Jump to content

alphaX

Premium Members
  • Posts

    476
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by alphaX

  1. alphaX

    Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο TheLab.gr!

    Καλορίζικο. Ομορφο το αποτέλεσμα, μπράβο.!
  2. alphaX

    Ποιά 970 να διαλέξω?

    Παιδες επειδη απεχω πολυ καιρο απο το αθλημα και ψηνομαι για την 970 να ρωτησω αν ο 920@3,8GHZ σε Χ58 θα την κοβει καθολου την καρτουλα ή να προχωρησω? Μιλαω για fps στα παιχνιδια οχι σε 3dmark κτλ...
  3. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Αν θυμαμαι καλα τα νουμερα, ο μεγιστος αριθμος νεων θεσεων εργασιας που εχουμε πετυχει σε ενα χρονο ειναι 50000. Ετσι για να συγκρινουμε τις εξαγγελιες Σαμαρα για νεες θεσεις εργασιας και επισης τι σημαινει απολυση 150000 υπαλληλων. Επισης ειμαι κ γω υπερ της ιδιωτικοποιησης των παντων. Η επιτυχια αλλωστε των ιδιωτικων τραπεζων τα τελευταια χρονια ειναι αναμφισβητητη.
  4. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δημοκρατια εχουμε κ τα προβατα εχουν συμφεροντα κ εχουν δημοκρατικο δικαιωμα να επιλεξουν οτι θελουν. Και οι υπολοιποι αν θιχτουν εχουν δικαιωμα να γιορτασουν το Πασχα. Καλο Πασχα σε ολους λοιπον..
  5. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δυστυχως ειναι πολλοι αδερφε. Ισως περισσοτεροι απο τους μισους.
  6. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Η παραγωγη κ εξαγωγη ελαιολαδου στην Ιταλια η οποια το τυποποιει κ εξαγει η ιδια βγαζοντας ακομα περισσοτερα προσθετει στην οικονομια μας. Αν το τυποποιουσαμε κ το εξαγαμε εμεις θα προσθεταμε ακομα περισσοτερο στην οικονομια μας κ σε πλεονασμα κ σε θεσεις εργασιας κ σε εισφορες κ σε φορους κτλ. Τελικα ειναι πονηροι οι Ιταλοι. Το θεμα ειναι εμεις τι ειμαστε.
  7. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ωραια δεν ειναι αναγκη να πηγαινεις στην αλλη πλευρα εσυ. Για την οικονομια της κουβεντας δε μπορουμε να γραφουμε ολη την ιστορια καθε φορα. Σου ειπα πριν το απλο. Ακομα κ εσυ να ησουν στη θεση της Μερκελ κ να ηθελες να μας βοηθησεις θα επρεπε να κατσεις στο τραπεζι με τα λαμογια που εχουμε ψηφισει εδω να μας εκπροσωπουν. Λαμογια που κοιταν τα συμδεροντα τους, των χορηγων νταβατζηδων τους κτλ. Αν παλι τολμουσες να ελεγες οτι θες να συνομιλησεις με τον ταδε που δεν ειναι λαμογιο κ οχι με τον Βενιζελο θα σου την πεφταν απο παντου οτι κανεις παρεμβαση στη δημοκρατια μας κτλ κτλ κτλ. Νομιζω ειναι κατανοητο τι λεω. Φιλε μου η παραγωγη πρωτων υλων ειναι ενα πλεονεκτημα κ κανεις δε διαφωνει οτι ειμαστε τυχεροι που βρισκομαστε σε ενα οικοπεδο πλουσιο. Αλλα στη συγχρονη οικονομια δεν ειναι αυτο παραγωγη. Μπορουμε καλλιστα να εξαγουμε πηλο που η παραγωγη του πλεον γινεται απο μηχανηματα με πολυ λιγο εργατικο δυναμικο σε σχεση με παλαιοτερες εποχες ή μπορουμε να εξαγουμε πηλινα σκευη/αντικειμενα που κ περιοσσοτερο εργατικο προσωπικο θα απασχολησουμε κ μεγαλυτερο κερδος εχει η παραγωγη ωστε να αυξησουμε την οικονομια μας. Βασικα οι Γερμανοι εχουν αυτην την οικονομια κανοντας εισαγωγες πρωτων υλων κ εξαγοντας προιοντα απο αυτα.
  8. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    deninho να κατσουμε οπως ειμαστε ρε φιλε? Δηλαδη ενταξει αμα ο χρονος ολα τα γιατρευει, να περιμενουμε. Τα δεδομενα τα ανεφερες κ συ. Παμε παρακατω. Βλεπει κανεις δυναμεις ντοπιες που μπορουν να φτιαξουν κρατος χωρις υστεροβουλια και ιδιο όφελος?
