Jump to content

alphaX

Premium Members
  • Posts

    476
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About alphaX

  • Γενέθλια 30/04/1977

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Αθηνα

alphaX's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alphaX

    Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο TheLab.gr!

    Καλορίζικο. Ομορφο το αποτέλεσμα, μπράβο.!
  2. alphaX

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Παιδες επειδη απεχω πολυ καιρο απο το αθλημα και ψηνομαι για την 970 να ρωτησω αν ο 920@3,8GHZ σε Χ58 θα την κοβει καθολου την καρτουλα ή να προχωρησω? Μιλαω για fps στα παιχνιδια οχι σε 3dmark κτλ...
  3. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Αν θυμαμαι καλα τα νουμερα, ο μεγιστος αριθμος νεων θεσεων εργασιας που εχουμε πετυχει σε ενα χρονο ειναι 50000. Ετσι για να συγκρινουμε τις εξαγγελιες Σαμαρα για νεες θεσεις εργασιας και επισης τι σημαινει απολυση 150000 υπαλληλων. Επισης ειμαι κ γω υπερ της ιδιωτικοποιησης των παντων. Η επιτυχια αλλωστε των ιδιωτικων τραπεζων τα τελευταια χρονια ειναι αναμφισβητητη.
  4. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δημοκρατια εχουμε κ τα προβατα εχουν συμφεροντα κ εχουν δημοκρατικο δικαιωμα να επιλεξουν οτι θελουν. Και οι υπολοιποι αν θιχτουν εχουν δικαιωμα να γιορτασουν το Πασχα. Καλο Πασχα σε ολους λοιπον..
  5. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δυστυχως ειναι πολλοι αδερφε. Ισως περισσοτεροι απο τους μισους.
  6. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Η παραγωγη κ εξαγωγη ελαιολαδου στην Ιταλια η οποια το τυποποιει κ εξαγει η ιδια βγαζοντας ακομα περισσοτερα προσθετει στην οικονομια μας. Αν το τυποποιουσαμε κ το εξαγαμε εμεις θα προσθεταμε ακομα περισσοτερο στην οικονομια μας κ σε πλεονασμα κ σε θεσεις εργασιας κ σε εισφορες κ σε φορους κτλ. Τελικα ειναι πονηροι οι Ιταλοι. Το θεμα ειναι εμεις τι ειμαστε.
  7. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ωραια δεν ειναι αναγκη να πηγαινεις στην αλλη πλευρα εσυ. Για την οικονομια της κουβεντας δε μπορουμε να γραφουμε ολη την ιστορια καθε φορα. Σου ειπα πριν το απλο. Ακομα κ εσυ να ησουν στη θεση της Μερκελ κ να ηθελες να μας βοηθησεις θα επρεπε να κατσεις στο τραπεζι με τα λαμογια που εχουμε ψηφισει εδω να μας εκπροσωπουν. Λαμογια που κοιταν τα συμδεροντα τους, των χορηγων νταβατζηδων τους κτλ. Αν παλι τολμουσες να ελεγες οτι θες να συνομιλησεις με τον ταδε που δεν ειναι λαμογιο κ οχι με τον Βενιζελο θα σου την πεφταν απο παντου οτι κανεις παρεμβαση στη δημοκρατια μας κτλ κτλ κτλ. Νομιζω ειναι κατανοητο τι λεω. Φιλε μου η παραγωγη πρωτων υλων ειναι ενα πλεονεκτημα κ κανεις δε διαφωνει οτι ειμαστε τυχεροι που βρισκομαστε σε ενα οικοπεδο πλουσιο. Αλλα στη συγχρονη οικονομια δεν ειναι αυτο παραγωγη. Μπορουμε καλλιστα να εξαγουμε πηλο που η παραγωγη του πλεον γινεται απο μηχανηματα με πολυ λιγο εργατικο δυναμικο σε σχεση με παλαιοτερες εποχες ή μπορουμε να εξαγουμε πηλινα σκευη/αντικειμενα που κ περιοσσοτερο εργατικο προσωπικο θα απασχολησουμε κ μεγαλυτερο κερδος εχει η παραγωγη ωστε να αυξησουμε την οικονομια μας. Βασικα οι Γερμανοι εχουν αυτην την οικονομια κανοντας εισαγωγες πρωτων υλων κ εξαγοντας προιοντα απο αυτα.
  8. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    deninho να κατσουμε οπως ειμαστε ρε φιλε? Δηλαδη ενταξει αμα ο χρονος ολα τα γιατρευει, να περιμενουμε. Τα δεδομενα τα ανεφερες κ συ. Παμε παρακατω. Βλεπει κανεις δυναμεις ντοπιες που μπορουν να φτιαξουν κρατος χωρις υστεροβουλια και ιδιο όφελος?
