Jump to content

freestyler7

Premium Members
  • Posts

    204
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by freestyler7

  1. freestyler7

    Borderlands 2

    Για leveling προτείνω το πρώτο tree που boostarei το robot σου. Θα solarei mobs μόνο του και θα είναι πιο ξεκούραστο για σένα. Όταν τερματίσεις κάνε κανα respec στα άλλα trees για να βγάζεις καλύτερο dps.
  2. freestyler7

    DOTA 2

    Στείλε μου σε πμ τα 2 email σας.
  3. freestyler7

    DOTA 2

    Στάλθηκαν πολλά new keys απ' ότι φαίνεται. Αν υπάρχει κάποιος που δεν έχει ακόμα, ας μου στείλει το email του σε πμ. (3 left) edit: 0 left
  4. Ωραία φαίνεται σε μαύρο. Και στο video [ame=http://www.youtube.com/watch?v=6wBHwBW9I8g]εδώ[/ame] όπως είναι το δικό σου φαίνεται. Διαφορετικά windows keys από αυτά που δείχνει ο qtan στο site του. Το δεξί windows keys δουλεύει κανονικά σαν Fn key υποθέτω.
  5. Έχει κανείς εδώ κοντά σε Ναύπακτο (Πάτρα δηλαδή) mechanical με blue switches εκτός του blackwidow; Άλλαξαν οι ανάγκες μου και σταμάτησα τα games (για το άμεσο μέλλον τουλάχιστον). Μόνο γράψιμο πλέον, οπότε σκεφτόμουν μήπως να έκανα την αλλαγή από red. Αν υπάρχει κανένας λοιπόν, στείλτε κανα πμ μήπως κανονίσουμε καμιά συνάντηση για δοκιμή
  6. Μιας και είσαι ο μόνος που έχει δοκιμάσει κι άλλα μηχανικά εκτός από το HPE, με ενδιαφέρει η αποψή σου. Σίγουρα θα έχει χειρότερη αίσθηση / ποιότητα σε σχέση με άλλα κυρίως costar made και τα keycaps θα έχουν διαφορά. Το θέμα είναι πόσο κατώτερο σου φαίνεται;
  7. Από την στιγμή που είναι εργαλείο δουλειάς για σένα, εγώ θα έπαιρνα οτι καλύτερο μπορούσα. Καταρχάς θες κάτι ποιοτικό, δοκιμασμένο, low failure rates, χωρίς προβλήαμτα με double register keystrokes etc. Οπότε με την μία πας σε keyboards made by costar. Αυτό αποκλείει razer blackwidow & corsair K series etc. Όσον αφορά τι switch συγκεκριμένα: πας σε blue ή brown. Διακόπτες που προσφέρουν feedback όταν κάνουν register το keystroke. Αυτό το θες για να είσαι σίγουρος αν πατήθηκε ή οχι ένα κουμπί (μπορεί να το πάτησες ξόφαλτσα πχ) και να γράφεις με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λιγότερα λάθη εν ολίγοις. Σκέψου οτι για παράδειγμα χρειάζονται 4 χιλιοστά για να είναι τέρμα πατημένο ένα πλήκτρο. Οι διακόπτες αυτοί όμως ενεργοποιούντε στα μισά της διαδρομής, δηλαδή στα 2 χιλιοστά. Τα blue κάνουν έναν χαρακτηριστικό ήχο στα μέσα της διαδρομής οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταλάβεις οτι πάτηθηκε το κουμπί. Το μειονέκτημα τους είναι ο δυνατός θόρυβος που μπορεί να είναι απαγορευτικός στην δουλειά σου. Τα brown δεν κάνουν κλικ όταν ενεργοποιούντε (στην μέση δηλαδή) αλλά το καταλαβάινεις γιατί συναντάς ένα ελάχιστο εμπόδιο σαν εξογκωματάκι το οποίο λέει στα δάχτυλα σου οτι ενεργοποιήθηκε. Απλά για reference, τα black & red δεν έχουν καθόλου feedback. Είναι γραμμικά από την αρχή μέχρι το τέλος. Αν ήθελες να γράφεις χωρίς να τερματίζεις τα πλήκτρα (ώστε να μην χτυπάνε πάνω στο πλαστικό "σώμα" του keyboard και να μην κάνουν θόρυβο) είναι σίγουρο οτι θα έχανες κάποια γράμματα σε ένα κείμενο. Επίσης θα προτιμούσα να βρω PBT πλαστικά στα πλήκτρα τα οποία είναι τα πιο ανθεκτικά. Έχουν το καλύτερο texture - πιο τραχύ και δεν αρχίζουν να γυαλίζουν μετά από κάποια περίοδο χρήσης. Νόμιζα πως τα filco είχαν PBT keycaps αλλά ήμουν λάθος τελικά. Μία πρόταση που μπορώ να βρω είναι αυτή πχ. (το μόνο αρνητικό που μπορώ να βρω είναι τα cherry stabilizers για τα long keys) http://www.vendio.com/stores/E-sports-Gaming-equipments/item/shop-mechanical-keyboard-by-sw/kbt-one-108-keys-mechanical-ke/lid=32982634 ebay link: http://www.ebay.co.uk/itm/KBT-one-108-keys-Mechanical-Keyboard-Cherry-MX-Brown-switches-W-PBT-Caps-/290780863572?pt=PCA_Mice_Trackballs&hash=item43b3e3dc54 Η κάποιο άλλο και να αγοράσεις PBT keycaps. H filco που έχουν καλά ABS keycaps. Όπως και να χει περίμενε να σου προτείνει και κάποιος άλλος τίποτα. Αν δεν θες να ψαχτείς με τέτειες λεπτομέρειες, απλά να θυμάσε costar + blue / brown switches για την περίπτωση σου. Οτι κι αν αγοράσεις με βάση αυτόν τον συνδυασμό you can't go wrong. Πιστεύω θα κάνει τεράστια διαφορά στην δουλειά σου και θα το ευχαριστηθείς.
  8. Wtf αντί για delete λέει enter; Πάντως με brown switch you can't go wrong σαν πρώτο προιόν πιστέυω. (αν και τί κοστίζει σε μια τέτοια εταιρία να βγάλει διαφορετικές εκδοσεις...) Άμα γράφεις πολύ γρήγορα (= δυνατά) τότε είναι σαν τα red anyway. Δεν μπορώ να συγκρίνω με το brown γιατί δεν το έχω πλέον, αλλά νομίζω πως έδινε πιο μεγάλη ικανοποίηση το πάτημα ενός πλήκτρου. Κάτι που με κάνει να πιστεύω οτι ίσως μου αρέσουν και τα blue. (για typing πάντα)
  9. Έβαλα και τα λεφτά στον qtan μόλις και ξεμπέρδεψα επιτέλους. Vasileios, you have sent €58.56 EUR to QiuNan Tang. fatalara & The beholder περιμένω κι από σας να πείτε πως θα εξελιχθεί. Στο ebay στα σχόλια ή γενικά στο νετ δεν έχω δει ποτέ παράπονο για κάτι αντίστοιχο από αυτόν. Λογικά τον μπερδεύουμε οι Έλληνες επειδή του ζητάμε EMS οπότε η παραγγελία δεν γίνεται κανονικά απο το σύστημα.
  10. freestyler7

