Jump to content

Arkan

Premium Members
  • Posts

    890
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Arkan

  1. Just now, Samael said:

    'Εχει ολοκληρώσει μια εργασία και κόλλησε στο download, έχετε το ίδιο πρόβλημα?

     

    "14:19:12:WARNING:WU01:FS01:Failed to get assignment from '18.218.χχχ.χχχ:80': No WUs available for this configuration
    14:19:12:ERROR:WU01:FS01:Exception: Could not get an assignment"

    Ναι, κάθε τρεις και λίγο. DDOS θα καταλήξουμε να κάνουμε στους servers τους ? 

    Έχω φτάσει σε retries μερικών ωρών! Αν θέλεις όμως μπορείς να το κάνεις pause και μετά ξανά fold και "μηδενίζει" το next attempt. Για την ακρίβεια εμένα μου το ξαναβάζει στο 1,5 λεπτό περίπου κι ας είχε πριν 4-5 ώρες.

    • Like 3
  2. 2 hours ago, YDinopoulos said:

    Καποτε ειχαμε την ομαδα 13416 (Hellas@Folding) . @DJD Δικια σου ηταν ? Δεν θυμαμαι (Και δεν βρικω το αναλογο νημα.... @astrolabos ?)

     

     

    Μπήκα λίγο στα stats μου και βρήκα αυτό:

    Team: TheLab.GR

    Date of last work unit  
    Active CPUs within 50 days 0
    Team Id 32378
    Grand Score 858,519
    Work Unit Count 13,492
    Team Ranking 9582 of 230204
    Homepage http://www.thelab.gr/
    • Like 2
  3. 2 minutes ago, f117 said:

    Αυτό που το ειδες για τον corona να το λέει?? Στο πρόγραμμα ?

    Στο web control είχα στην igpu το 11744: Coronavirus SARS-CoV (SARS causing virus) receptor binding domain trapped by a SARS-CoV S230 antibody και στην dgpu το 11745: Coronavirus SARS-CoV (SARS causing virus) receptor binding domain mutated to the SARS-CoV-2 (COVID-19 causing virus) trapped by a SARS-CoV S230 antibody.

     

    Παρόλα αυτά, μπορεί να κάνω λάθος κι όταν τελειώσει το WU να μου δώσει κάποιο άλλο, οπότε θα το τσεκάρω ξανά.

    • Agree 1
  4. Αυτό που έχω παρατηρήσει μέχρι στιγμής είναι πως CPU σου δίνει ότι θέλει αυτό (και μάλλον παίζει η επιλογή από το support research fighting μπλα μπλα), αλλά GPU και των 2 ειδών σου δίνει WU για corona.

     

    Από ποστ στο reddit:

    Quote

    Current Corona specific projects:

    11741: Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19 causing virus) receptor binding domain in complex with human receptor ACE2.

    11746: Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19 causing virus) receptor binding domain in complex with human receptor ACE2 (alternative structure to 11741).

    11742: Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19 causing virus) protease in complex with an inhibitor.

    11743: Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19 causing virus) protease – potential drug target.

    11744: Coronavirus SARS-CoV (SARS causing virus) receptor binding domain trapped by a SARS-CoV S230 antibody.

    11745: Coronavirus SARS-CoV (SARS causing virus) receptor binding domain mutated to the SARS-CoV-2 (COVID-19 causing virus) trapped by a SARS-CoV S230 antibody.

    All these are under the default "any" selection in settings. We don't currently have a coronavirus specific selection, so all related projects will be grouped up and sent under the ANY setting to your PC as needed!

     

    • Like 2
  5. Yeap. Και οι discrete και οι iGPU κάρτες δουλεύουν κανονικά. Έχει λίγο καιρό που το έχω βάλει σε κανα δυο υπολογιστές και σήμερα μπήκε κι ο παλιός server της δουλειάς. Αυτό που δεν κατάφερα ακόμη είναι να μπορώ να τα βλέπω όλα από τον κεντρικό μου υπολογιστή.

    • Like 1
  6. 13 minutes ago, giorgos2187 said:

    Για την ιστορία και μόνο, ακριβοί av ενισχυτές έχουν λειτουργία απενεργοποίησης της οθόνης τους και των led τους γιατί ακόμα κι αυτά ενοχλούν!

    Αυτό γίνεται στο pure ή pure direct ή όπως αλλιώς το λέει η εκάστοτε εταιρία και αυτό που κάνει είναι να απενεργοποιεί τα "περιττά" ηλεκτρονικά ώστε ο ενισχυτής να παράξει όσο γίνεται πιο καθαρό ΗΧΟ, χωρίς ηλεκτρονικές παρεμβολές/θορύβους κλπ που "ίσως" προκαλέσουν τα εν λόγω ηλεκτρονικά.

    • Like 1
  7. Το θέμα είναι το γιατί να καταργήσεις τις ενημερώσεις και να επιστρέψει στην εργοστασιακή κατάσταση, ενώ έχει βγει ήδη ενημέρωση που διορθώνει το πρόβλημα. Αντί να πας στις ρυθμίσεις και να κάνεις την κατάργηση, πηγαίνεις στο store και κάνεις την ενημέρωση (αν δεν είναι στο αυτόματο και δεν έχει λυθεί το πρόβλημα μόνο του).

    • Like 3
  8. 30 minutes ago, koula92 said:

    Δεν καταλαβα ομως, γτ οσοι εχουν ssd 500gb δεν θα μπορουν να το παιξουν ??

    Θα μπορούν να το παίξουν, δεν είναι εκεί το θέμα. Αν πάρουμε όμως το υποθετικό σενάριο πως βάζεις το Cod:MW, το RDR2 κι ένα-δυο ακόμη αντίστοιχα μεγάλα games, έχεις γεμίσει ήδη τον 500άρη. Γιατί να τα έχεις όλα μαζεμένα είναι άλλο θέμα βέβαια, εγώ δεν πρόκειται να τα παίξω όλα ταυτόχρονα. Θα λιώσω στο ένα, θα έχω πχ άλλο ένα στον δίσκο, όταν τελειώσω το πρώτο θα πάω στο δεύτερο και θα κατεβάσω ένα τρίτο ενώ θα έχω σβήσει το πρώτο κλπ κλπ κλπ. Ο καθένας όμως με τον τρόπο του.

    • Like 1
  9. 7 minutes ago, GoMaR said:

    Τωρα που ειδα το παραπανω τσιρκο ( PC ) στο βιντεο της ειδησης, βλεποντας τις μνημες σκεφτηκα πως θα ηταν καλο να φωτιζαν αναλογα με το LOAD της ram.
    Αν και ασχετο με το θεμα, υπαρχουν τετοιες μνημες;

    Φάση V/U meter ή να άλλαζαν ολόκληρες το χρώμα τους; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω πως ήταν concept κι όχι κανονικό προϊόν.
    +1 στα καταστήματα Αγγελάκη και Εθν. Αμύνης!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.