  9. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Λυπαμαι αλλα αν οι ξενοι μας λεγαν οτι δε μπορουν να μας δανεισουν με μηδενικο επιτοκιο και δε θελουν να μας δανεισουν ουτε με επιτοκιο διοτι δεν ειναι τοκογλυφοι, την επομενη μερα θα ειμασταν με τα μαχαιρια στους δρομους να σφαζουμε ο ενας τον αλλον κ οι πολιτικοι μας στο εξωτερικο για διακοπες. Το προβλημα μας το μεγαλυτερο κ σημαντικοτερο ειναι εμεις οι ιδιοι που εχουμε κανει την επιλογη των κυβερνητων μας με κριτηρια της δικης μας τσεπης εις βαρος του γειτονα κτλ. Και τωρα περιμενουμε απο αυτους τους κυβερνητες να φτιαξουν κρατος. Μα εμεις οι ιδιοι τους στειλαμε για να μας βολεψουν εις βαρος του κρατους. Και περιμενουμε απο τους Γερμανους να συνομιλουν με αυτους. Με τους αρχικλεφτες που τα παιρνουν απο τα συμφεροντα κ τους νταβατζηδες... Ακομα κ αν θελαν να βοηθησουν την Ελλαδα πραγματικα τους εχουμε υποχρεωσει να συνομιλουν με λαμογια. Κ αυτο ειναι το χειροτερο... Ειτε με ευρω κ μνημονια, ειτε ακομα κ αν πουμε ολοι οι ελληνες παμε σε δραχμη, οι ιδιοι θα τα τρωνε κ θα βολευονται οι ιδιες κατηγοριες απλα με αλλο νομισμα στις καταθεσεις. Δε λυνεται το προβλημα μας ακομα κ αν λυθει το ευρυτερο οικονομικο ολης της ευρωπης.
  10. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Παντως ο τιτλος δικαιωθηκε. Μετα απο τοσες σελιδες, εχουμε καταληξει σε συμπερασματα? Ειναι η κακια ευρωπη που μας θελει σκλαβους ή ειμαστε μια κοινωνια απο ομαδες που βολευονταν εις βαρος του κρατικου προυπολογισμου κ των αλλων που εσκασε κ πρεπει να μαζευτουμε? Δυστυχως ειμαστε 200 χρονια πισω σαν κρατος, σε οργανωση, διαφθορα, νομους κτλ. και θελουμε γκρεμισμα κ επανιδρυση απο εξω. Δυστυχως και να ειχαμε ανθρωπους να το κανουν ειναι δυσκολο. Ποσο μαλλον που δε βλεπω τετοιους.
  11. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Μη σου πω οτι επεσε κ μπαξισι. Μου θυμισε την ταινια με τον Μαυρογιαλουρο..
  12. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Παντως διαβαζοντας το μου ηρθαν δυο εικονες στο μυαλο. Μια με τον Σοιμπλε να λεει οτι καλο θα ηταν να βγαιναμε απο το ευρω και να μας δινανε μια βοηθεια για αναπτυξη με ενα πακετο στηριξης-αναπτυξης... Και η αλλη την κουβεντα που ειχε ο πορτογαλλος οικονομικων με τον Σοιμπλε, με τον πρωτο να ρωτα με φοβο λες κ εχει δει ονειρο αυτα που λεει ο Βαρουφακης, κ τον Σοιμπλε να του απαντα περιμενε να δουμε την Ελλαδα θελοντας να κερδισει χρονο για να τους στειλει παρεα με εμας. Οπως κ να χει, το σχεδιο δεν ειναι τοσο αδυνατο να πετυχει οσο πιστευει ο Βαρουφακης. Αν κοβαν εμας και ταυτοχρονα εφαρμοζαν τη συνταγη λιτοτητας που εφαρμοσαν σε μας, στους Ιταλους κ Ισπανους τοτε πιθανο να το σωζαν, μιας κ αυτες οι δυο χωρες εχουν παραγωγη για να γινουν ανταγωνιστικοι εστω κ φτωχαινοντας. Απλα πρεπει να πουν το ναι οι Ιταλοι, ευκολο ή οχι δε ξερω.
  13. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Φιλτατε Tsakona, λες να τα χαλασουν εκει? Λες να μη βρουν δικαστες να στειλουν? Ή μηπως δικηγορους? Μηπως εχεις πιστεψει οτι το οχι της Βοζενμπεργκ λογω δικηγορικου συλλογου εκφραζει την πλειοψηφια? Ή οτι ηταν ειλικρινες? Λυπαμαι αν σε στενοχωρω αλλα τη δικαστικη εξουσια που ειναι τα τανκς κ τα τουφεκια του συνταγματος την εχουν μαζεψει πρωτη πρωτη κ χωρις να ακουστει κιχ βεβαιως βεβαιως.
