Jump to content

bezdim

Premium Members
  • Posts

    2.800
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by bezdim

  1. bezdim

    Τα έπαιξε ο Samsungούλης μου;;;

    gdp77, όχι κάνενας άλλος μηχανικός δε μου το χει βγάλει αυτό. Να σημειώσω δε, ότι ο συγκεκριμένος σάμσουνγκ έφαγε και 2 πηγαινε-ελα αγγλια-ελλάδα, σε χειραποσκευή μεν που κουβαλούσα ο ίδιος, αλλά γενικά ταλαιπωρήθηκε. Το ίδιο σκηνικό έπαιξε και με έναν seagate 7200.9 τον οποίο εν τέλει άφησα στην άκρη απλά και μόνο επειδή έσπασε το πλαστικό περίβλημα της sata σύνδεσης του, λόγω επιθετικής γωνίας του καλωδίου λογικά. GriGaS δε θα κρύψω ότι έκανα Login έπειτα από χρόνια και ξαναπόσταρα σε thread μου επειδή βαριόμουν, αλλά πιστεύω κααατι προσφέραμε.
  2. bezdim

    Τα έπαιξε ο Samsungούλης μου;;;

    Με το χερι στην καρδιά, τελευταια φορά που μου χάλασε δίσκος ήταν 2004 και ήταν 80άρης seagate. Τις προάλλες σύνδεσα ένα κάρο παλιους δισκους με ένα μπλιμπλικι που σου δινει και sata και ide και ρευμα και καταλήγει σε usb και δούλεψε μέχρι και seagate medalist 500MB του 90κάτι.
  3. bezdim

    Τα έπαιξε ο Samsungούλης μου;;;

    Tον δίσκο τον έβαλα στην άκρη πριν 6 μήνες και δούλευε ακόμα. 10 χρόνια μου έβγαλε ο κερατάς. Ναι ακόμα στο 97% ήταν...
  4. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    NAI! To χα μάθει όταν έβλεπα το Narcos που ο τυπάς τους έλεγε όλους μαρίκες!
  5. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Α ρε ΦΙΛΕ τρέλανε με κι άλλο
  6. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Εντωμεταξύ παρακολουθούσα τόσα άτομα στο φόρουμ από τότε και είτε έχω φτάσει στην ηλικία τους είτε την έχω ξεπεράσει. Όσο γι αυτούς είναι μπαρμπάδες όλοι πια (κρατήσατε αρκετά στοιχεία του παλιού Λάμπη ικανά να με συγκινήσουν, όπως το αγαπημένο τρίσαπιο emoticon που μόλις χρησιμοποίησα!)
  7. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Νοσταλγίας συνέχεια: Σαν χθες (2001) θυμάμαι που γράφτηκα στο pctech. Με έναν athlon XP 1700+, μια ASUS A7V333, 256mb ddr και μια geforce 2 mx400 (τα υπόλοιπα του κουτιου δεν τα θυμάμαι), μια λευκή crt 15", ένα ποντίκι A4tech με 2 ροδέλες (μια κάθετη μια οριζόντια) από τα κουλά που πούλαγε το makro κατα καιρούς και κάτι ηχεία που είχα από εποχή pentium MMX που αξέχαστα έπαιρναν ρεύμα από το τροφοδοτικό. Διάβαζα κάτι για υδροψύξεις με ψυγείο λαδιού απο ford transit αντλίες eheim ενυδρείου, τάπερ για τανκ κάτι τέτοια κουλά της εποχής. Μετά έμαθα για το overclocking και κατάφερα να ανεβάσω σταθερά +250mhz στον επεξεργαστή με μια νέα ψύκτρα globalwin ΟΛΗ χάλκινη και πάνω ένα ανεμιστηράκι που ανέβαζε 400.000 στροφές και έπαιρνε τον κόσμο. Τέλωσπάντων πέρασαν 16(!!!) χρόνια από τότε. Ένα παιδάκι δηλαδή που τώρα πάει 1η λυκείου.
  8. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Ρδελομπού που λέει ο Άκης και ο Τάκης. Αποδεκτό από το ΕΣΡ μαζί με το ταναπού και το στρακιπού. Δε τους κάνει μύνηση κανείς.
  9. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Και οι 2 παραμονές (Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά) πέφτουν Κυριακή. Αίμα θα μας πάει εφέτος.
  10. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Χαίρομαι που σας βλέπω πάλι εδώ. Λαμπίτης έγινα 11 χρόνια πριν, 18 χρονών βοσκαρουδάκι αμούστακο, τώρα κοντεύω τα 30. Μια συγκίνηση την αισθάνομαι. Η ζωή αλλά κυρίως η οικονομική κρίση επηρρέασε αν όχι όλους, πολλούς από εμάς. Βάλε στρατό και μετά δουλειά, έχασα πολλά χόμπι μου. Αυτό που δεν κατάλαβα όμως ήταν ότι χάνοντας τις ασχολίες μου άρχισα να χάνω και την ταυτότητα μου και να μαζοποιούμαι.
  11. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Γιατί έχω τον Λάκη Τζορντανέλλι άβαταρ; Πως επηρρέασε η επέλαση των σόσιαλ μήντια την κίνηση του Λάμπη; Γιατί σταμάτησα να ποστάρω 3,5 χρόνια πριν;
  12. bezdim

