Jump to content

Themos

Premium Members
  • Posts

    54
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Themos

  • Γενέθλια 18/08/1981

Themos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Themos

    Αγορά ψυγείου

    Το ξεθάβω με την σειρά μου το θέμα. "Ντύνω" καινούριο σπίτι τις δύσκολες μέρες που διανύουμε και εκτος απο κουζίνα και πλυντήριο πρέπει να πάρω και ψυγείο. Το Budget μου κατέληξα ότι είναι 500-700€. Η επιλογή που φαίνεται να καταλήξω είναι το εξής Lg που με την προσφορά που τρέχει μέχρι αύριο στον Κωτσόβολο βγαίνει στα 550€ (έχει 100€ δωροεπιταγή που για μένα που φτιάχνω σπίτι ισοδυναμεί στην κυριολεξία με cash). Καμιά πληροφορία για το service της υπάρχει? Δε μπορώ να βρώ κάπου μια προσωπική εμπειρία να μας πει αν ειναι αντίστοιχη με το service της εταιρείας αναφορικά με τα ηλεκτρονικά προιόντα απο το οποίο είμαι υπέρικανοποιημένος.
  2. Themos

    Gaming Pc

    Πραγματικα δε ξερω αν θα ακουστει ειρωνικο, αλλα και εγώ είμαι της αποψης οτι στησιμο Υ/Η εν ετη 2015 (με τα 120Gb να κοστιζουν λιγοτερο απο 15% της συνολικης αξιας του μηχανηματος που πατε να στησετε) είναι "λάθος". Προφανώς και τα οφέλη χρησιμοποίησης ενός ssd για εγκατάσταση λογισμικού δεν περιορίζονται στο boot time. Για την ακρίβεια το θεώρω το το μικρότερο απο τα πλεονεκτήματα του. Δε νομιζω να πιστεύει κανείς ότι εκεί στηρίζεται η πολλαπλάσια τιμή ανά Gb σε σχέση με έναν μηχανικό. Όποιος θέλει με μια απλή αναζήτηση στο google θα κατανοήσει εύκολα το value for money που θα του προσφέρει ένα component στο μηχάνημά του αξίας 70-80€ αν υποθέσουμε ότι θα πάει για τα minimum 120Gb (είναι ξεκάθαρο ότι το vfm ανεβαίνει δραματικά όταν πας σε 240Gb). Τέλος έχω Η/Υ απο το 1988, δεν υπήρξε ποτέ τόσο έντονο αίσθημα "αναβάθμισης" σε μηχάνημά μου όσο αυτό που σου δίνει ένας ssd αν και προφανώς δε μου αύξησε ποτέ τα fps στα παιχνίδια μου....
  3. Οι τιμες εχουν παρθει απο καποιο συγκεκριμενο καταστημα η' ειναι οι χαμηλοτερες της αγορας απο skroutz?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.