  9. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Λυπαμαι αλλα αν οι ξενοι μας λεγαν οτι δε μπορουν να μας δανεισουν με μηδενικο επιτοκιο και δε θελουν να μας δανεισουν ουτε με επιτοκιο διοτι δεν ειναι τοκογλυφοι, την επομενη μερα θα ειμασταν με τα μαχαιρια στους δρομους να σφαζουμε ο ενας τον αλλον κ οι πολιτικοι μας στο εξωτερικο για διακοπες. Το προβλημα μας το μεγαλυτερο κ σημαντικοτερο ειναι εμεις οι ιδιοι που εχουμε κανει την επιλογη των κυβερνητων μας με κριτηρια της δικης μας τσεπης εις βαρος του γειτονα κτλ. Και τωρα περιμενουμε απο αυτους τους κυβερνητες να φτιαξουν κρατος. Μα εμεις οι ιδιοι τους στειλαμε για να μας βολεψουν εις βαρος του κρατους. Και περιμενουμε απο τους Γερμανους να συνομιλουν με αυτους. Με τους αρχικλεφτες που τα παιρνουν απο τα συμφεροντα κ τους νταβατζηδες... Ακομα κ αν θελαν να βοηθησουν την Ελλαδα πραγματικα τους εχουμε υποχρεωσει να συνομιλουν με λαμογια. Κ αυτο ειναι το χειροτερο... Ειτε με ευρω κ μνημονια, ειτε ακομα κ αν πουμε ολοι οι ελληνες παμε σε δραχμη, οι ιδιοι θα τα τρωνε κ θα βολευονται οι ιδιες κατηγοριες απλα με αλλο νομισμα στις καταθεσεις. Δε λυνεται το προβλημα μας ακομα κ αν λυθει το ευρυτερο οικονομικο ολης της ευρωπης.
  10. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Παντως ο τιτλος δικαιωθηκε. Μετα απο τοσες σελιδες, εχουμε καταληξει σε συμπερασματα? Ειναι η κακια ευρωπη που μας θελει σκλαβους ή ειμαστε μια κοινωνια απο ομαδες που βολευονταν εις βαρος του κρατικου προυπολογισμου κ των αλλων που εσκασε κ πρεπει να μαζευτουμε? Δυστυχως ειμαστε 200 χρονια πισω σαν κρατος, σε οργανωση, διαφθορα, νομους κτλ. και θελουμε γκρεμισμα κ επανιδρυση απο εξω. Δυστυχως και να ειχαμε ανθρωπους να το κανουν ειναι δυσκολο. Ποσο μαλλον που δε βλεπω τετοιους.
  11. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Μη σου πω οτι επεσε κ μπαξισι. Μου θυμισε την ταινια με τον Μαυρογιαλουρο..
  12. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Παντως διαβαζοντας το μου ηρθαν δυο εικονες στο μυαλο. Μια με τον Σοιμπλε να λεει οτι καλο θα ηταν να βγαιναμε απο το ευρω και να μας δινανε μια βοηθεια για αναπτυξη με ενα πακετο στηριξης-αναπτυξης... Και η αλλη την κουβεντα που ειχε ο πορτογαλλος οικονομικων με τον Σοιμπλε, με τον πρωτο να ρωτα με φοβο λες κ εχει δει ονειρο αυτα που λεει ο Βαρουφακης, κ τον Σοιμπλε να του απαντα περιμενε να δουμε την Ελλαδα θελοντας να κερδισει χρονο για να τους στειλει παρεα με εμας. Οπως κ να χει, το σχεδιο δεν ειναι τοσο αδυνατο να πετυχει οσο πιστευει ο Βαρουφακης. Αν κοβαν εμας και ταυτοχρονα εφαρμοζαν τη συνταγη λιτοτητας που εφαρμοσαν σε μας, στους Ιταλους κ Ισπανους τοτε πιθανο να το σωζαν, μιας κ αυτες οι δυο χωρες εχουν παραγωγη για να γινουν ανταγωνιστικοι εστω κ φτωχαινοντας. Απλα πρεπει να πουν το ναι οι Ιταλοι, ευκολο ή οχι δε ξερω.
  13. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Φιλτατε Tsakona, λες να τα χαλασουν εκει? Λες να μη βρουν δικαστες να στειλουν? Ή μηπως δικηγορους? Μηπως εχεις πιστεψει οτι το οχι της Βοζενμπεργκ λογω δικηγορικου συλλογου εκφραζει την πλειοψηφια? Ή οτι ηταν ειλικρινες? Λυπαμαι αν σε στενοχωρω αλλα τη δικαστικη εξουσια που ειναι τα τανκς κ τα τουφεκια του συνταγματος την εχουν μαζεψει πρωτη πρωτη κ χωρις να ακουστει κιχ βεβαιως βεβαιως.
  14. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    ΑΝΤ1: Κινδυνεψε η ζωη 15 εργαζομενων σε τραπεζα... Κυριακη βραδυ, με συλλαλητηριο στην πλατεια συνταγματος κτλ. Και μετα λενε οτι οι Ελληνες δε δουλευουν... Παπαγαλακια θα σας ταισουμε στις γατες..
  15. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Κ να τους δει με τα ματια του να δινουν εντολες στους παρακρατικους?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.