  14. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    ΑΝΤ1: Κινδυνεψε η ζωη 15 εργαζομενων σε τραπεζα... Κυριακη βραδυ, με συλλαλητηριο στην πλατεια συνταγματος κτλ. Και μετα λενε οτι οι Ελληνες δε δουλευουν... Παπαγαλακια θα σας ταισουμε στις γατες..
  15. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Κ να τους δει με τα ματια του να δινουν εντολες στους παρακρατικους?
  16. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δε θελω το θανατο τους φιλε. Θελω να ζησουν το εξπρες του μεσονυκτιου. Αυτοι, οι οικογενειες τους, οι παπαγαλοι τους,οι εξουσιες τους κ οι νταβατζηδες τους.
  17. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Πολύ καψα παντως να ριξουν τους νεοεισερχομενους μισθους και τα εργατικα δικαιωματα. Ουτε πετρελαιοπηγες να θελαν να ανοιξουν στην Ελλαδα..
  18. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    soz αμα χαλαω το κλιμα αλλα Αυτα τα κεκτημενα δικαιωματα κατακτηθηκαν απο αγωνες επειδη για καποιο λογο οι δ/υ ηταν πιο μαχητικοι απο τους ιδιωτικους? Για να καταλαβουμε δηλαδη. Ο Φωτοπουλος και οι υπολοιποι δεητζιδες εγιναν ιδιοκτητες της ΔΕΗ επειδη ηταν μαχητες? Της ΔΕΗ που θα επρεπε να ανηκει το ιδιο και στους αλλους Ελληνες πολιτες φορολογουμενους? Που βγαινει ο Φωτοπουλος και λεει οτι δε θα αφησουν τη ΔΕΗ να γυγει απο το δημοσιο? Ποιο δημοσιο φιλε μου? Γιατι δημοσιο ειμαστε ολοι κ οχι μονο οι δεητζιδες. Διοτι εχω την εντυπωση οτι αυτο το καθεστως προεκυψε απο ψηφοθηρικες συναλλαγες των πολιτικων κ οχι για το δημοσιο συμφερον. Αν εχεις τα νουμερα, πες τα μας. Εγω δε τα χω. Αυτο που γνωριζω σιγουρα ειναι οτι οι δ/υ απο ΔΕΗ, Υπ.Οικ. αμοιβονται αρκετα πανω απο το μεσο ορο. Κ κανεις δε λεει οτι ολοι αμοιβονται το ιδιο καλα, αυτο ειναι σιγουρο, γ αυτο σκοτωνονται για μεταταξεις σε αλλα υπουργεια. Ή οτι το ιδιωτικο μαγαζι αν μπει μεσα θα το πληρωσει ο ιδιωτης απο την τσεπη του ενω στο δημοσιο μαγαζι θα τσονταρουν κ αλλοι Αυτο μου θυμιζει το σλογκαν "οταν μειωνονται οι επενδυσεις μεγαλωνει η ανεργια κτλ κτλ κτλ. εκβιαστικα διλληματα των πολιτικων που τελευταια ειναι της μοδας... Δεν ειμαστε χαζοι φιλε μου. Το εχουμε καταλαβει. Αυτο συμβαινει γιατι στο δημοσιο τρωνε πολλοι "δικοι μας" και δε συμφερει να τους στενοχωρησουμε και χασουμε τα ψηφαλακια. Οσο λοιπον θα εχουμε τα δικα μας παιδια εκει παντα θα εχουμε τον ιδιωτικο τομεα πιο κατω. Απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτο το θεωρεις φυσιολογικο. Να τους ανεβασουμε λιγο τοτε και να ριξουμε τους ιδιωτικους που εχουν ακομα περιθωριο για μην αισθανονται μειονεκτικα. Ξερεις αυτο ειναι το τυρακι του καπιταλισμου. Μη κοιτας ποσα βγαζει ο bill gates, σκεψου τι μπορεις να κανεις για να γινεις κ συ σαν αυτον. Μονο που ξεχασαν να ενημερωσουν οτι για καθε bill gates πρεπει να υπαρχουν και 1000000 απ αυτο που εισαι τωρα.... Φιλε μου το προβλημα ειναι οτι τρωει ο γειτονας, τρωνε και 10 γαιδαροι που εχει μαζεψει για να ειναι ευκολη η ζωη του απο το ΚΟΙΝΟ μας χωραφι και δε μενει μαρουλι για μαρουλι να φαμε κ μεις. Εκει ξεκιναει το προβλημα... Κατα τ'αλλα εγω λεω ελευθερη εισοδος στο δημοσιο και κατωτατος μισθος 10000€ Νατο κανουμε ρε φιλε. Δε λεει κανεις οχι. Αν γινεται να το κανουμε. Να παμε να τους δαγκωσουμε το