Jump to content

wolfmandim

Premium Members
  • Posts

    104
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About wolfmandim

  • Γενέθλια 03/05/1957

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Ανω Γλυφάδα
  • Ενδιαφέροντα
    Ταινίες, κολύμπι
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός Α/φών

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wolfmandim's Achievements

  1. Αντιμετώπισα το πρόβλημα αυτό κι αναγκάσθηκα να γυρίσω σε προηγούμενα firmware. Ο εκτυπωτής Color Laserjet Pro M254dw δουλεύει ρολόι!
  2. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Κύριοι, τελικά βρήκα τη λύση! Επέλεξα New κατά τη διάρκεια του setup των Windows 11 και δημιουργήθηκαν τα απαραίτητα partitions για να λειτουργήσει το σύστημα. Ο Samsung 990 Pro είναι τώρα ο System Disk!
  3. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω την απόδειξη αγοράς. Κάπου κι εγώ πιστεύω ότι ο δίσκος πρέπει να είναι το θέμα. Ίσως επειδή είναι νέο προϊόν να βγει κάποιος driver και να διορθώσει το πρόβλημα.
  4. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Έχω κάποια νεότερα. Άλλαξα στο Bios το CSM Support se Enable. Τότε εμφανίσθηκαν ως δια μαγείας ο 990 στα Boot Priorities. Προσπάθησα με διάφορους τρόπους να εγκαταστήσω τα Windows 11 στον 990, αλλά η εγκατάσταση σταματούσε στη μέση κι επέστρεφε στην αρχική οθόνη του setup. Προσπάθησα επίσης να κάνω Migrate OS από τον 970 στον 900 μέσω EaseUS Partition Master. Μόλις δήλωνα τον 990 σαν Boot#1 δίσκο μου έβγαινε μήνυμα ότι είναι αδύνατο να μπουτάρει κι ότι έπρεπε να δηλώσω άλλο δίσκο. Ιδέες και γνώμες καλοδεχούμενες.
  5. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Μια και δεν είχα τι να κάνω έβγαλα τον 970 κι άφησα μόνο του τον 990 - κάνοντας κατόπιν εγκατάσταση των Windows 11 στον 990. Τζίφος... ο υπολογιστής δεν έκανε booting, αλλά ξαναγύριζε στο αρχικό setup από το USB. Μπήκα στο Bios και διαπίστωσα ότι ο 990 δεν υπάρχει στα Boot Priorities. Αναγκάσθηκα να ξαναβάλω τον 970 σαν δίσκο συστήματος! Ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω!
  6. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Μάλλον θα καθίσω να περιμένω. Έχω βαρεθεί να κάνω installations από την αρχή. Θα κάνω όμως κι ένα ticket στη Gigabyte μήπως βγει άκρη με update...
  7. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Σε SATA δεν υπάρχει κάτι. Ρίξε μια ματιά στα συνημμένα.
  8. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Έχω κατεβάσει την τελευταία αναβάθμιση του Magician (δες screenshot). Να τα πάρω πάλι από την αρχή... Ο δίσκος προοριζόταν για εγκατάσταση των Windows 11 Pro στο νέο υπολογιστή. Κατά τη διάρκεια του setup επιλέχθηκε για εγκατάσταση και μετά το reboot ΜΠΛΕ ΟΘΟΝΗ. Ξανά από την αρχή, δεύτερη προσπάθεια, μια από τα ίδια. Αναγκάσθηκα λοιπόν να κάνω την εγκατάσταση σε άλλο SSD (Samsung 970) με το σκοπό να κάνω migration στον 990 όταν κι εφόσον λυθεί το πρόβλημα. Στο Bios δεν υπάρχει καμία λίστα επιλογής πέρα από τον 970. Με τα partitions δεν το κατέχω και πολύ το θέμα, φαντάζομαι όμως ότι θα τα δημιουργούσε κατά τη διάρκεια του αρχικού setup.
  9. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Τα δοκίμασα όλα όσα προτείνεις φίλε μου. Έκανα και optimized defaults στο Bios χωρίς αποτέλεσμα. Απλά αναφέρω ότι έχουν δοκιμασθεί δυο διαφορετικές μητρικές. Ο δίσκος έχει διαμορφωθεί σε NTFS και GPT. Έχω ποστάρει την Samsung και είδα ότι υπάρχει κι άλλος με παρόμοιο θέμα...
  10. wolfmandim

    Samsung 990 Pro

    Ο δίσκος είναι GPT. Ρίξτε μια ματιά στα ανεβασμένα αρχεία να πάρετε μια καλύτερη εικόνα.
  11. Εγκατέστησα τον δίσκο στη μητρική Gigabyte Aorus Elite AX DDR5 (εγκατεστημένη και η τελευταία αναβάθμιση του BIOS/UEFI). Ο δίσκος παρ' ότι φαίνεται στο This PC των Windows 11 (σαν MBR, initiated και με drive letter) δεν φαίνεται στο UEFI (Boot Priorities) της μητρικής και δεν μπορεί να γίνει system disk. Επίσης δεν φαίνεται και στο Samsung Magician. Drivers δεν υπάρχουν στο site της Samsung, μάλλον γιατί είναι σχετικά καινούριος SSD. Έχω σπάσει το κεφάλι μου και δεν μπορώ να βρω λύση. Καμμία καλή ιδέα;
  12. Καλά τα λέμε ρε παιδιά. Στο Steam και στην Origin μου έχουν επανειλημμένα χακάρει τους λογαριασμούς με αποτέλεσμα να χάσω ότι παιχνίδια έχω αγοράσει. Ποιος μας διασφαλίζει εκεί; Γι' αυτά δεν λένε κάτι;
  13. Τι μας δείχνουν τώρα... αφού ούτε ζωγραφιστές θα τις δούμε αυτές τις κάρτες!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.