Jump to content

Costasdr

Premium Members
  • Posts

    164
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    NRW
  • Steam
    http://steamcommunity.com/id/Costasdr/

Costasdr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Costasdr

    The Witcher 3:Wild Hunt

    Να δώσω και εγώ το feedback μου. Ναι τα γραφικά δεν έχουν το πολύ wow factor που βλέπαμε αλλά το παιχνιδάκι δείχνει ευχάριστο, γεμάτο και αχανές για εξερεύνηση. Τα 1-2 πρώτα quests όπως ανέφερε και άλλος ένας έχουν ένα ενδιαφέρον (δεν είναι grind καθαρά) ενώ από πλευράς απόδοσης με το σύστημα της υπογραφής χωρίς Hairworks (που δεν πολυκατάλαβα ότι έλειπε κιόλας) και με όλα Ultra πλην Tree Foliage Distance στο High και Motion Blur, Chromatic Aberration που δε τα παλεύω έχω σταθερό 60άρι στα λειβάδια (με Adaptive Vsync απο Nvidia Control Panel και Ingame Vsync, Latest NVIDIA Drivers). Θα περιμένω να πέσει λίγο η τιμή στο Steam και θα το χτυπήσω.
  2. Costasdr

    Diablo 3

    Ωραίες παντούφλες!
  3. Costasdr

    Official Battlefield 3 Thread

    Έχω την εντύπωση ότι είναι περισσότερο θέμα του spawn system διότι στα τελευταία μικρά update που έκανε η dice νομίζω ότι διάβασα ότι το διόρθωναν κάπως. Απ'ότι φαίνεται όμως θέλει δουλειά ακόμα.
  4. Costasdr

    Official Battlefield 3 Thread

    +10000 αλλάξτε το mode παρ'αυτα. Ήταν πολύ καλύτερο σε conquest.
  5. Costasdr

    Official Battlefield 3 Thread

    Κοίτα, επειδη εσύ είσαι "αρρωστάκι" με το μαχαίρι και βγαίνεις παγανιά με μαχαίρια και πριόνια μες στη μάχη δε σημαίνει ότι το κατέχουμε όλοι το άθλημα . Άσε που μπορεί να έχεις "φέρει" το μαχαίρι που είχες στο Bad Company και δουλεύει καλύτερα εδώ... Το θέμα μου δεν είναι η ταχύτητα αλλά η εφαρμογή του στην πράξη. Και μένα με εκνευρίζει λίγο π.χ. που έχει ένα delay όταν πατάς αλλά όχι ρε φίλε να χρατσώνω τον άλλο μες στη μούρη και να με κατεβάζει με το πιστολάκι για τα μαλλιά. Όσο για τα tac lights συμφωνώ και εγώ αν και πλέον όποτε βλέπω φως βαράω στο κέντρο και συνήθως πετυχαίνω και κεφάλι
  6. Costasdr

    Official Battlefield 3 Thread

    Καλά το μαχαίρι είναι τραγικο... Έχω πλάτη τύπο που επιδιορθώνει άρμα και την ώρα που πατάω το κουμπί, κάνει μαχαιριά στον αέρα και αυτός πατάει E και μπαίνει ξανά στο άρμα. Προχωράει και λίγο, με βλέπει και με σκοτώνει... :hang3:
  7. Costasdr

    Official Battlefield 3 Thread

    Που να δεις εμένα που κρύβομαι και περιμένω να βγουν από το άρμα λίγο πριν διαλυθεί για να τους πετσοκόψω...
  8. Costasdr

    Official Battlefield 3 Thread

    Το rank φτάνει μέχρι 45 και απο κει και πέρα έχει άλλα 100 ranks με σήμα τον αετό και χρυσά, κίτρινα, σκατουλί χρώματα στο νούμερο από κάτω (κάτι σαν το αντίστοιχο prestige του COD) οπότε έχει φαί. Όπως είχε γράψει και κάποιος πιο πριν είναι γύρω στα 16.000.000 πόντοι αν θες να φτάσεις το rank cap.
  9. Costasdr

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Έχω πάρει 2-3 games και μάλιστα στο ένα μετά από καιρό μου έλεγε για απενεργοποίηση cd-key. Τους έστειλα mail και μου έστειλαν άλλο (στο dragon age συγκεκριμένα).
  10. Costasdr

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Call Of Duty Black Ops CD key (Steam Download)
  11. Costasdr

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Οι servers με specact ενεργοποιημένο υπήρχαν πριν το τελευταίο patch. Από όσο διάβασα κάπου πριν καιρό (http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-bad-company-2-pc/1213608-cm-questionnaire-3.html#post16481994) είχαν ρωτήσει τον zh1nt0 (εκ των developer) και είχε πει ότι όντως υπήρχαν κάποιοι server με αρχεία specact που επέτρεπαν στους παίκτες να παίζουν με αυτά τα όπλα και ότι αφαιρέθηκαν μετά το μεγάλο patch. Αυτός βέβαια στο post αυτό επιμένει ότι είναι bug του παιχνιδιού και δεν χρειάζεται να έχει κάποιος bronze τα specact όπλα.
  12. Costasdr

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Προσωπικά: Ένα patch θα μπορούσα να έχω????
  13. Costasdr

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Μόλις κάνεις Login από πάνω κάπου γράφει Enter code. Τον γράφεις εκεί και σου ξεκλειδώνει τα της VIP έκδοσης.
  14. Costasdr

    Official Battlefield - Bad Company 2 Thread.

    Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί server μόνο για αρχάριους. Απλά πρέπει να συνηθίσεις στο (διαφορετικό ομολογουμένως) στυλ αυτού του παιχνιδιού, ένα στυλ που το κάνει όμως και τόσο καλό σαν παιχνίδι. Παίζε ομαδικά, ξεκίνα με medic κατά προτίμηση ή engineer και μάθε το ρόλο κάθε class. Από την άλλη μη δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο όταν βλέπεις ότι δε σε "παίρνει" για να μην δίνεις εύκολα deaths. Στην τελική το K/D ratio ένας αριθμός είναι και τίποτε άλλο, δεν υποδεικνύει κάτι. Το θέμα είναι να προσφέρεις σαν παίκτης στη squad σου. Μπορεί παίζοντας ως medic πχ να έχεις αρνητικό ratio σε ένα game αλλά επειδή έχεις κάνει revive την "Άρτα και τα Γιάνεννα" να βγεις πρώτος. Με λίγα λόγια απόλαυσέ το σαν παιχνίδι. Και σιγά σιγά θα έρθει και το θετικό ratio. Και εγώ με αρνητικό ξεκίνησα (αν λέει κάτι αυτό).
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.