που ψάχνω. Είναι υπέροχα αυτοκίνητα, αλλά λίγο χαμηλότερα σε κατηγορία από τον Ζάχο, για κάνα Α3 TDI μεταχειρισμένο λέω :p

  6. Το bleed θα υπάρχει πάντα, όσες οθόνες και να αλλάξεις, επίσης σε σκοτάδι η φωτογραφία το ενισχύει. Για το pixel άμα μπορείς να την αλλάξεις έχει καλώς, αλλά η ASUS και όλοι οι άλλοι εκτός της LG σε ορισμένα μοντέλα δικαιολογούν 3-5 καμμένα/κολλημένα pixel, άρα πρέπει να τους πιέσεις για να την αλλάξουν.

  7. παίδες δεν πρόκειται να κάτσω με την οδοντόκρεμα της intel, και συμβουλεύω και εσάς να μην κάτσετε, έχει πολύ headroom το cpu αν το κάνετε delid. Οι θερμοκρασίες που πιάνουν οι intel είναι εξωφρενικές πάνω από 1.30V ξεκινάει το πανηγύρι. Με κοπίδι θα το κάνω, ούτε κάνω tool και μετά θα το κολλήσω με μαύρη σιλικόνη. Δεν ξέρω για την μεταπωλητική αξία που λέει ο icy αλλά εγώ θα προτιμούσα να έπαιρνα έναν DELID 8700K απο κάποιο παλικάρι που το έκανε πετυχημένα σε 2 χρόνια απο τώρα πάρα μανήσιο με 1 χρόνο υπολειπόμενη εγγύηση.

  8. πριν 6 λεπτά, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

    Γιατί να κάνεις delid απευθείας; Δες, τουλάχιστον, τις θερμοκρασίες και προχώρησε μετά.

    Άσε που δεν νομίζω ότι το -20 είναι δεδομένο. Σίγουρα θα δεις βελτίωση, αλλά δεν υπάρχει σταθερά σε αυτά.

     

    εκεί κυμαίνεται, στους 15 με 20 βαθμούς αν βάλεις liquid metal πάστα. Να τον δοκιμάσω τσάμπα δεν υπάρχει λόγος, δεν πρόκειται ποτέ να έχει 70 βαθμούς στα 5Ghz... μόνο για να δω αν είναι DOA θα το δοκιμάσω, μετά έχει σειρά λεπίδα και άνοιγμα.

  9. Και εγώ ήθελα να περιμένω AMD και μήπως ανακοινώσει και η intel τίποτα αλλά βαρέθηκα και περιμένω να μου έρθει 8700K. Και επειδή είδα οτι με DELID πάει στους -20 απευθείας εννοείται day one θα το δοκιμάσω να τον ανοίξω και να αλλάξω την οδοντόκρεμα που βάζει η intel.

  10. Παρόμοιο πρόβλημα με φριζάριμα και restart είχα συναντήσει πριν κάνα μήνα σε RYZEN σύστημα σε ASUS ROG STRIX B350-F με μνήμες CORSAIR CMK8GX4M1A2666C16 VENGEANCE LPX BLACK 8GB DDR4 2666MHZ . Μετά από αλλαγή σε HYPERX HX426C13PB3/8 XMP HYPERX PREDATOR 8GB DDR4 2666MHZ όλα ήταν ΟΚ.

    • Like 1
  11. Είναι ψηλά η πινακίδα, αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να κάνω με zoom για να φανεί, στον ήλιο φαίνονται καλύτερα, σήμερα έχει συννεφιά.

    https://imgur.com/a/yCfFp

     

    Τα γκρι στίγματα (θαμπάδα) που διακρίνονται, αυτό θέλω να διορθώσω και το μαύρο που που φαίνεται σαν φουσκωμένο είναι μαύρη σιλικόνη που έσταξε από τα πάνω διαμερίσματα όταν κάνανε εργασίες, πρέπει να είναι μονωτικό το υλικό, αν το τρίψω θα αρχίζει να ξεθωριάζει και το μαύρο γι'αυτο το άφησα έτσι.

    Μπορώ να σκαρφαλώσω και να δοκιμάσω αλοιφές, σπρέι λάδια κτλπ τι προτείνεται να κάνω ?

  12. Είναι αυτοκόλλητο glossy πολύ καλής ποιότητας που να αντέχει και σε εξωτερικές συνθήκες βροχής, υγρασίας, ζέστης πάνω σε ταμπέλα κολλημένο. Στυλ Κωτσόβουλου φαντάσου που έχει σε ορισμένα καταστήματα του άσπρα γράμματα κολλημένα σε κόκκινο φόντο, όχι σαν αυτά που βλέπεις στις βιτρίνες δηλαδή στις εκπτώσεις τα μικρά. Είναι τεράστιο το μέγεθος των γραμμάτων και κοστίζει αρκετά για να αλλάξει έστω και ένα.