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v5.0

    Πόσα χρόνια έχουν περάσει...
  13. bezdim

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    όχι όχι μια χαρά χαρούλα είναι, δε θα χεις θέμα ειδικά ο φορτιστής είναι η καλύτερη μάρκα
  14. bezdim

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Εγώ για το vamo σου δίνω το οκ, για ατμοποιητή πάρε aspire nautilus ή nautilus mini, με BVC coils όμως.
  15. bezdim

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Όταν λες κατέληξες εννοείς παράγγειλες;
  16. bezdim

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Καμία σχέση η ντόμινος της αγγλίας με της ελλάδας έτσι... για αρχή η σως εκεί είναι τσάμπα, και με χαρά βλέπω ότι ακόμα τη βάζουν σε τρύπα στην κούτα
  17. bezdim

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    επίσης "work has made them free" από το "Arbeit macht Frei"
  18. bezdim

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Και εγώ παιδιά τις BVC μαζί με τον Ναυτίλο τα παράτησα γιατί μου χαλάνε το λαιμό. Πλέον κοιτάω και κιτάκια μικρά με διάφορους συνδυασμούς στυλ kanger Aerotank mini με smok t-dux αντίσταση + smok arrow winder 1000άρα από κάτω για στέλθυ και ντελικάτες καταστάσεις.
  19. bezdim

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Βάλτε Likes να ανέβει το ratio αλλιώς θα με μπανάρει ο αστρολάβος
  20. bezdim

    World of Tanks

    To πιο αργό του παιχνιδιού είναι cakrit! 13χλμ/ώρα Αλλά δεν έχει τυχαία το nickname "DOOM TURTLE"
  21. bezdim

    Ηλεκτρονικο τσιγαρο thread

    Ήδη η vaporshark στο rdna 40 θα έχει ενσωματώσει τεχνολογία που στρέφεται προς αυτή τη κατεύθυνση. Για περισσότερα ανέτρεξε στη συνέντευξη που πήρε ο busardo από έναν από τους σχεδιαστές της vaporshark, πρόσφατα μάλιστα! In other news! Magma dual coil στήσιμο στα 0.5Ω. Στα 30watt. LIVING THE DREAM MAN! Η συσκευή δίνει ένδειξη ότι θέλει τουλάχιστον 21watt για να τρέξει σωστά. Έπαθα πλάκα. Τα ντουμάνια βγαίνουν τελείως φυσικά και άκοπα! Mε 9άρι υγρό όλα οκ. Με 18άρι είναι απλά αυτοκτονία. Σε καταστρέφει τόση νικοτίνη. Με το αγαπημένο Umami frosty tart! Mε τέτοια απόδοση σκέφτομαι σοβαρά να πέσω και πιο κάτω σε νικοτίνη για ακόμα πιο ssssssmooth άτμισμα. Μπορώ επίσης πλέον να μπω στον τρόπο σκέψης του rip trippers (μούσιας). Και ειδικά με τον magma που είναι μια αρτιότατη κατασκευή με καλή απόδοση, ακόμα και σε κλώνο, ή μόνη εναλλακτική που υπάρχει στο μυαλό μου είναι ένας RDTA και πάλι μόνο και όταν βελτιωθούν σαν συστήματα.
  22. bezdim

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Όχι, φτιάξε μια κούτα σκατουλάκια να στείλω τον γαμπρό μου να τα πάρει!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.