Jump to content

raven_g20

Premium Members
  • Posts

    1.651
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by raven_g20

  1. raven_g20

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Χρόνια πολλά σε όλους. Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος, με υγεία σε όλους και τις οικογένειές σας! Ότι επιθυμείτε και με πολλά δώρα και για τα "μεγάλα παιδιά"
  2. Τσίρκο "Medrano" και στην Ρόδο...όταν όλοι χαίρονταν με τις μεταγραφές εγώ ήμουν δύσπιστος. Κάτι βρώμαγε...30 πόντους με το καλημέρα? Και επειδή σίγουρα (έχουν ήδη) θα αρχίσουν δικαιολογίες τύπου είναι "κανούργια ομάδα" και ο "Ολυμπιακός είναι χρόνια μαζί" κτλ να υπενθυμίσω πως μεγααααααααααααλο ρόλο παίζει η μπασκετική αντίληψη αλλά και ικανότητα. Δεν το έχω δεί ακόμα αυτό...μόνο από Σλούκα. Ανυπομονώ να δω πως θα αντιδράσει ο πρόεδρος. Έ ρε γλέντια...
  3. Μήπως δεν φαίνεται η δουλειά του γιατί δεν κάνει τίποτα? Εγώ απ' αυτό που βλέπω ειναι από κακός σουτέρ μέχρι κακός πασέρ. Αν είναι να παίζει αμ. χαφ, έχουμε και άλλους για "χαμαλοδουλειές" καλύτερους και δοκιμασμένους στην ομάδα. Πάντως θέλουμε δουλειά σαν ομάδα αρκετή. Ελπίζω ο Αιτόρ να επανέλθει και αυτός γρήγορα γιατί χρειαζόμαστε και πλει-μακερ. Όσον αφορά τον διαιτητή, όταν είσαι κακός τότε επηρεάζονται και οι 2 ομάδες από τις αποφάσεις σου. Όταν είναι μόνο μια τότε κάτι άλλο δεν πάει καλά. Γενικά θέμα διαιτησίας υπάρχει απ' όσο θυμάμαι να βλέπω μπάλα και πιθανόν δεν θα λυθεί ποτέ εκτός αν πέσει πελεκυς απο την κυβέρνηση σε συνδυασμό με Φιφα (τύπου Αγγλία - από μπαν σε Ευρωπαικά μέχρι εντός)...αν και πάλι με τα μυαλά που "κυβερνάνε" τα ντόπια ποδοσφαιρομπασκετο*insertsport* δρώμενα, δεν θα αλλάξει τίποτα.
  4. Δεν είπα ότι παίξαμε τέλεια. Αλλά η φάση της αποβολής, τα αμέτρητα ατιμωρητα φάουλ στον Ιωαννιδη (μιλάμε κάθε επαφή κ φάουλ), το μεγαλύτερο, για μένα, κάζο όταν έφευγε μόνος ο Μπερνάρ και αντί να αφήσει πλεονέκτημα (ειδικά όταν η μπάλα δεν έφυγε, ουσιαστικά, ποτέ από τη κατοχή μας) το σφύριξε! Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν παίξαμε καλά. Μετά το γκολ μας αράξαμε κ παίζαμε τσουκου μπολ λες κ είχαμε την Λίβερπουλ απέναντι μας. Γενικά υπάρχουν κακοί παίχτες στην ομάδα που ακομα δεν κατάλαβα πως βρεθήκαν μέσα (βλ. Βιλενα) και η άμυνα μπάζει. Αλλά αυτό δεν είναι επουδενι ελαφρυντικός παράγων για να κάνει τα δικά του ο ρεφ. Όσο για τον Παοκ δεν με νοιάζει τι λένε. Εγώ κοιτώ την ομάδα μου κ τα δικά μας παιχνίδια.
  5. Κρατικό μυστικό είναι? Πόσταρε την βρε σι να την δούμε όλοι. Εκτός αν δεν θέλεις επειδή δεν είναι έτοιμη(?) ή για κάποιο άλλο λόγο.
  6. Έτσι εξηγείτε ο τόσος ντόρος από πλευράς ΑΕΚ για την διατησία 2 εβδομάδες πριν...καλή δουλειά κάνει ο γέρος. "The king is dead, all hail the King" και ο νοών νοείτω.
  7. raven_g20

