Jump to content

apostolis22

Premium Members
  • Posts

    716
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by apostolis22

  1. Είχα ακριβός το ίδιο προβλημα με το ηχείο και το άλλαξα επιτυχώς με ένα αγορασμένο από το alliexpress. Φαίνεται πως τα ηχειάκια αυτά χαλάνε εύκολα. Μου έχει μείνει ένα ακόμα ηχείο (που το αγόρασα για backup) αν το βιάζεσαι

    • Agree 1
  2. 17 hours ago, dragontech said:

    Ακυρο το προηγουμενο μου ποστ!

    Σε καποιους browsers διαγραφει την cache αλλα δεν εμφανιζει σε κανεναν μηνυμα, η τελοσπαντων καποια ενδειξη οτι εκτελεστηκε η εντολη.

    Πιο συγκεκριμενα, η εντολη στον IE και στον firefox δεν λειτουργησε καθολου και εχει παραμεινει ολοκληρο το ιστορικο. Στον οπερα διαγραφηκαν κανονικα ολα(ακομη και αυτα μετα τις 12.01 το βραδυ). Στον vivaldi και στον brave παρεμειναν μονο τα σημερινα(απο τις 12:01 το βραδυ και μετα).

    Off topic: Πρώτη φορά ακούω την ύπαρξη του vivaldi και brave. Πως και τους χρησιμοποιείς?

  3. On 8/31/2019 at 6:24 PM, gdp77 said:

    Συζητάω με τη σύζυγο για αντικατάσταση σκούπας γιατί η παλιά τα έπαιξε. Στην επόμενη χρήση του browser μου εμφανίζονται διαφημίσεις για ηλ. σκούπες...

     

    Η συζήτηση έγινε προφορικά, διά ζώσης και όχι μέσω τηλεφώνου. Απλά όταν μιλούσαμε το κινητό ήταν πάνω στο τραπεζάκι που υπήρχε μεταξύ μας. 

     

    Ό,τι κάνουμε παρακολουθείται από παντού και οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να χρησιμοποιηθεί εναντίον μας. Ας το έχουμε κατά νου αυτό.

     

    Απλά όταν κάτι πρέπει να μείνει κρυφό κάποιος που γνωρίζει τι κάνουν η Google, η MS και άλλες εταιρείες, μπορεί να προστατευθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Η καθημερινότητά μας είναι απλά αντικείμενο εκμετάλλευσης για όλες αυτές τις πολυεθνικές και θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό.

     

    Φαντάζομαι πλάκα κάνεις ε?

  4. On 4/6/2019 at 7:07 PM, trib said:

     

    0-18 κιλά. Υπολόγισε μέχρι 3-4 χρόνων. 

     

    Μου μοίαζει ίδιο με το Bebe-Stars

    https://www.skroutz.gr/s/14429916/Bebe-Stars-Isofix-360-Levante-Blue.html

     

    Το κάθισμα του μωρού όταν κοιτάε προς τα πίσω κολλάει στο κάθισμα του αυτοκινήτου χωρίς να αφήσει κενό? Αν ναι, πως χωράνε τα πόδια του μωρού 3-4 ετών και δεν βρίσκουν στο κάθισμα του αυτοκινήτου?

     

    φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και για το https://www.uberkids.com/eu/joie-stages-group-0-1-2-car-seat-770137/

     

    το οποίο πρότεινε ο Grigas και δεν έχει isofix.

  5. On 3/5/2019 at 8:58 AM, GriGaS said:

     

    https://www.uberkids.com/eu/britax-romer-dualfix-group-0-1-car-seat-449662/

     

     

    To απολύτως φτηνότερο αξιοπρεπές κάθισμα που είναι ανάποδο έως περίπου 4 ετών και περιστρεφόμενο για να μη σου βγαίνει η παναγία στο βάλε βγάλε. Μειονέκτημα ότι μπαίνει μόνο με ISOFIX και έτσι εάν θες να το χρησιμοποιήσεις σε κάποιο αμάξι χωρίς ISOFIX απλά δεν γίνεται.