     

    Τα δικά μου γράμματα είναι γκρι και απλά το ένα γράμμα έχει ξεθωριάσει σε 3-4 σημεία από το καθάρισμα και φαίνεται ανοικτό γκρι. Ελπίζω να τα έγραψα κατανοητά γιατί δεν σκαμπάζω και πολύ από τέτοια,  απλά ρωτάω αν μπορώ να κάνω κάτι μόνος μου ώστε να καλυτερέψει σαν εμφάνιση. Μήπως με κάνα σπρέι ή καμιά κρέμα που βάζουν στα αυτοκίνητα όταν φεύγει το χρώμα σε μερικά σημεία έκανε δουλειά και στην δικιά μου περίπτωση; δεν ξέρω.

  13. πριν 7 λεπτά, το μέλος black66.gr έγραψε:

    Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει η ΕΑ. 

     

    microtransactions, lootboxes, season pass, unbalanced multiplayer, bugs, beta release launch, προβληματικούς servers, αδιάφορο campaign, ωραία γραφικά.

    • Like 4
    • Haha 4
  14. Καλημέρα,

    Υπάρχει μια ταμπέλα σε εξωτερικό χώρο που μου έχει ξεθωριάσει σε μερικά σημεία. Είναι με αυτοκόλλητο glossy, φαίνεται σαν πλαστικό απλά έχει θολώσει σε μερικά σημεία από τα πολλά τριψίματα όταν καθαριζόταν. Υπάρχει κάποιος low cost τρόπος επιδιόρθωσης με κάποιο υλικό, γυαλιστικό? Γιατί είναι ασύμφορο το κόστος αλλαγής ολόκληρης της ταπετσαρίας για 4-5 σημεία θολούρας.

  15. Γεια samsung απλά πάρτε τηλ και απαιτήστε να έρθει τεχνικός να την πάρει. Μετά απλά θα τους πρήζεται και θα σας αλλάζουν το πάνελ μέχρι να κάτσει κάποιο καλό. Μέχρι 3 θα σας αλλάξει η samsung, μετά πρήζεις κατάστημα και στην αλλάζει με καινούργια και ξανά έχεις άλλες 3 προσπάθειες. Μπορεί να πάρει καιρό η όλη ιστορία αλλά προτιμώ να περιμένω να πέσω σε ένα κάλο πάνελ παρά να κοιτάω μια σαπίλα που χρυσοπλήρωσα μπροστά στα μάτια μου.

     

    Μην προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας να δεχθεί τα σκουπίδια που πουλάνε, να αλλάζετε τα πάνελ μέχρι να πέσετε σε ένα που θα μείνετε ευχαριστημένοι.  Δεν υπάρχει άλλη λύση, είναι trial and error τα προβλήματα bleeding/clouding/pixels γιατί δεν έχουν σωστό quality control και τις προωθούν στην αγορά περιμένοντας τους πελάτες να είναι Beta testers.

    • Like 1
  16. Χαιρετώ, θέλω να πάρω μια καρέκλα για γραφείο η οποία να είναι όσο ποιο άνετη γίνεται για ύψος γύρω στο 1,90m με 85kg για πολύωρη χρήση 8 ώρες την μέρα. Μέχρι 500€ max είναι το budget, μετά από ψάξιμο μου έχει αρέσει αυτήν http://www.necseating.gr/product_info.php?products_id=40  

    Κάποια γνώμη ή πρόταση; 

    thanks.

  17. πριν 1 λεπτό, το μέλος icy20 έγραψε:

    Μα αντιπροσωπεια πηγε. Η oktabit και καλα εβγαλε πιστωτικο 86 ευρω. Ετσι μου ειπαν. Και δεν εκατσε 1 μηνα αλλα 2 :p

     

    Ε τότε τους λες ότι δεν το δέχεσαι γιατί με τόσα λεφτά δεν μπορείς να πάρεις ίδιων προδιαγραφών μητρική..αν δεν μπορούν να βρουν Ζ97 chipset ας σου δώσουν με το Z170 της ίδιας σειράς της ASUS. Αντικατάσταση με ίδιων ή καλύτερων προδιαγραφών λέει ο νόμος. Με 86 ευρώ ΔΕΝ παίρνεις z-series μητρική, απλά πράγματα, θέλουν να σε κλέψουν όπως είπα κοιτάνε το κέρδος τους.