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Ξενερα απόλυτη τα τελευταία επεισόδια από: Blacklist & Witcher. Τι σκ@τ@ ενα σωστό sendoff δεν ξέρουν να κάνουν? Φαινεται πως τα γράψαν με βιασύνη και δεν τους ενδιέφερε καν οι γνώμες των τηλεθεατών...Τι να πω...
  8. Ααα φάουλ... Δεν ήξερα ότι προηγουμενος ο κουλης είχε ευχηθεί νίκη του Ολυμπιακού. Έτσι εξηγούνται όλα. Πέραν της πλάκας, κρίμα. Πάρε ένα ταιμαουτ ρε Μπαρτζωκα... Φτιάξε ένα play με βεζε να το σηκώσεις... Κρίμα.
  9. Τρομερό μπάσκετ από ολυμπιακό και δεν είμαστε καν στο 3ο 10λεπτο ακόμα. Προβλέπω 15-20 πόντους διαφορά. Μακάρι να το σηκώσει!!
  10. raven_g20

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v8

    Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία, αγάπη και ειρήνη. Ότι επιθυμείτε και πάντα τα καλύτερα
  11. Ντε κ καλα, με το ζόρι να το πάρει ο κοντός ε? Ο ένας με χέρι ο άλλος με μουφα πέναλτι... Για να δούμε... Γαλλία vs Fifa...
  12. Εν τω μεταξύ τώρα συνειδητοποίησα ότι τα παιχνίδια δεν είναι free to watch...απόλυτη ξεφτίλα... Ντροπή τους κ πόσο δε τους τάχα μου ακέραιους κ σωστούς δημοσιογράφους που κάνουν ντόρο για μ@λ@κιες αλλά εδώ όλοι σιωπή... Ρε δεν γμ... Καλά κάνω κ έχω ετήσιο ipt με 40ε κ βλέπω αγγλική μετάδοση... Ουστ λαμογια...
  13. raven_g20

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    Thor(?) 4 - Αγαπούλες και κεραυνοί Δεν ξέρω γιατί το είδα ενώ όλοι μου έλεγαν μη... Χειρότερη ταινία μεταξύ αυτής και Endgame, αν και δεν έχω δει ακόμα Cpt. Marvel (ούτε πρόκειται), για μένα. Καμία σχέση με Ragnarok. Λες και ο Waititi είναι διχασμένη προσωπικότητα...δεν μπορώ να χωνέψω πως σκηνοθέτησε αυτό το τερατούργημα. Marvel έχει πάρει κανονικά την κάτω βόλτα. Πλην το τελευταίο Spiderman (και αυτό είχε τις "στιγμές" του) όλα τα άλλα δεν βλέπονται... Άντε επειδή είμαι χουβαρντάς θα πω 1/10.
  14. raven_g20

    Assassin’s Creed Mirage [5 Οκτωβρίου 2023]

    Rinse, Repeat, Profit....
  15. raven_g20

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Patriot (TV Series 2015–2018) - IMDb WWW.IMDB.COM Patriot: Created by Steve Conrad. With Michael Dorman, Kurtwood Smith, Michael Chernus, Kathleen Munroe. Follows the complicated life of intelligence officer John Tavner, whose latest assignment--to... Ρε σι πως μου ξέφυγε αυτη η σειρα? Τι τρελοκομείο ειναι ο τυπος, o ορισμός του ότι ναναι...αλλα αρκετά ενδιαφέρουσα, έξυπνη και σε κρατά σε αγωνία. Κρίμα που ήταν μονο 2 σεζον... 7.5/10 επειδή το λήξανε νωρίς.
  16. Πιστεύω θα το είχαμε το ματσακι αν έπαιζαν οι 2xΠΑΠ. Στην θέση 5 όντως έχουμε πρόβλημα γιατί ο Κώστας λόγω δύναμης δεν, ο Αγραβάνης λολ, ο Θανάσης ύψος (αν και είναι "elevator" και μένει ο Γιάννης που...τι άλλο πια να κάνει στο γήπεδο!!! Ο Jokic ήταν μόνος του. Έπαιζε με δύναμη και απλά με "bullying", έκανε περίπατο. Σίγουρα ο κόουτς τα είδε αυτά και ήλπιζε να τους φάει στην επίθεση απλά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα μερικοί. Επίσης μην ξεχνάμε είχαν και οι Σέρβοι απώλειες (Μπογκτ.) αλλά ήταν ένα καλό τεστ για εμάς και ή ήτα ελπίζω να μην μας επηρεάσει τόσο. Έχουμε Βέλγιο κ Λετονία μπροστά μας οπότε μπορούμε πιστεύω να προκριθούμε. Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί δεν είναι ο Μήτογλου στην Εθνική εφόσον δεν έχει επιβεβαιωθεί το 2ο δείγμα. Κανονικά θα έπρεπε να παίζει μέχρι το 2ο δείγμα να βγει...Ούτως η άλλος δεν κλέβει την θέση κανενός...έχουμε μερικούς να στείλουμε που δεν κάνουν τίποτα...
  17. Πάλι καλά θα έχουμε κ κανα 2-3 ομίλους φωτιά, να δούμε ντέρμπι! Κολωφαρδη η Ρεαλ, ως συνήθως, θα δούμε πολύ μπάλιτσα φέτος!
  18. raven_g20

