Jump to content

nikdev

Premium Members
  • Posts

    289
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nikdev

  1. Πωλούνται 2 dimms των 16GB με τη συσκευασία τους και απόδειξη. F4-3200C16S-16GVK Δίνονται ανεξάρτητα ή σετ. Θα προτιμηθεί αγοραστής που τα θέλει και τα 2 Κατάθεση και αποστολή από εμένα.
  2. Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος 3,5" Usb 3.0 Σε άριστη κατάσταση αγορασμένος από E-shop, δεν έχει πλέον εγγύηση. Seagate Backup Plus - STCA2000200 - USB 3.0 - 2 TB | Public WWW.PUBLIC.GR Δες εδώ αναλυτικά! Θα δοθεί σε ασφαλή συσκευασία. Με κατάθεση σε λογαριασμό και δωρεάν αποστολή courier. Επαρχία
  3. nikdev

    HDD *Seagate Ironwolf NAS 8TB*

    Να κλειδωθεί, ευχαριστώ
  4. Σε άριστη κατάσταση αγορασμένος 12/18, (ανοίχτηκε το 21 δεν έχει κλείσει χρόνο χρήσης) από ελληνικό κατάστημα, με απόδειξη. Θα δοθεί σε αντιστατικό σακουλάκι και ασφαλή συσκευασία. Με κατάθεση σε λογαριασμό και δωρεάν αποστολή courier. Επαρχία
  5. nikdev

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    + Cyberpunk 2077 Update μετά από πολύ καιρό.
  6. nikdev

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Λόγω αρκετού χρόνου τα παρακάτω και μερικά καθυστερημένα: COD: Remastered MWF Gears 5 Battlefield V Doom Eternal Metro Exodus Wolfestein Youngblood Duke Nuked Forever 2017 Rise of the Triad Reloaded Sniper Ghost Warrior Contracts Hoodlum Screamer 2 GOG Jack Keane 2 Far Cry New Dawn
  7. nikdev

    ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΥΤΙΟΥ

    Δες το Fractal Define 7 XL που είναι κουτί αντάξιο και στιβαρό, το πρώτο που έβαλες το έχω δει είναι πλαστικούρα και ευτελούς ποιότητας.
  8. Gamepad για pc Θεσσαλονικη, μονο παραλαβη. Επικονωνια μονο με πμ.
  9. nikdev

    Tapatalk can't login

    Καλα κρασια
  10. Αν υπάρχουν θα τις ήθελα με αποστολή ΕΛΤΑ. Ευχαριστώ.
  11. nikdev

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Jack Keane 2 και προσπαθώ το gears of war 4 αλλά δεν. Ποιο είναι το τελευταίο patch ?
  12. Χαρίζεται Μητρική Pentium 4 μαζί με μνήμη και επεξεργαστή + ψήκτρα Θα δοθεί μαζί κι ένα στικ ddr μνήμης Την είχα ξαναγράψει μερικά ποστ πιο πριν αλλά δεν έφυγε. Μνήμη 1GB DDR, για σύστημα AMD only! 939/940Socket Έξοδα αποστολής παραλήπτη.
  13. Στείλε μου, μ' ενα πμ τα στοιχεία σου.
  14. Χαρίζονται τα παρακάτω και αποστέλονται μετά από κατάθεση. Δεν θα τα κρατήσω πολύ θα πεταχτούν. Είναι όλα πλήρως λειτουργικά. 1. Gps Mio C220 Μαζί με βάση και φορτιστή αυτοκινήτου και κάρτα SD με πλήρες λειτουργικό Windows CE και σπασμένο Software, παιχνίδια κλπ. 2. Θήκη μικρού σκληρού δίσκου usb 2/3 μαζί με λαστιχένιο κάλυμμα 3. Μητρική K7SOM+ AMD Cpu + Μνήμη 1Gb+ Cooler-Fan 4. Μητρική Asrock Pentium4 FSB 800 + Celeron 2.66GHz Θα εκτιμηθεί αν ο αγοραστής έχει κάποιο retro hardware 286/386. Βρίσκονται Αλεξ/πολη.
  15. nikdev

    Σπάνιο κ περίεργο προβλημα

    Δινει σωστη ταση το τροφοδοτικο στον ssd δες μενα πολυμετρο η στο bios Sent from my iPhone using Tapatalk
  16. nikdev

    Η ASRock γνωστοποίησε από λάθος τις τιμές των νέων μητρικών της

    Ακόμα ζεις σε εποχές Pentium4 ? Εδώ και τρεις γενιές οι μητρικές της είναι εξαιρετικές.
  17. Χαρίζεται σετ μητρικής 478 με επεξεργαστή 2,66, μεγάλη αερόψυκτρα και μνήμη. Αποστολή με Ελτα, με κατάθεση μεταφορικών στο Paypal. Αλεξανδρούπολη.
  18. nikdev

    DOOM

    Πολυ απλο μπλουζακι για doom
  19. Πολλα πολλα χρονια τωρα απο τα 90s ... Μακρια απο την cosmodata
  20. Κι εγω εχω lenovo μηνος, βαλε ενα ssd μεσα με καθαρη εγκατασταση windows 10 χωρις τα βοηθητικα της lenovo και θα πεταει. Βαλε καο τον hdd σε μια εξ. Θηκη usb3 και εισαι ετοιμος.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.