Jump to content

Thanos123

Premium Members
  • Posts

    133
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Thanos123

  • Γενέθλια 15/06/1992

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Ελευσίνα
  • Επάγγελμα
    Μαθητής

Thanos123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Thanos123

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Η μητέρα μου δουλεύει σε μεταφορική και εδώ και κανα μηνά τα τιμολόγια που φέρνουν τα φορτηγά του εξωτερικού της έρχονται πάνω μαζι με δραχμή διπλα απο το ευρω. Καλομελετά και έρχεται
  2. Thanos123

    Official Battlefield 3 Thread

    Btw όσοι αντιμετωπίζετε crash χωρίς cf/sli δοκιμάστε να ανεβάσετε την virtual memory.Είμαι στα 6-7 games χωρίς crash με αυτόν τον τρόπο, τώρα αν απλά έτυχε δεν ξέρω.
  3. Thanos123

    Official Battlefield 3 Thread

    sapphire 6870
  4. Thanos123

    Official Battlefield 3 Thread

    Είμαι με ATI και το έκανε και εμένα εχθές οπότε δεν είναι της κάρτας αλλά λογικά του game η των drivers
  5. Thanos123

    Official Battlefield 3 Thread

    Απο εχθές δεν έχω καταφέρει να βγάλω 1 game,crash μέσα στα 5-10 πρώτα λεπτά. Ακόμα και φορματ έκανα αλλά μπααα
  6. Thanos123

    Official Battlefield 3 Thread

    Play μόνο μέσω του battlelog γίνεται?
  7. Thanos123

    Official Battlefield 3 Thread

    Όσοι είχανε πρόβλημα με dns και τώρα error με activation κάντε reinstall το origin, μετά δεξί click πάνω στο game και επιδιόρθωση.(Άμα αρχίσει και κάνει download σιγουρευτείτε οτι είναι σωστό το path που αποθηκεύει τα games το origin) Πάντως δεν υπάρχει θέμα για blacklist και πράσινα άλογα, διότι dns θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να χρησιμοποιήσει για τον οποιοδήποτε λόγο,δεν έχει σχέση ούτε με το BF ούτε με το origin. Edit: Με πρόλαβε ο ^
  8. Thanos123

    Official Battlefield 3 Thread

    Dear Thanos *****, Thank you for ordering on Origin Store. The product that you preordered is now available for preload. To download your game just visit the "My Games" section of the Origin. Order Number: *** Product Number: *** Product Name: Battlefield 3™ Limited Edition Release Date: 27 October 2011 Me happy
  9. Καλησπέρα θα ήθελα αν γνωρίζετε να μου απαντήσετε σε κατάσταση που μου έχει τύχει με μεταγραφή.(Ιδιαίτερα αν κάποιος δικηγόρος γνωριζει κατι) Μόλις τελείωσα το σχολειό και έχω περάσει σε ΤΕΙ στην Λαρισσα. Έχω δηλώσει στο μηχανογραφικό ειδική κατηγορία κτλ. Είμαι 18 κάτοικος Ελευσίνας εχω χάσει τον πατέρα μου και έχω μια ανήλικη αδερφή 5 χρονών. Πήραμε στο υπουργείο να ρωτήσουμε για μεταγραφές και η απάντηση που πήραμε είναι οτι έχουνε καταργηθεί παρά την κατάσταση που βρίσκομαι (προστάτης οικογένειας, ετήσιο εισόδημα <15000).Και ερωτώ, υπάρχει περίπτωση να μην μπορούνε να με φέρουν σε ΤΕΙ κοντά στην περιοχή μου?(Πειραιά δηλαδή). Υπάρχει περίπτωση να μου λέει άλλα το υπουργείο και στο ΤΕΙ όταν ζητήσω μεταγραφή να μου την δώσουν?(Έχοντας αυτά τα κριτήρια).Σε περίπτωση που δεν παρω την μεταγραφή, μπορώ να υπερασπιστώ το δίκιο μου δικαστικά?
  10. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Us-TVg40ExM]Stand By Me | Playing For Change | Song Around the World - YouTube[/ame]
  11. Thanos123

    Diablo 3

    Μεγάλη μαγκιά της blizzard.Για φανταστείτε πόσο κολακευτικό θα ήτανε για τον οποιοδήποτε να πουλήσει το weap του για $$.Η πόσο μάλλον να βγάζει κανονικό εισόδημα από το farming στο D3.Και όλα αυτά με την αγορά ενός game.
  12. Thanos123

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δεν θέλω να πιστέψω οτι ούτε ένας ματατζις δεν έχει σκεφτεί για μια στιγμή "Ρε γαμώ την ******* μου, γιατί δεν τους αφήνουμε να μπούνε? Γιατί πλακωνόμαστε μαζί τους αντί να διαμαρτυρόμαστε κι εμείς?". Ούτε θέλω να πιστέψω οτι γίνανε μπάτσοι για να χτυπάνε κόσμο. Άπλα ελπίζω να γίνει το "ντου" και να ενταχθούν και αυτοί στο "στρατόπεδο μας".
  13. Thanos123

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    DJD το ίδιο ακριβώς δεν καταλαβαίνω κι εγω.Για εμένα έπρεπε να συνεννοηθούν μεταξύ τους τα παιδιά της ΕΛ.ΑΣ αλλα και οι διαδηλωτές,να τους αφήσουν να μπουνε στην βουλη να τα σπασουνε όλα και όποιον πάρει ο χάρος. Γιατι έχουνε κλειδαμπαρωθεί όλοι και έχουνε βάλει ΔΙΚΑ μας παιδιά να χτυπάνε εμάς. Δηλαδή στην ουσία πλακωνόμαστε μεταξύ μας ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.Και τι θα γινει αμα πλακώσουμε 10-20 ματατζιδες? Πιθανότερο να έχουμε δείρει κάποιον παλιό συμμαθητή μας,που ίσως κάναμε και παρέα κάποτε μαζί του. Όταν θα δούνε οι 300 π@παρες οτι μες την βουλή δεν είναι το "άσυλο" τους,οτι η μαγκιά τους πέταξε,θα σου πω εγώ πόσο στα @@ τους θα μας γράψουν.Και όχι απλά κατάληψη, ΌΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΝΕ.Και να μην ξηλώνουν την πλατεία Συντάγματος. Η μόνη λύση για μένα αυτή είναι.Να κάνουνε πίσω τα ματ,να σταματήσουμε να πλακωνόμαστε μεταξύ μας και το ξύλο,να πάει σε αυτούς που πραγματικά ευθύνονται για το τι περνάμε. Γιατί όταν φανέ 20 βουλευτές ΞΥΛΟ, αντί για 20 παιδιά που πάνε για το μεροκάματο,ΤΟΤΕ θα ξυπνήσουνε.
  14. Thanos123

    Duke Nukem Forever

    Μόλις το τερμάτισα, μπορώ να πω αρκετά εύκολο αλλά βαρετό σε ορισμένα σημεία. Γενικά όχι αυτό που περίμενα...Το time to kill είναι/ήταν πολύ ανώτερό του.
  15. Thanos123

    Συναυλίες,παραστάσεις εκθέσεις

    Με 1000 μαζί σου.Όμως δεν νομιζω οι AC/DC (μιας που τους εχουμε για παράδειγμα) απο τα 80 να παιρνουν έστω τα 60..Ζήτημα εαν παίρνουν...40?35?Δηλαδή και οι ίδιοι να θέλουν να παίξουν τσάμπα,δεν πρόκειται να τους το επιτρεψουν παραγωγοι,δισκογραφικες,σταδια κτλ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.