λαιμο, και τους Ιδιωτες εργοδοτες και το Δημοσιο. Αλλα ποιοι ακριβως να παμε ρε φιλε? Αυτοι που μπηκαν για βολεμα στους δημους και τον ευρυτερο δημοσιο τομεα διπλα στη νοσηλευτρια που φτυνει αιμα καθε μερα στα νοσοκομεια? Ο Φωτοπουλος και οι ΔΕΗτζιδες που καναν τη ΔΕΗ απο δημοσια, ιδιωτικη επιχειρηση δικη τους διπλα με τα παιδακια που δουλευουν delivery στους δρομους για 3 ευρω την ωρα? Ασε ρε φιλε. Ας γινουν ολοι οι υπαλληλοι του ιδιωτικου και δημοσιου τομεα ισοι και μετα τους βαζουμε διπλα διπλα στους αγωνες. Τι να πουμε φιλε μου. Κανεις δε τα εχει με τον δημοσιο τομεα οπως θα πρεπε να ειναι. Τα εχει με τον δημοσιο τομεα οπως τον εχουν κανει οι πολιτικοι που βολευουν τους μαχητες συνδικαλιστες για τα ψηφαλακια ασχετα ποιος πληρωνει. Που εχει γεμισει με παρασιτα που πληρωνουν ολοι. Κ μη μπεις στον κοπο να μου πεις για τον ιδιωτικο τομεα και τη φοροδιαφυγη κτλ. Δεν τους υπαρσπιστηκα. Αλλα κ εκει οι ιδιοι φταινε. Εκτος κι αν ο Γαβαλας τα εκατομμυρια ευρω ΦΠΑ τα εκανε σε ενα τιμολογιο... Το κρατος με τη σημερινη μορφη που ταιζει τοσους βολεμενους ψηφοφορους, τοσους παπαγαλους δημοσιογραφους, τοσους αχρηστους πολιτικους, ΜΜΕ, νταβατζηδες εργολαβους και δεν εχει τελειωμο η λιστα, δεν μπορει να βγει. Ειτε ετσι ειτε αλλιως ολα τα παραπανω παρασιτα δε μπορουν να το αφησουν να κανει πλεονασμα, αναπτυξη κ κοινωνικη πολιτικη. Τελεια παυλα και τα συναφη.
  19. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Εδω αλλαξαν νταβατζιλικι πρωθυπουργο στην Ιταλια κ δεν ακουστηκε κιχ.. κ μεις θελουμε κ δημοψηφισμα και εκλογες! Δε ξερω αν το συνειδητοποιειτε ποσο δυσκολο θα πρεπε να ηταν αυτο. Μιλαμε για μια χωρα που παραγει απο λαδι και μαρουλια μεχρι αυτοκινητα... που για μενα αν γουσταραν να βγουν απο το ευρω δε θα νιωθαν το παραμικρο απο κριση, πεινα κτλ. και που με τις τωρινες συνθηκες τη συμφερει αφανταστα να βγει απο το ευρω περισσοτερο απο καθε αλλη χωρα. Αλλαξαν τον απολυτο, πρωθυπουργο της χωρας του, προεδρο της ομαδας του, πλουσιο επιχειρηματια, και οτι αλλο σκεφτειτε το χει, μεσα σε μια μερα....
  20. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ο Βαγγέλας έχει και ξεκινήσει και δεύτερη καριέρα σε περίπτωση που δεν παν καλά τα πράγματα... Πολλά υποσχόμενο το τραγουδάκι ... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=uTN0LVdVTGU&feature=player_detailpage]GRIM REAPER - See You In Hell Live @ RIFFS - YouTube[/ame]
  21. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δεν είναι απλά ατάκα. Μαζί με το "ο κόσμος τρόμαξε τόσο πολύ αυτές τις μέρες και ήταν λαική απαίτηση ο λουκουμάς, και έχει στηρίξει όλες του τις ελπίδες στον λουκουμά και του δίνει ανοχή να δουλέψει για την χώρα κτλ κτλ..." είναι η καραμέλες που θα πιπιλάν τα τσιράκια των μμε στα αυτιά μας. Σε 20 μέρες δυστυχώς θα το χουμε πιστέψει..
  22. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Η πορωση των δημοσιοκαφρων ειναι τοση, που νομιζουν οτι ο κοσμος εχει αγωνια για το ποιος θα αναλαβει να υπογραψει μια ακομα καταδικη μας ως πρωθυπουργος.
  23. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Άντε στείλτε κανα βιογραφικό στο Μαξίμου, προλαβαίνετε!
  24. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Μπα, δε παιζει εξτασι, ειμαστε φαν της πρασινης αναπτυξης αν δε το χεις ακουσει...
  25. alphaX

