Jump to content

freestyler7

Premium Members
  • Posts

    204
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About freestyler7

  • Γενέθλια 25/06/1986

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ναύπακτος

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

freestyler7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. freestyler7

    Borderlands 2

    Για leveling προτείνω το πρώτο tree που boostarei το robot σου. Θα solarei mobs μόνο του και θα είναι πιο ξεκούραστο για σένα. Όταν τερματίσεις κάνε κανα respec στα άλλα trees για να βγάζεις καλύτερο dps.
  2. freestyler7

    DOTA 2

    Στείλε μου σε πμ τα 2 email σας.
  3. freestyler7

    DOTA 2

    Στάλθηκαν πολλά new keys απ' ότι φαίνεται. Αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακόμα, ας μου στείλει το email του σε πμ. (3 left) edit: 0 left
  4. Ωραία φαίνεται σε μαύρο. Και στο video [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6wBHwBW9I8g]εδώ[/ame] όπως είναι το δικό σου φαίνεται. Διαφορετικά windows keys από αυτά που δείχνει ο qtan στο site του. Το δεξί windows keys δουλεύει κανονικά σαν Fn key υποθέτω.
  5. Έχει κανείς εδώ κοντά σε Ναύπακτο (Πάτρα δηλαδή) mechanical με blue switches εκτός του blackwidow; Άλλαξαν οι ανάγκες μου και σταμάτησα τα games (για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον). Μόνο γράψιμο πλέον, οπότε σκεφτόμουν μήπως να έκανα την αλλαγή από red. Αν υπάρχει κανένας λοιπόν, στείλτε κανα πμ μήπως κανονίσουμε καμιά συνάντηση για δοκιμή
  6. Μιας και είσαι ο μόνος που έχει δοκιμάσει κι άλλα μηχανικά εκτός από το HPE, με ενδιαφέρει η αποψή σου. Σίγουρα θα έχει χειρότερη αίσθηση / ποιότητα σε σχέση με άλλα κυρίως costar made και τα keycaps θα έχουν διαφορά. Το θέμα είναι πόσο κατώτερο σου φαίνεται;
  7. Από την στιγμή που είναι εργαλείο δουλειάς για σένα, εγώ θα έπαιρνα οτι καλύτερο μπορούσα. Καταρχάς θες κάτι ποιοτικό, δοκιμασμένο, low failure rates, χωρίς προβλήαμτα με double register keystrokes etc. Οπότε με την μία πας σε keyboards made by costar. Αυτό αποκλείει razer blackwidow & corsair K series etc. Όσον αφορά τι switch συγκεκριμένα: πας σε blue ή brown. Διακόπτες που προσφέρουν feedback όταν κάνουν register το keystroke. Αυτό το θες για να είσαι σίγουρος αν πατήθηκε ή οχι ένα κουμπί (μπορεί να το πάτησες ξόφαλτσα πχ) και να γράφεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερα λάθη εν ολίγοις. Σκέψου οτι για παράδειγμα χρειάζονται 4 χιλιοστά για να είναι τέρμα πατημένο ένα πλήκτρο. Οι διακόπτες αυτοί όμως ενεργοποιούντε στα μισά της διαδρομής, δηλαδή στα 2 χιλιοστά. Τα blue κάνουν έναν χαρακτηριστικό ήχο στα μέσα της διαδρομής οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις οτι πάτηθηκε το κουμπί. Το μειονέκτημα τους είναι ο δυνατός θόρυβος που μπορεί να είναι απαγορευτικός στην δουλειά σου. Τα brown δεν κάνουν κλικ όταν ενεργοποιούντε (στην μέση δηλαδή) αλλά το καταλαβάινεις γιατί συναντάς ένα ελάχιστο εμπόδιο σαν εξογκωματάκι το οποίο λέει στα δάχτυλα σου οτι ενεργοποιήθηκε. Απλά για reference, τα black & red δεν έχουν καθόλου feedback. Είναι γραμμικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν ήθελες να γράφεις χωρίς να τερματίζεις τα πλήκτρα (ώστε να μην χτυπάνε πάνω στο πλαστικό "σώμα" του keyboard και να μην κάνουν θόρυβο) είναι σίγουρο οτι θα έχανες κάποια γράμματα σε ένα κείμενο. Επίσης θα προτιμούσα να βρω PBT πλαστικά στα πλήκτρα τα οποία είναι τα πιο ανθεκτικά. Έχουν το καλύτερο texture - πιο τραχύ και δεν αρχίζουν να γυαλίζουν μετά από κάποια περίοδο χρήσης. Νόμιζα πως τα filco είχαν PBT keycaps αλλά ήμουν λάθος τελικά. Μία πρόταση που μπορώ να βρω είναι αυτή πχ. (το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι τα cherry stabilizers για τα long keys) http://www.vendio.com/stores/E-sports-Gaming-equipments/item/shop-mechanical-keyboard-by-sw/kbt-one-108-keys-mechanical-ke/lid=32982634 ebay link: http://www.ebay.co.uk/itm/KBT-one-108-keys-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Brown-switches-W-PBT-Caps-/290780863572?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item43b3e3dc54 Η κάποιο άλλο και να αγοράσεις PBT keycaps. H filco που έχουν καλά ABS keycaps. Όπως και να χει περίμενε να σου προτείνει και κάποιος άλλος τίποτα. Αν δεν θες να ψαχτείς με τέτειες λεπτομέρειες, απλά να θυμάσε costar + blue / brown switches για την περίπτωση σου. Οτι κι αν αγοράσεις με βάση αυτόν τον συνδυασμό you can't go wrong. Πιστεύω θα κάνει τεράστια διαφορά στην δουλειά σου και θα το ευχαριστηθείς.
  8. Wtf αντί για delete λέει enter; Πάντως με brown switch you can't go wrong σαν πρώτο προιόν πιστέυω. (αν και τί κοστίζει σε μια τέτοια εταιρία να βγάλει διαφορετικές εκδοσεις...) Άμα γράφεις πολύ γρήγορα (= δυνατά) τότε είναι σαν τα red anyway. Δεν μπορώ να συγκρίνω με το brown γιατί δεν το έχω πλέον, αλλά νομίζω πως έδινε πιο μεγάλη ικανοποίηση το πάτημα ενός πλήκτρου. Κάτι που με κάνει να πιστεύω οτι ίσως μου αρέσουν και τα blue. (για typing πάντα)
  9. Έβαλα και τα λεφτά στον qtan μόλις και ξεμπέρδεψα επιτέλους. Vasileios, you have sent €58.56 EUR to QiuNan Tang. fatalara & The beholder περιμένω κι από σας να πείτε πως θα εξελιχθεί. Στο ebay στα σχόλια ή γενικά στο νετ δεν έχω δει ποτέ παράπονο για κάτι αντίστοιχο από αυτόν. Λογικά τον μπερδεύουμε οι Έλληνες επειδή του ζητάμε EMS οπότε η παραγγελία δεν γίνεται κανονικά απο το σύστημα.
  10. freestyler7