     

    πριν 15 λεπτά, το μέλος icy20 έγραψε:

    Αν ειναι ετσι οπως το λες εφοσον το Μαιο του 2016 εγινε αντικατασταση εχω εγγυηση μεχρι τον Μαιο του 2018?

     

    Αν έγινε αντικατάσταση η μητρική έχει νέο σειριακό που σημαίνει νέα εγγύηση 3 ετών και αυτό αποδεικνύεται από το Δελτίο Αποστολής που σε έδωσε το κατάστημα όταν πήγες να πάρεις την αντικατάσταση.

  18. Αν πάει αντ/πεία η μητρική θα περιμένει κάνα μήνα+ μέχρι να την πάρει πίσω και θα είναι κατά πάσα πιθανότητα refurbished, σου λέει δεν δέχεσαι το πιστωτικό ΟΚ την στέλνω αντ/πεία σε δίνω μια προσωρινή σαβούρα που έχω στην αποθήκη και σκονίζεται για να είμαι ΟΚ με το νόμο και περίμενε την ASUS μέχρι να την στείλει.

  19. Σου είπαν αυτήν την τιμή και καλά λόγο παλαιότητας του chipset. Κανονικά θα έπρεπε να σε προτείνουν το επόμενο ή το ίδιο chipset σε μητρική με τις ίδιες προδιαγραφές ή πιστωτικό στην τιμή αγοράς σαν τελευταία λύση. Απλά σαν κατάστημα το κέρδος έρχεται πρώτο και μετά το δικό σου το συμφέρον, και ας λένε το αντίθετο "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο" και ο "πελάτης έρχεται πρώτος" κτλπ, όλα παπαριές είναι, το χρήμα και το κέρδος έρχεται πρώτο.

     

    Αυτό που έπρεπε να κάνουν είναι να σε προτείνουν μια Ζ170 μητρική αν δεν υπάρχει Z97 στην αγορά με τα ίδια χαρακτηριστικά με την ASUS, και αν δεν δεχόσουν να σου έβγαζαν πιστωτικό σε τουλάχιστον τιμή Z170 μητρικής που υπάρχει στην αγορά αν όχι στην αρχική που την πήρες, αλλά σίγουρα όχι 86,00 ευρώ είναι λίγα για Z series motherboard. Απλά πίεσε την κατάσταση σαν να μην υπάρχει αύριο, κάνε και αρνητική στο skroutz και σαν τελευταίο άσε και την καταγγελία και στο τέλος θα πάρεις πιστωτικό στην τιμή αγοράς.

  20. πριν 3 ώρες, το μέλος Staxtis έγραψε:

    Αυτο γιατί νομίζω οτι δεν ισχύει πλέον?η Eizo ηταν μια εταιρια για να πουλήσεις νεφρά με ποιοτικό πάνλε αλαλ εχω την αίσθηση οτι αυτό εχει αλλάξει ΠΑΡΑ πολύ τα τελευταία χρόνια και ψ΄ιλοπαράτησε και τα gaming monitors 

     

    Μπορεί να είναι και αυτοί πλέον μια από τα ίδια με τους άλλους και απλά να εκμεταλλεύεται το όνομα της για τα consumer monitors της τουλάχιστον και να αφήνει τον ποιοτικότερο έλεγχο για την επαγγελματική της σειρά γιατί εκεί είναι το πολύ μαρούλι.

     

    Έχει αυτήν https://www.skroutz.gr/s/8435200/Eizo-Foris-FS2735.html

  21. Είχα παλιότερα την DELL U2713HM .Ήρθε έτσι http://en.community.dell.com/cfs-file/__key/communityserver-discussions-components-files/3529/8686.photo.JPG

    Αντικατάσταση, με στείλανε refubrished πάλι με το ίδιο yellow tint στην κάτω αριστερή γωνία... Μετά από μάχη πείρα τα λεφτά μου πίσω. Δεν ξέρω αν στα τελευταία μοντέλα υπάρχει βελτίωση αλλά για το τότε top 27" που είχε τέτοια προβλήματα κατάλαβα πως και η DELL ένα από τα ίδια σκατά με τους άλλους είναι. Δεν ξέρω αν υπάρχει εταιρία που να δώσεις πάνω απο 500 ευρώ και να εισαι σίγουρος ρε παιδί μου οτι παίρνεις σωστό πάνελ, η EIZO ίσως, αλλά εκεί πρέπει να πουλήσεις τα νεφρά όλης της οικογένειας σου για τα monitor τους.