    Borderlands 2

    Σωστά. Γενικά μπορείς να κάνεις το main quest και όταν βλέπεις οτι ζορίζεσαι ή είναι για Higher level από αυτό που είσαι, τότε κάνεις side quests για catch up.
  11. freestyler7

    Borderlands 2

    Δεν το τελείωσα απλά. Του έχω βγάλει τα μάτια. Siren & commando level 50 με ΟΛΑ τα quests complete. Επειδή κάνω όλα τα quest μπήκα level 34-35 pt2. Μην μπεις πιο κάτω στο pt2 αποψή μου αν δεν θες να πεθαίνεις συχνά. Έχεις ακόμα μπροστά σου οπότε δεν υπάρχει θέμα.
  12. Μακριά φίλε. Φτηνή ποιότητα κατασκευής και κακή υλοποίηση γενικότερα. 2 key roll-over σε "gaming keyboard"? Επίσης αν το θες για gaming κυρίως δεν νομίζω πως τα μπλε switch είναι ιδανική επιλογή. Δες εδώ, λένε επίσης οτι σε σχέση με άλλα blue switch keyboard έχει χειρότερη αίσθηση. http://geekhack.org/index.php?topic=35993.0 Γνώμη μου κοίτα κάτι άλλο.
  13. freestyler7