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    The Terminal List (TV Series 2022– ) - IMDb WWW.IMDB.COM The Terminal List: With Chris Pratt, Constance Wu, Taylor Kitsch, Riley Keough. A former Navy SEAL officer... 8/10 για μένα. Δυνατό καστ και ηθοποιία (ειδικά ο πρατ), δυνατή πλοκή, σενάριο και ειδικά μάχες που φαίνεται ότι το έχουν μελετήσει. Το μόνο (μικρό) μειονέκτημα είναι ότι μερικές σκηνές το παρατραβάνε αλλά όχι σε ενοχλητικό βαθμό.
  19. Εντάξει λύθηκε το θέμα μέσω φεισμπουκ! Ήταν αρκετά γρήγορη επικοινωνία μπορώ να πω. Δεν μου είπαν τι έφταιγε αλλά πείραξαν κάτι μετά έκανα ρισετ και τσουπ...50 ξανά! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες!
  20. @iseeklife Σε ποια περιοχή είσαι αν επιτρέπετε? Ρωτώ γιατί σήμερα παρατήρησα (μένω Βούλα) μόνο την download ταχύτητα μειώθηκε ακριβώς στο μισό! Έχω 50αρα και τώρα είναι ακριβώς 25. Δεν έχω πάρει τηλ ακόμα (αύριο θα συμβεί αυτό) αλλά αναρωτιέμαι αν είναι κάτι που συμβαίνει σε ολους. Η ειρωνεία είναι πως ενώ περίμενα τον διπλασιασμό (μιας και το διαφημίζει ο πΟΤΕ) έπεσα στο μισό τελικα
  21. Απίστευτο! Κέρδισε ο Ναδαλ? Πρέπει να είναι το 1ο του 14 RG πάντως είναι απίστευτο ρεκόρ...μπράβο του!
  22. raven_g20

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Bosch ήταν από τις αγαπημένες μου σειρές. Ήταν σαν το Wire αλλά πιο γρήγορο ρυθμό. Και το καινούργιο μια χαρά το βρίσκω. Επίσης ξεκίνησε η τελευταία σεζόν του "Stranger Things" η οποία θα χωρίζεται σε 2 μέρη. Ενώ το 1ο επεισόδιο ήταν για ύπνο, μετά φορτώνει καλά! Υπομονή για το τέλος μέχρι αρχές Ιουλίου.
  23. Συγχαρητήρια στην Λίβερπουλ και Κλοπ...μαζί κατάφεραν να κάνουν πολύ εύκολο το έργο της Ρεάλ. Ακόμα περιμένει τον Άρνολντ να παίξει άμυνα ή να βοηθήσει επιθετικά δίνοντας του όλες τις εκτελέσεις στα στημένα...και από αριστερά, ακυρόνωντας τον Ρομπο λες και είναι κανας άχρηστος.Τόσα λάθη μαζεμένα από Κλοπ είχα καιρό να δω....κερασάκι στην τούρτα: Κειτά! Θα πάρεις το τσουλου με τον Κειτά..γελάνε και οι πέτρες.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.