  22. Όταν πείρα εγώ την 27αρα μου πάιζαν μπάλα 3 που κοιτούσα Viewsonic XG2703-GS , Asus PG279Q , Acer XB271HU και οι 3 φοράνε το ιδιο πάνελ από AU optronics: IPS 144hz (165 ο/c) 1440p 27". Απο εκει και έπειτα αρχίζεις την λοταρία, το QC ειναι επιεικώς απαράδεκτο στην ουσία κάνουν τον πελάτη beta tester. Ξεκινάς οπλίζεσαι με υπομονή παίρνεις και επιστρέφεις οταν βρεις καμένα πιξελ και bleeding μέχρι να πέσεις σε καλό κομμάτι. Ελπίζω τα τελευταία revisions τους να είναι ποιο καλά από θέμα bleeding.

     

    Απο τηλεόραση 43" για ενα φυσιολογικό δωμάτιο και δίπλα στο PC με περιστρεφόμενη βάση VESA στον τοίχο και γωνιακά είναι ιδανικό setup ώστε να την γυρνάς και να αράζεις και κρεβάτι.  Εδώ παίζεις μπάλα στο 500αρικο με τα MU μοντέλα mid-range 2017 της Samsung και LG νομίζω ειναι η 630v και670V από 2017. Sony στα ίδια χαρακτηριστικά πάει +200 ευρώ απο samsung και LG αλλά έχει την καλύτερη εικόνα από ότι έχω δει δίπλα δίπλα σε καταστήματα με τις άλλες (ότι πληρώνεις παίρνεις).

     

     

  23. Παιδιά 1080ti έχει το παιδί και λέει:

    πριν 17 ώρες, το μέλος therock έγραψε:

    Συζητηση να κανουμε για αρχισω να ξεκαθαριζω τι θελω. Λεφτα τα βλεπουμε στη πορεια δε θελω να λειτουργησω με budget. ΠΧ αν μου πεις υπαρχει αυτη που αξιζει και ειναι τρελο vfm και κανει 300 ισως την παρω συντομα. Αν ομως υπαρχει κατι που τα εχει ολα και κανει 1000αρικο, απλα κραταω ακομα μια παλια 1440p 60Hz που εχω και μαζευω και παιρνω τον επομενο χρονο μια που θα μου κοστισει το κατι παραπανω

     

    Με 300 ευρώ παίρνει 24" 1080p 144hz. Αν τον καλύπτει ΟΚ, αλλά τσάμπα τα λεφτά που έδωσε στην nvidia.

     

    πριν 2 ώρες, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:

    Και πόσοι μπορούν να δώσουν 1.300 για οθόνες; Δεν αμφισβητώ τον συλλογισμό σου, αλλά, νομίζω, πάμε σε σενάρια χρήσης που αφορούν λίγους.

    Δηλαδή, με μια οθόνη 35" δεν θα γέμιζε ο χώρος; Θα ήθελε κάποιος και δεύτερη οθόνη, αποκλειστικά για συγκεκριμένα παιχνίδια;

     

    Έγραψα οτι 35" θα ήταν το ιδανικό για all-in one, δεν είπα πουθενά οτι δεν φτάνει μια 35".

    Επίσης 35" 4Κ 200Hz HDR θα στοιχίζει πάνω απο 1.300 ευρώ, μην σου πω 2χιλιαρο.

     

     

    πριν 1 ώρα, το μέλος trib έγραψε:

    Δεν υπάρχει HDR σε οθόνη/τηλεόραση κάτω από 1000nits φωτεινότητα.

     

    500€ για HDR; Είναι το λεγόμενο HDR Processing. Τηλεοράσεις που δεν έχουν το hardware, έχουν το software.

     

    Το HDR έρχεται σαν δευτερεύον ζήτημα, καθώς σίγουρα θα ανεβάσει κατά πολύ το budget για κάτι νέο που άρχισε να υιοθετείτε κατά βάση πρόσφατα. Το 4Κ είναι πρωτεύων καθώς αυτό ειναι που θα σου δώσει την άμεση αλλαγή στην εικόνα που θα δουν τα μάτια σου σε ουσιαστικό επίπεδο όπως επίσης και η μάρκα. Δεν θα πάρεις Horizon και Arrieli... Samsung και LG σε mid-range μοντέλα με 500 ευρώ μια χαρά τηλεόραση παίρνεις για 2η δίπλα στο PC σε δωμάτιο. Όταν πέσουν σε τέτοια επίπεδα τιμών οι OLED ή οι quantum dot τότε το ξανασυζητάμε.

     

     

    Επιπλέον με ένα τέτοιο setup έχεις και TV με αρκετές ιντσες για ταινίες που δίνει ένα ακόμα extra πλεονέκτημα.

