Jump to content

haris_led

Premium Members
  • Posts

    149
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About haris_led

  • Γενέθλια 09/01/1988

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    UK
  • Ενδιαφέροντα
    Ποδηλασία

haris_led's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. haris_led

    Power bank

    και μένα χρυσό μου ήρθε....
  2. haris_led

    Wifi access point <40€

    Εγώ θα έλεγα αυτό Στο ebay από Κίνα κατευθείαν το βρίσκεις περίπου 35-40 ευρώ
  3. haris_led

    Internet banking και PayPal

    Στην δική μου κάρτα ανάληψης (Τρ. Πειραιώς) που είναι Visa για αγορές μέσω ιντερνετ με χρεώνουν ένα ποσοστό σαν έξοδα συναλλαγής αν θυμάμαι καλά.
  4. haris_led

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Και εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά επικοινωνώντας με το support της corsair για ένα refurbished στικάκι που πήρα τον φεβρουάριο του 13 μου είπαν, παρέχουμε 30 μέρες εγγύηση για refusbished, sorry Το γράφουν και στην σελίδα τους, και το έγραφαν και στην σελίδα του mymemory όταν το αγόρασα (νομίζω). Παρ' όλα αυτά ήθελα να ρωτήσω, μπας και...
  5. haris_led

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Ξέρει κανείς τι γίνεται με την εγγύηση των refurbished προϊόντων; Δεν υποτίθεται ότι έχουν εγγύηση 2 ετών για ηλεκτρονικά λόγω της ευρωπαϊκής οδηγίας;
  6. Δυστυχώς το budget είναι το θέμα του φίλου μου που το φτιάχνω. Τουλάχιστον σε αρχικό στάδιο θα το χρησιμοποιήσω μάλλον! Ευχαριστώ για την απάντηση!
  7. ευχαριστώ για την ενημέρωση!!! μια ερώτηση ακόμα, αυτό το τροφοδοτικό θα κάνει με το σύστημα των 620 ευρώ; γράφεις 550 εσύ και το δικό μου είναι 500άρι. απλά δεν θέλω να ζορίσω το budget
  8. Καλημέρα, οι τιμές ισχύουν έτσι όπως είναι; Θέλω να αγοράσω κομμάτια υπολογιστή για gaming με budget Mobo+cpu+ram+case+τροφοδοτικό(έχω ένα 500άρι ίσως δεν κάνει) 500 ευρώ. :computer:
  9. haris_led

    Αξιόπιστα κινεζικα site για κινητά

    Επίσης το κυριότερο: από όπου και να πάρεις μην αγοράσεις με visa/bank transfer, μόνο με paypal για να έχεις την ασφάλειά του!
  10. haris_led

    TheLab v2 - Προβλήματα

    [TheLab.gr - Συχνές Ερωτήσεις:] Τι είναι τα προσωπικά μηνύματα;
  11. haris_led

    Ατελειωτες καθυστερησεις απο Κινα

    νομίζω ότι είχαν κάτι διακοπές οι Κινέζοι αυτό τον καιρό Εστάλη από το σύννεφο που πετάω
  12. Καλημέρα έχω μια CRT 17αρα hitachi cm615 (έχει και λειτουργία που απομαγνητίζεται! αμέ!! ) Τα κουμπάκια της θέλουν να τα πατάς λίγο πλάγια για να δουλέψουν, αλλά κατά τα άλλα είναι οκ! Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την παραλάβει από Ζωγράφου!
  13. haris_led

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Δεν είναι bug αυτό, όταν έχεις δικαιώματα να αλλάξεις τον τίτλο ενός θέματος (στο συγκεκριμένο είσαι ο OP οπότε φαντάζομαι τα δικαιώματα που έχουν ρυθμίσει οι admin σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις αλλαγή στον τίτλο σου) τότε με διπλό κλικ στην λίστα των θεμάτων μπορείς να αλλάξεις με javascript τον τίτλο. Κυρίως χρησιμεύει στους mod/admin αυτό πάντως και είναι feature του vBulletin! :banging:
  14. haris_led

    TheLab v2 - Προβλήματα

    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Wgbm3R4UgmI]e re kati miniseis pou tha pesoun - YouTube[/ame]
  15. Και εγώ δηλώνω ενδιαφέρον για το jabra!! edit: και για το belkin wireless!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.