Jump to content

barcode_13

Members
  • Posts

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by barcode_13

  1. barcode_13

    Επιδιόρθωση μιας Samsung TFT οθόνης

    Το είχα ξαναποστάρει σε κάποια φάση αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Πιστεύετε ότι είναι το ίδιο πρόβλημα και με αυτή την οθόνη; Τα 3/4 της οθόνης είναι μαύρη και το υπόλοιπο κανονικό. Δεν έχει σπάσει ούτε έχει ραγίσει κάπου και το εμφάνισε ξαφνικά μία μέρα. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα είναι στην πλακέτα τροφοδοσίας ή στη μητρική που συνδέεται η τροφοδοσία. Νομίζω πάντως στο δεύτερο. Υ.Γ Όταν αφαιρώ το καλώδιο που συνδέεται με τη μητρική και το panel έχει μόνο ρεύμα η οθόνη γίνεται κάτασπρη (έτσι συμπεραίνω ότι δεν έχει σπάσει κάπου) σε όλη την επιφάνειά της οπότε μαλλον οδηγούμαι σε μητρική Επισυνάπτω και μια photo να μου πείτε γνώμεςImageShack
  2. barcode_13

    Project ''Bista''. Part -15 ( Vga ram cooler)

    Τι έγινε βρε Lakis; Προέκυψαν τίποτα προβλήματα; Ο λαός θέλει UPDATE !!!
  3. barcode_13

    Project ''Bista''. Part -15 ( Vga ram cooler)

    Μπράβο ρε Λάκη. Πολύ καλό αποτέλεσμα μέχρι τώρα. Μία ερώτηση μόνο γιατί μάλλον δεν έχω καθόλου φαντασία. Εκεί που θα πατήσει το τροφοδοτικό δε θα έπρεπε να υπάρχει κάποιου είδους τρύπα; Αφού έχεις τρυπήσει το κάτω αλουμίνιο δε θα έπρεπε να τρυπήσεις και το πάνω; Εκτός αν αντιλαμβάνομαι λάθος το concept.. Υ.Γ: Κάντο άσπρο σε παρακαλώω! Αν και φαντάαζομαι ότι παέι σε σαλόνι μεριά οπότε προς μαυράκι το βλέπω!
  4. barcode_13

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Εγώ ήρθα φίλε μου μόνο και μόνο για να σε ψηφίσω ίσως πιο πολύ για το πιο αναλυτικό worklog που έχω δει. Η αλήθεια είναι ότι το case της DTA μου άρεσε πιό πολύ αλλά προτίμησα το δικό σου γιατί αύτο το forum παρακολουθώ. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν εγώ, που θέλω να θεωρώ τον εαυτό μου σχετικο με το modding, ψήφισα λόγω συμπάθειας, τότε για σκέψου το παιδί με το case αμάξι να έχει ένα σχολείο από πίσω του. Οι προτάσεις του κοπρίτη είναι σωστές ειδικά στο το θέμα της επιτροπής. Εγώ θα πρότεινα ακόμα και παρουσίαση της δουλειάς σε στάδια με photo αλλά αυτή η κουβέντα παέι μακριά. Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι ούτε να σταματήσεις επειδή δεν κέρδισες σε ένα διαγωνισμό. Στην τελική διαγωνισμός ήταν και όχι πανελλήνιες ή έργο ανάθεσης σε επιχείρηση :Ρ Κeep walking που λέει και το ποτάκι που πίνω :Ρ
  5. barcode_13

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Οπτικά θα μου άρεσε να βαφτούν μόνο τα αλουμινένια μέρη που φαίνονται, στην ίδια απόχρωση (μεταλλικό μαύρο; Μην πειράξεις το φιμέ plexi.. Πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Μπράβο man..!!
  6. barcode_13

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Συμφωνώ απόλυτα ότι πρεπει να χρησιμοποιήσεις ricofon αλλιώς θα έχεις τα αποτελέσματα που λες. Απλά οπτικά δε μου αρέσει πολυ το συγκεκριμένο υλικό. Ίσως κάποιο από αυτά να ταίριαζε περισσότερο με έμφαση στον άσπρο λαβύρινθο SITE ΜΕ RICOFON Υ.Γ: Προφανώς τα ηχεία σου θα γίνουν καλύτερα από τα "επίπεδα" Behringer :hehe:
  7. barcode_13

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Γενικά δε μου αρέσει να κριτικάρω αρνητικά τη δουλεία των άλλων. Το μόνο όμως που με χαλάει στην καταστκευή είναι το ricofon. Νομίζω το κάνει λίγο πιο "φτηνιάρικο" ενώ αρχικά έδειχναν πολύ high-tech. Βέβαια αν δεν τα βάλεις όλα επάνω δε μπορώ να έχω τελική άποψη. Κατά τα άλλα έχεις πολύ μεράκι Μπράβο και πάλι.
  8. barcode_13

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Να φανταστώ οτι δε θα χρειαστείς ποτέ άλλες PCI θύρες ;;:P
  9. barcode_13

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Το κουτί έχει γίνει πραγματικά πολυ όμορφο.! Συγχαρητήρια και προσπάθησέ το για το Athens Digital Week...
  10. barcode_13

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Απίστευτα όμορφη η μόντα στο τροφοδοτικό. Πολυ μεράκι και μεγάλα δείγματα στο ελληνικό modding. Μπράβο.!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.