    Mechanical Keyboard Club

    HPE 87 @ cherry mx red από qtan στα 90 ευρώ.
  14. Είναι αστείο πάντως το πως κάνενας φίλος μου, δεν καταλαβαίνει τις αγορές μου. "Γιατί χάλασες τόσα λεφτά για keyboard;" "Γιατί πήρες τόσο ακριβή κάρτα ήχου / ακουστικά;" "Τι να το κάνεις τόσο ακριβό mousepad και τα έξτρα teflon feet στο mouse;" "Σε πιάσαν κορόιδο." Συνήθως ερχόμενα από τύπους με logitech g15 keyboard, ενσωματωμένη realtek κάρτα ήχου, logitech ηχεία, plaisio mouse πάνω στο ξύλινο γραφέιο και headset του 20ευρου που χαλάει στο 2μηνο. Έχουν όλοι όμως ακριβή κάρτα γραφικών γιατί "τα μάτια τους αξίζουν το καλύτερο".
  15. Λίγο προσοχή με blowers αν βγάζει υγρασία πάντως. From elitekeyboards.com - Support Please, under no circumstances should compressed air be blown into a mechanical switch!! This bad advice is repeated across internet forums, and it is a recipe for disaster. Please do not do this! Είχα διαβάσει κάπου πάνω σε αυτό οτι άμα πάρουν μέσα τα switches μετά δεν φτιάχνεται, κάτι τέτοιο. Ένα quickfire rapid είναι χρυσή αγορά πάντως. Εδώ σκεφτόμουν να το πάρω με κινέζικο layout σε κάποια φάση παλιότερα. (είχαν και αγγλικά γράμματα τα keys πάνω) http://global.pchome.com.tw/english/?mod=item&func=exhibit&IT_NO=DCAH28-A58428401&SR_NO=SBAE0U&ROWNO=9&tm=e Btw στα HPE το backspace είναι το ίδιο switch με τα υπόλοιπα. Λατρεύω τον ήχο των red switches και επίσης είναι φοβερό οταν χρειάζεται να spamareis κάποιο key.
  16. Πολύ διστακτικά φαίνεται να δίνει τα red switches. Τώρα ψιλοέμπλεξες όπως εγώ. Εχει περάσει κανα 10 ήμερο τώρα. Αν πληρώσω τελωνείο τότε θα έχω δώσει 150 ευρώ ξέρω γω, για HPE keyboard + 1.5 μήνα αναμονή. Περιμένω να μου ρθει το new λοιπόν για να πουλήσω το άλλο. Αν πληρώσω τελωνείο δεν του στέλνω λεφτά πίσω για την αλλαγή. Μου ήρθε το red όλα καλά χωρίς τελωνείο κτλ και τώρα πρέπει να πουλήσω το προηγούμενο για να του στείλω την αξία του προιόντος πίσω. Btw στα 55 ευρώ που το δίνω, δεν υπάρχει καλύτερο μηχανικό πληκτρολόγιο που μπορεί να βρει/φέρει κάποιος στην Ελλάδα.
  17. Sorry για το plug αλλά θέλω να πουλήσω το προηγούμενο keyboard (brown) για να ξεχρεώσω τον qtan. Αγγελία http://www.thelab.gr/pwliseis/hpe-87-mechanical-keyboard-114263.html Βtw μια λεπτομέρεια που μου αρέσει είναι οτι τα ποδαράκια έχουν και αυτά μαλακή επιφάνεια οπότε δεν μου χαλάνε και το mousepad.
  18. Έφτασε και το δικό μου hpe με red switches σήμερα. Ήρθε με γενική ταχυδρομική γρήγορα (5-6 μέρες) και χωρίς να πληρώσω τελωνείο. Διαφορές με τα το προηγούμενο σε brown δεν είναι μεγάλες. Είναι πιο αθόρυβο και λίγο πιο μαλακά τα πλήκτρα. Πιο επιρρεπή σε λάθη θα έλεγα χωρίς καθόλου feedback αλλά συνηθίζεται. Όποιος φοβάται τον θόρυβο στα μηχανικά, πιστεύω τα red είναι καλή λύση. Πάντως εγώ παρατήρησα οτι το κουτί του ήταν σε καλύτερη κατάσταση από το προηγούμενο που έιχε έρθει με ΕΜΣ (10-12 μέρες).
