Jump to content

Devil_7

Premium Members
  • Posts

    146
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Devil_7

  1. Devil_7

    PC με χαμηλή κατανάλωση.

    Βασικά επειδή έχει πέσει στα χέρια μου ένας m.2 ssd 256gb είμαι ανάμεσα σε αυτήν που μου πρότεινες και την Gigabyte B250M-DS3H κλείνοντας προς τη δεύτερη.
  2. Devil_7

    PC με χαμηλή κατανάλωση.

    Σωστό είναι αυτό που λες αλλά οι δίσκοι υπάρχουν ήδη. Απλά αυτό που θα κάνω μάλλον είναι να βάλω τους δύο από τους τρεις και τον άλλον να τον έχω σαν εξωτερικό όποτε χρειάζεται.
  3. Καλημέρα. Δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο νήμα αλλά δεν βρήκα κάτι πιο σχετικό. Θέλω να φτιάξω ένα pc το οποίο θα έχω ανοιχτό 24/7 και θα το χρησιμοποιώ για κατέβασμα και streaming μέσω plex με 4K smart tv. Κατά συνέπεια θέλω να μπορεί να κάνει transcoding 4Κ περιεχόμενο και να καταναλώνει και σχετικά χαμηλή ενέργεια. Σκεφτόμουν να βάλω πάνω τον intel pentium g4600 με την msi h110m eco lga1151 και τροφοδοτικό το EVGA 430W Power Supply 80 PLUS και μία μνήμη 8Gb. Επίσης θα βάλω πάνω έναν ssd και τρεις σκληρούς 1ΤΒ. Κάρτα γραφικών δεν θα βάλω. Θα είμαι καλυμμένος με αυτόν τον επεξεργαστή όσων αφορά το streaming? H μητρική με προβληματίζει λίγο γιατί δεν έχει πολλές θύρες usb. Αν έχετε να προτείνεται κάτι καλύτερο ευχαρίστως. Το budget μπορεί να ανέβει λίγο ακόμα αν αξίζει η διαφορά.
  4. Devil_7

    NX1000 ή NX300

    Αφού μπορείς πάρε την nx300. Εγώ έχω την nx1000 και είναι αρκετά καλή ειδικά για τα λεφτά της. Αλλά η nx300 έχει κάποια πράγματα που θα σε βολέψουν πολύ που δεν τα έχει η nx1000. Εκτός από την ταχύτητα κτλ που αναφέρθηκαν ή οθόνη αφής βολεύει πολύ όταν θες να βάλεις ένα κωδικό για ένα wifi ή κυρίως όταν να εστιάσεις κάπου γρήγορα. Στα συν ότι είναι και σπαστη. Γενικά πάντως από ποιότητα εικόνας δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Sent from my Galaxy S3
  5. Devil_7

    Windows 8 Thread

    To inf που θα το βρω?
  6. Devil_7

    Windows 8 Thread

    Λοιπόν. Πήγα να κάνω αυτό που είπες και στο παράθυρο που μου λέει "select the manufacturer and model of your hardware device..." μου έχει και άσχετες επιλογές. Εδώ κολλάει αυτό που μου είπες για τα inf και η απενεργοποίηση ελέγχου ψηφιακής υπογραφής; Να πω σε αυτό το σημείο ότι δεν ξέρω τι είναι τα inf και επίσης άμα πατήσω f8 στην αρχή μου βγάζει μόνο να διαλέξω με τι να κάνει boot. Επίσης οι τελευταίοι drivers της κάρτας μου είναι για Vista και απλά δούλευαν και στα 7. Αν μπορεί κάποιος να δώσει περεταίρω βοήθεια... Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
  7. Devil_7

    Windows 8 Thread

    Καλησπέρα παιδιά. Εγκατέστησα πριν λίγο τα windows 8 αλλά δεν μου βρήκε drivers για την κάρτα γραφικών και από ότι είδα στο site της ati δεν υπάρχουν. Η κάρτα είναι η ati x1950 pro. Μπορώ να κάνω κάτι; Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
  8. Devil_7

    Official Windows 7 Thread

    Στα windows 7 ultimate άμα είναι multi language που διαλέγεις τη γλώσσα? Αν κάνει κάποιος εγκατάσταση στα Αγγλικά μετά μπορεί να το αλλάξει σε Ελληνικά μέσα από τα windows?
  9. Devil_7

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Pro Evolution Soccer 6
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.