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ρε παιδια ποιο ειναι το προβλημα σας με τον ΓΑΠ 2 χρόνια? Εχει κανει κατι απο αυτα που ελεγαν τα μνημονια? Καταφερε μετα απο 2 χρονια να μην εχει κανει τιποτα. Ουτε ξεπουλησε περιουσια, ουτε απολυσεις δημοσιου εχει κανει, ουτε σοβαρες περικοπες εχει κανει μεχρι τα 1500 ευρω, ουτε τα χαρατσια εχει εισπραξει ακομα, ουτε εχουν κανει κιχ οι τουρκοι κτλ κτλ. Τωρα αν περιμενατε να μην εχουμε νιωσει απολυτως τιποτα μετα απο 2 χρονια ΔΝΤ μαλλον ζητατε πολλα. Σε καμια αλλη χωρα με ΔΝΤ δεν ηταν τοσο απαλα τα 2 πρωτα χρονια. Τωρα με το δημοψηφισμα παλι τι ζορι τραβατε? Ετσι κι αλλιως για να τραβηξουμε το δρομο της τελευταιας συμφωνιας σαν κρατος πρεπει η κοινωνια να την εχει αποδεχτει, αυτη και τις συνεπειες/δυσκολιες της. Δεν εχει νοημα να πει ναι ο ΓΑΠ στη Μερκελ και εμεις εδω να μην πληρωνουμε φορους, να απεργουμε 5 μερες την εβδομαδα κτλ. Κι αμα θελετε να ριξετε την κυβερνηση ΓΑΠ 'η την επομενη απλα σταματειστε να πληρωνετε φορους, φπα κτλ.... σε 2 μηνες η χωρα θα ειναι μπουρδελο κ θα παει σε εκλογες ελεω χαους. Αλλα πειτε και καμια γνωμη για το πως αντιλαμβανεστε τα παρακατω? Το δημοψηφισμα ηταν πιεση προς τους ξενους για καλυτερευση της συμφωνιας ή πιεση προς τους Ελληνες για αποδοχη αυτης αλλιως εξοδος απο ευρω? Για ποιο λογο τα ΜΜΕ=ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ=ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ=ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ εχουν σκισει τον ΓΑΠ απο το δημοψηφισμα και μετα? Ηταν μια μεγαλη μπλοφα του ΓΑΠ+ΜΕΡΚΕΛ στην οποια επεσε μεσα ολος ο πλανητης και παιζουν ολοι το ρολο του λαγου στην αποδοχη της συμφωνιας? Πιστευετε οτι τα συμφεροντα που ανεφερα πιο πανω θα επιτρεψουν να γινουν εκλογες στην Ελλαδα αν υπαρχει κινδυνος απο το αποτελεσμα να την κανουμε απο το ευρω? Ουτε για αστειο λεω εγω.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.