  19. Γενικώς οτι θες να μάθεις ή να σιγουρέψεις να τον ρωτάς μέχρι να σου απαντήσει. Δεν είναι scammer απλά δεν ξέρει καλά αγγλικά και επίσης χάνεται λίγο και από τον όγκο των παραγγελιών πιστέυω. Εγώ πχ είχα παραγγείλει το HPE 87 με red switch. Του λέω να στείλει με EMS και των ρωτάω μετά από μία εβδομάδα για tracking number αλλά δεν πήρα απάντηση. Ξαναρώτησα μετά απο 2 εβδομάδες και μου έστειλε tracking. Είχε έρθει αλλά δεν με έπαιρναν τηλέφωνο από ταχυμεταφορές ελτά γιατί δεν είχαν το τηλέφωνο μου. Το τηλέφωνο το είχα στείλει σε διαφορετικό εμαιλ που με είχε ρωτήσει (του απάντησα σε 3 min) αλλά δεν το πρόσεξε και δεν το έβαλε στην αποστολή. Μου ήρθε λάθος με brown switches το keyboard. Κανονίζουμε να μου στείλει new. Περιμένω 2 weeks και του στέλνω email να δω αν έχει tracking. Τελικά είχε ξεχάσει να το στείλει... Το στέλνει λοιπόν αλλά οχι με ΕΜΣ, με courier αυτή τη φορά και μου λέει να του πω αν πληρώσω τελωνείο. Εχει περάσει κανα 10 ήμερο τώρα. Αν πληρώσω τελωνείο τότε θα έχω δώσει 150 ευρώ ξέρω γω, για HPE keyboard + 1.5 μήνα αναμονή. Περιμένω να μου ρθει το new λοιπόν για να πουλήσω το άλλο. Αν πληρώσω τελωνείο δεν του στέλνω λεφτά πίσω για την αλλαγή.
  20. Update: Μου είπε να μου στείλει νέο δωρεάν και δεν χρειάζεται να του στείλω αυτό πίσω. Αν μπορέσω να το πουλήσω όμως, μπορώ απλώς να του στείλω κάποιο "reasonable amount" of money πίσω. Άψογος ομολογώ. Δεν πρόκειται να κάνω καμιά γυφτιά προφανώς και να κρατήσω και το 2 τζαπέ. Θα πουλήσω αυτό όταν έρθει το άλλο και θα του στείλω όσα λεφτά βγάλω από αυτό.
  21. Ας δω πρώτα τι θα μου απαντήσει και βλέπω. Προς το παρόν ορίστε μερικές pics με όλα τα μπιμπλίκια πάνω. (θα τα βγάλω τα WASD γιατί είναι higher profile)
  22. 89 ευρώ με του paypal to currency convert αλλά μπορείς να μην το επιλέξεις οπότε 85 ευρώ περίπου άμα δεν ήμουν στραβός. Είχα 8 χρόνια το microsoft multimedia keyboard 1.0a χωρίς να έχω ξανακουμπήσει μηχανικό πληκτρολόγιο, δηλώνω εντυπωσιασμένος. Πολύ στιβαρή κατασκευή και φοβερή αίσθηση στην πληκτρολόγηση. Τα brown ήταν η δεύτερη μου επιλογή πάντως σαν switches μετά τα red, μιας και έχω ελατώσει το gaming και χαίρομαι με προγραμματισμό το τελευταίο δίμηνο... Σκέφτομαι τι να κάνω τώρα ακόμα και αν μου δώσει την επιλογή για αντικατάσταση, γιατί πρέπει να περιμένω άλλες 2 weeks με το microsoft τώρα... Μάλλον θα το αλλάξω μόνο αμά μου πει να του το στείλω πίσω (free) αφού έρθει το new με red. Αλλά δεν είμαι πολύ αισίόδοξος γι αυτό το σενάριο.
  23. Μου ήρθε από τον qtan το "HPE Keyboard-HPE 87 keys (TKL) Mechanical Keyboard with MX Red Cherry switches W/ White body". Πήρε 2 εβδομάδες, βγάζω ένα πλήκτρο και βλέπω brown switches αντί για κόκκινα που ζήτησα. Γαμώ την τύχη μου. Τώρα δεν πρόκεται να μου το αλλάξει τζαπέ. Τι να πεις............
  24. Άμα αγοράσεις από qtan απλά φρόντισε να του επισημάνεις οτι θες EMS. Γιατί στέλνει με courier αλλιώς. Εμένα μου χρέωσε 38 dollars μεταφορικά για ΕΜΣ. 1 Week πριν παράγγειλα. Τώρα αναμένω και δεν έχω και tracking να δω που βρίσκεται. Όσο για το πόσα λεφτά να βάλεις στην κάρτα: πάντα πρέπει να βάλεις παραπάνω απ' όσα σου βγαίνει στο google η μετατροπή. Υπολόγισε το κλέψιμο του paypal στα δικά του conversion. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις νομίζω αλλά όπως και να χει μην τα βάλεις ακριβώς αν δεν θες να ξανατρέχεις τράπεζες για 1-2 ευρώ. Την έχω πατήσει πολλές φορές έτσι.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.