    Ο συνδυασμός πολλών hz και υψηλής ανάλυσης έχουν σαφώς τεράστια πλεονεκτήματα στο gaming αλλά ας μιλήσουμε και λίγο σε πρακτικό επίπεδο. Όταν θέλω να παίξω ένα παιχνίδι όπως BF, COD ή CS GO θα είμαι σίγουρα κοντά και κολλημένος στην οθόνη προσπαθώντας να έχω όσο καλύτερο aim γίνεται. Σε 27" θα εισαι καλύτερα σε ένα τέτοιο σενάριο παρά με μια 35". Το sweet spot κατα την άποψη μου είναι 27" 1440p για γραφείο, ανεξαρτήτως αν προωθούν μεγαλύτερες ιντσες και 4Κ ανάλυση, σε τέτοια σενάρια στα δικά μου μάτια είναι overkill. Εδώ υπάρχουν 27αρες 4Κ που για να δουλέψεις στο desktop χρειάζεται να μεγαλώσεις το scale των windows.

     

    Όπως και να έχει αυτό είναι το δικό μου σκεπτικό, από εκεί και πέρα κάποιος μπορεί να θέλει οπωσδήποτε μόνο μια οθόνη για δικούς του λόγους ή να μην γουστάρει να έχει 2 ή να μην έχει χώρο κτλπ.. είναι υποκειμενικό και οικονομικό φυσικά το ζήτημα.

    • Like 1
  24. Υπάρχουν υποκειμενικά κριτήρια όταν αγοράζεις monitor στο PC, ακόμα και χωρίς κάποιο όριο στο budget πρέπει να ξες πως θέλεις να στίσεις το setup σου.

     

    Οι 35αρες acer και asus είναι η καλύτερη δυνατή περίπτωση για all-in one κατάσταση. 4K 200hz 35" και όταν βγαίνουν χρόνο με το χρόνο καινούργιες γενιές από τις κάρτες γραφικών θα ανεβαίνουν τα frames και θα γίνεται όλο και καλύτερη στο μάτι. Τα έχεις όλα σε μια οθόνη, και πολλές ιντσες για 4Κ σε γραφείο και πολλά hz και hdr.

    Βέβαια όταν ανακοινωθούν οι τιμές σε αυτά τα μοντέλα θα είναι κάπου στα 1.500 με 2.000 ευρώ.

     

    Το δεύτερο που μπορείς να κάνεις είναι το εξής: Δίνεις το 800αρι σε 27" 1440p 165hz. Αυτές τις ίντσες με αυτήν την ανάλυση είναι το ιδανικό (για μένα) σε γραφείο στη μέση απόσταση που θα έχει η καρέκλα απο την οθόνη. Επιπλέον δίνεις ένα 500αρικο ακόμα και παίρνεις 43" 4Κ HDR TV. Την βάζεις δίπλα από την 27". Στην TV παίζεις τα πάντα που απαιτούν gamepad (πχ το Dark Souls 3 σε 1080Ti βγάζει καρφωτά 60 frames σε 4Κ και φαίνεται απλά απίστευτο) και στο 27αρι παίζεις οτιδήποτε First-Person-Shooter CSGO, BF1, COD, DOOM, ή League of legends/DOTA κτλπ που ειναι fast paced παιχνίδια και απαιτούν keyboard/mouse που σε ενδιαφέρει το μηδενικό lag στην οθόνη. Η TV στο PC mode της θα βγάζει 20 με 25 ms καθυστέρηση, σε casual καταστάσεις σε single player παιχνίδια με gamepad δεν σε πολύ νοιάζει.

     

    • Like 1
  25. Όταν έχεις 30 ευρω ενα early access game και μαζεύεις τόσο κόσμο η λογική και μονο λέει να κάνεις αυτό που λέει ο wolves, εννοείται οτι πρέπει να το βελτιώσουν σε πολλούς τομείς αλλά όπως είπε ασχολήθηκαν με τα microtransactions ... τι πάει να πει επειδή είναι εθιστικό δεν μας χαλάει ας μείνει έτσι όπως είναι; ας μην προχωρήσει καν στην beta εγώ λέω να μείνει στο early μια ζωή και να βάλουν κιάλα microtransactions αφού πουλάει και το αγοράζουν ολοι σαν junkies τι μας νοιάζει αφού το χρήμα ρέει.

    Και το pong ήταν εθιστικό, αλλά αν δεν μας ένοιαζε η εξέλιξη τώρα θα μας τα έπαιρνε ακόμα η Atari με παιχνίδια 8-bit.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.