Jump to content

paralysis

Members
  • Posts

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About paralysis

  • Γενέθλια 02/01/1977

paralysis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. paralysis

    Επιλογή διανομής για netbook

    το είχα παρατημένο καιρό τώρα... το ξέθαψα σήμερα και έβαλα mint με xfce. στο παρελθόν είχα βάλει από Slackware μέχρι Win 8. με το mint παίζει καλύτερα...
  2. μάλλον θα πάρω μια Gainward GeForce GT740 2GB (3200) | Skroutz.gr να κάνω την δουλειά μου και αργότερα θα δω για καμιά αναβάθμιση... σε ευχαριστώ πολύ!
  3. TopCLR δεν επιμένω καθόλου ... εσύ ποια θα μου πρότεινες σε αυτό το εύρος χρημάτων (~100€)? με δυο monitors και ένα hdmi σε ευχαριστώ
  4. δηλαδή πάει λες? πέθανε? η ανάλυση της κύριας οθόνης μου είναι 1680x1050. έχω και μια βοηθητική όμως και παλιότερα κούμπωνα και την tv σε μια 2η vga. ASUS GEFORCE GT730 GT730-4GD3 4GB DDR3 αυτή την έχει σε καλή τιμή το κιτρινομάγαζο. θα είναι οκ με τα specs της υπογραφής μου? λογικά θα μπορώ να συνδέσω τις 2 οθόνες + την tv στο hdmi σωστά? θα παίζει και η tv (hdmi) σαν 3ο monitor?
  5. καλησπέρα, η asus geforce 8800 gts ενώ με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο αρκετά χρόνια τώρα σήμερα φρίκαρε. πιο αναλυτικά μετά απο 5-10 λεπτά λειτουργίας (idle) βγάζει πράσινες ζικ ζακ γραμμές κατά μήκος των οθονών και στο καπάκι κάνει freeze το pc. βρήκα μια 8400 gs με χαλασμένο ανεμιστηράκι που είχα και την αντικατέστησα για να μπορέσω να κάνω την δουλειά μου. παρατηρώ την gts και βλέπω ότι το θερμοαγώγιμο υλικό έχει αλλοιωθεί αισθητά. όσο μπορώ να δω απο το πλάι... μπορώ να κάνω κάτι για να την σώσω? στον φούρνο δεν την βάζω. έχει νόημα να την ανοίξω και να αντικαταστήσω το θερμοαγώγιμο υλικό? αν δεν σώζεται με ποια να την αντικαταστήσω? θα με ενδιέφερε κάποια αντίστοιχη, οικονομική (εννοείται) με 2 ή 3 εξόδους για οθόνη (υπάρχει με 3 κάποια οικονομική?). σας ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.