    Borderlands 2

    Σωστά. Γενικά μπορείς να κάνεις το main quest και όταν βλέπεις οτι ζορίζεσαι ή είναι για Higher level από αυτό που είσαι, τότε κάνεις side quests για catch up.
  11. freestyler7

    Borderlands 2

    Δεν το τελείωσα απλά. Του έχω βγάλει τα μάτια. Siren & commando level 50 με ΟΛΑ τα quests complete. Επειδή κάνω όλα τα quest μπήκα level 34-35 pt2. Μην μπεις πιο κάτω στο pt2 αποψή μου αν δεν θες να πεθαίνεις συχνά. Έχεις ακόμα μπροστά σου οπότε δεν υπάρχει θέμα.
  12. Μακριά φίλε. Φτηνή ποιότητα κατασκευής και κακή υλοποίηση γενικότερα. 2 key roll-over σε "gaming keyboard"? Επίσης αν το θες για gaming κυρίως δεν νομίζω πως τα μπλε switch είναι ιδανική επιλογή. Δες εδώ, λένε επίσης οτι σε σχέση με άλλα blue switch keyboard έχει χειρότερη αίσθηση. http://geekhack.org/index.php?topic=35993.0 Γνώμη μου κοίτα κάτι άλλο.
  13. freestyler7

    Mechanical Keyboard Club

    HPE 87 @ cherry mx red από qtan στα 90 ευρώ.
  14. Είναι αστείο πάντως το πως κάνενας φίλος μου, δεν καταλαβαίνει τις αγορές μου. "Γιατί χάλασες τόσα λεφτά για keyboard;" "Γιατί πήρες τόσο ακριβή κάρτα ήχου / ακουστικά;" "Τι να το κάνεις τόσο ακριβό mousepad και τα έξτρα teflon feet στο mouse;" "Σε πιάσαν κορόιδο." Συνήθως ερχόμενα από τύπους με logitech g15 keyboard, ενσωματωμένη realtek κάρτα ήχου, logitech ηχεία, plaisio mouse πάνω στο ξύλινο γραφέιο και headset του 20ευρου που χαλάει στο 2μηνο. Έχουν όλοι όμως ακριβή κάρτα γραφικών γιατί "τα μάτια τους αξίζουν το καλύτερο".
  15. Λίγο προσοχή με blowers αν βγάζει υγρασία πάντως. From elitekeyboards.com - Support Please, under no circumstances should compressed air be blown into a mechanical switch!! This bad advice is repeated across internet forums, and it is a recipe for disaster. Please do not do this! Είχα διαβάσει κάπου πάνω σε αυτό οτι άμα πάρουν μέσα τα switches μετά δεν φτιάχνεται, κάτι τέτοιο. Ένα quickfire rapid είναι χρυσή αγορά πάντως. Εδώ σκεφτόμουν να το πάρω με κινέζικο layout σε κάποια φάση παλιότερα. (είχαν και αγγλικά γράμματα τα keys πάνω) http://global.pchome.com.tw/english/?mod=item&func=exhibit&IT_NO=DCAH28-A58428401&SR_NO=SBAE0U&ROWNO=9&tm=e Btw στα HPE το backspace είναι το ίδιο switch με τα υπόλοιπα. Λατρεύω τον ήχο των red switches και επίσης είναι φοβερό οταν χρειάζεται να spamareis κάποιο key.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.