     

    To uberkids στέλνει Ελλάδα?

     

    On 3/5/2019 at 10:43 AM, trib said:

    Εγώ έχω πάρει αυτό. Δεν υπάρχει λόγος για αγορά από το εξωτερικό θεωρώ, ειδικά σε συνοικιακά μαγαζιά βρίσκεις και καλύτερη τιμή. 

     

    https://moroudokosmos.com/car-seat/group-1-2-3/lionelo-κάθισμα-αυτοκινήτου-isofix-bastian-blue-0-36-δώρο-organizer-2-ηλιοπροστασίες-5902581654212-clone/

     

     

     

    trib αυτό το κάθισμα που αγόρασες μέχρι τι ηλικία μπορεί το παιδί να κοιτάει προς τα πίσω?

  6. 10 hours ago, l3ft3ris said:

    Ότι ανέφεραν από πάνω, στα 9αρια 1.5 και 10αρα και στο 24αρι 2.5 με 16αρα. Ασφάλειες πάρε L+N  αν τα συνδέσεις απευθείας χωρίς πρίζα και να είναι 6ka ρεύμα αποκοπής. Φαντάζομαι ότι οι αποστάσεις των καλωδίων δεν είναι πολύ μεγάλες αν ξεπερνάς τα 30 μέτρα πάρε 4αρι για το 24αρι τουλάχιστον

     

    Τι εννοείς με το Ασφάλειες πάρε L+N?

  7. Εδώ στην Κορέα με -10 έξω και 25~35% υγρασία μέσα στο σπίτι έχω ακριβώς το ίδιο φαινόμενο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρα να το σκουπίζεις. Η λύση είναι τετραπλό τζάμι που έχουν κάποια άλλα σπιτια εδω, αλλά πολλά τα λεφτά! Είναι πολύ ξηρή  η ατμόσφαιρα εδώ.. αστα

     

    • Like 1
  8. 17 hours ago, alexcrx said:

    αν δεν βρεις βρωμια στο μπροστα τοτε ισως να θελει μια σταγονα λαδι μηχανης εκει που γυρναει..........

    δηλαδη εδω(στην τρουπα στο βελακι)

     

     

    τωρα επειδη για το τελευταιο δεν ειμαι 100% σιγουρος καλο θα ηταν να απαντησει καποιος που το ξερει σιγουρα........

     

    Δεν χρειάζεται λάδι. Η λίπανση γίνεται με το ίδιο το υγρό της υδρόψυξης

    • Like 1
    • Agree 1
  9. Έτσι λοιπόν αποδεικνύεται ότι το μπλοκ του cpu σου θέλει μεγαλύτερη πίεση και μάλλον το ψυγείο σου δεν είναι αρκετά μεγάλο. Αυτό που πρέπει να κάνει είναι να βάλεις την αντλία πριν το μπλοκ και να δεις τι διαφορά θα έχει. Δεν θεωρώ ότι θα δεις πάνω από 3 βαθμους ακόμα γιατί και το ψυγείο θα χάσει και αλλο την απόδοση του όταν μπει μετά το μπλοκ . Αλλά αφού έδωσες τα λεφτά για την αντλία εγώ στην θέση σου θα το έκανα.

     

  10. 4 hours ago, f117 said:

    κολλητά θέλουν φλόγιστρο και είναι μόνιμο... για να καταλάβεις τι θα γινει αργότερα.... θα βγάλω το ψυγείο και θα το βάλω σε πάγο ( προσωρινά για bench...έχω προιστορία .... 

    Όσο πιο μεγάλη διατομή σωλινόσεων εχεις (μέχρι τα 3/4 της ιντσας ) τόσο το καλύτερο. Να ξέρεις οτι χάνεις και ροή λόγω του τανκ αλλα οκ το θυσιάζεις για την ευκολία της εξαέρωσης. Επισης αν εχεις ορεξη για πειραματισμούς, μπορείς να ανοίξεις την εσωτερική διαμέτρο της εισοδου και της εξόδου της αντλίας εφοσον δεις οτι τελικά δεν ειναι αρκετά δυνατή.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.