Jump to content

psytransas

Members
  • Posts

    43
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by psytransas

  1. [MENTION=6402]psytransas[/MENTION],δεν μου ειπες αν το vcore ειναι manual,προσεξε το γιατι με 1.35 παει 1.45 στο stability test του aida,τωρα για αρχη πηγαινε στο tweakers paradise και κανε disable την igpu,μετα ασε τις μνημες στα 1866,εχεις επιλεξει xmp profile απο ai overclock tuner η απλα εισαι στο manual,φερε τα memory timings στο auto,το uncore που σε ρωτησα ειναι το cpu cache ratio,αστο auto για αρχη,επομενη προσπαθεια ανεβασε το στα 42 max-min,με auto ρευμα εκει.

    Το digi+ αστο προς το παρον ως εχει,και ριξε το ρευμα στα 1.275 σε manual mode,για να τρεξουμε synthetic benchmarks με avx θελουμε ξεκαπακωμα,οτιδηποτε παραπανω δινουμε παει ακλαυτο οταν η cpu εχει ηδη αρχισει να βαραει 75+.

    Κανε μια προσπαθεια και βλεπουμε παλι,εχει απειρα settings το bios να βγει ακρη τοσο συντομα,εγω το max που εδωσα ητανε μεχρι 1.28 στα 4.7,μετα δεν ασχοληθηκα καν για παραπανω,οι θερμοκρασιες στα synthetic ειναι απαγορευτικες για οτιδηποτε αλλο αν δεν βγει το καπακι πρωτα.

    Καταρχην τι ειναι το tweakers paradise? το vcore ειναι manual ναι, με το load line αντε να παει +0.1. Η μνημη δεν ειναι xmp ειναι manual και τα timings επισης manual. To cpu cache ratio ηταν στο 39 αλλα θα το βαλω auto οπως λες. Απο synthetic benchmarks με avx που λες τι να δοκιμασω ? Απο θερμοκρασιες που ειδα στο hdmonitor με 1.35 βαραει ~80-85. Ποιο ειναι το max temp που δεν πρεπει να ξεπερναει ? Δοκιμαζω και αναφερω. :look:

  2. Τι ψυξη εχεις? Γενικα παντως παιζει μεγαλη λοταρια και με τα κοματια οποτε μην απογοητευεσαι...

    Εχω Corsair H110. Τοση λοτταρια πια ??

    Cinebench βγαζει στα 4.5?

    Οταν εννοεις bsod στο aida αναφερεσαι στα cpu tests προφανως και οχι στα memory η σε ολα τρως bsod,το uncore σου και οι μνημες στα ποσα ειναι?

    Στα ποσα εισαι σταθερος και με τι ρευμα,το ρευμα σου απο bios ειναι σε manual?

    Σε ολα τρωει bsod, χρησιμοποιω το stability test.

    Cinebench βγαζει στα 4.5 ναι, με 1.35 ομως...

    Uncore ???? Οι μνημες ειναι στα 1866 με manual τα timings στο bios.

    Eχει παντως πολλες ρυθμισεις στο DIGI+ και στο cpu configuration, εκει δεν ξερω αν πρεπει να αλλαξω κατι για να δημιουργησω σταθεροτητα...δεν εχω βρει κι ενα καλο guide γμτ.

  3. Δεν έχουν μαγνητική θωράκηση και το sub έχει μέσα δυό κιλά μαγνήτη,αυτά είναι ποιοτικές κατασκεύες,για awards μιλάμε!:hehe:

    :suicide2:

    Καταλαβα...πρεπει να παει το..κουτακι απο την αλλη πλευρα...:wall:

    Χρειαζεται fan ο ενισχυτης τους ή ειναι καθαρα προαιρετικος/εφετζιδικος ?

  4. Δεν θα δείς αλλά το πρώτο είναι πολύ μικρό. Σε φτάνει?

    Μια χαρα φτανει. Επισης παραλειψη απο πριν η μητρικη μου ειναι αυτη.Πιστευω ειμαστε οκ, right ?

    Εdit: Λαθος link. Θα παρω των 1.8Μ

    Α και κατι αλλο! Εχω ακουσει οτι δεν εχουν μαγνητικη θωρακηση.Υπαρχει περιπτωση να κινδυνεψουν οι σκληροι ? :-O

  5. Παιδια μια ερωτηση (ισως χαζη):

    Εχω καρτα ηχου την Creative X-FI Titanium Fatality και θα θελα να ρωτησω ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος διασυνδεσης τους με την καρτα ηχου ?

    Αναλογικα (με τα πρασινο/μαυρο/πορτοκαλι βυσματακια) η με την οπτικη εισοδο που εχουν ?

    Με την οπτικη εισοδο εχεις παλι 5.1 κανονικα ? Το εχει δοκιμασει κανεις ? (λιγο δυσκολο να διαβασω ολο το topic :giveup:) Υπαρχει διαφορα ?

    Ευχαριστω :)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.