Jump to content

manos3000

Premium Members
  • Posts

    123
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by manos3000

  1. manos3000

    Η Microsoft ανακοίνωσε το πρώτο της AiO PC και το Creator's Update

    Πολύ καλή κίνηση της Microsoft μένει να δούμε ένα review! θα κάνω λίγο χιούμορ μην με παρεξηγήσουν οι fun της Apple!!!
  2. Δεν είναι απαραίτητο πάντα, έχω εδώ και τρία χρόνια ένα Linksys WRT54G σε ηλεκτρολογικό πλαστικό κουτί που κλείνει στεγανά με δύο εξωτερικές κεραίες τύπου πάνελ στην ταράτσα μου και δεν έχει πάθει τίποτα!
  3. manos3000

    Αλλαγη μπαταριας σε UPS. Που?

    Φίλε μου! έχω το Mustek 1400VA απο το 2006, πραγματικά με έχει σώσει πολλές φορές από βυθίσεις στην τάση του ρεύματος λόγο ότι μένω σε περιοχή κοντά στην θάλασσα (υγρασία- παλαιότητα δικτύου ΔΕΗ) ,του έχω αλλάξει μόνο μια φορά μπαταρίες μέχρι τώρα γιατί δεν θέλω να το ζορίζω πολύ όταν κόβετε το ρεύμα, όπως είπαν και τα παιδιά το 60mm fan θα σου είναι αρκετά ενοχλητικό αλλά με καλή διάθεση όλα φτιάχνονται! στο συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
  4. manos3000

    Πόνος στο χέρι (του mouse).

    Κατάλαβα!!! εγώ ειδικά που λόγο δουλειάς είμαι μπροστά σε ένα pc οκτώ και εννιά ώρες και περνάω ένα σωρό οικονομικά και στατιστικά στοιχεία μήπως να ζητήσω κανένα επίδομα ανθυγιεινής εργασίας ??????? :(
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.