Jump to content

dread771416003307

Premium Members
  • Posts

    198
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by dread771416003307

  1. E, εντάξει μωρέ. Θα πάρουμε ένα vantageοδάνειο και θα αγοράσουμε την advanced version. @AN7... Μια χαρά ήταν η άποψη σου. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως αν ήταν τόσο απλά τα πράγματα δεν θα έκανε poll το bot για να το συμπεριλάβει στα υπόλοιπα. Τέλος πάντων, όπως και να'χει δεν έχω πρόβλημα με το vantage, αν το συμπεριλάβει και βέβαια θα το τρέξω απλά με χάλασε το νταβατζιλίκι της futuremark το οποίο πιστεύω πως προέρχεται από αλλού (conspiracy theory in da house).
  2. Relax, αδερφέ την γνώμη σου ζήτησα.
  3. Δηλαδή... "If you can't avoid it, relax and enjoy it"... με την καλή έννοια πάντα. Καλά, τότε θα benchάρω και θα αφήσω τους βουλωμένους να κοιτάνε.:giveup:
  4. Δεν σε χαλάει το ότι παίζει μόνο σε VISTA;;; Δηλαδή θα έχεις 6-7 μετροπρογράμματα που πετάνε σε ΧΡ και θα έχεις και μια πορδή που θα τρέχει στα SVISTA;;;:baby:
  5. Ε, γράψτε και τι απαντήσατε στο poll του bot. Εγώ πάντως τους είπα "Ξου, ξου, ξου.. vista is the antichrist. Futuremark is evil"...:devil:
  6. dread771416003307

    Περί ΥΓΡΟΥ ΥΔΡΟΨΥΞΗΣ ο λόγος..

    Είναι πολύ καλό και σωτήριο μπορώ να πω. Όταν έβαλα για πρώτη φορά νερό στο NB της Maximus Extreme χρησιμοποίησα διαφορετικό σφιγκτήρα από αυτόν που είχε το μπλοκ της Asus με αποτέλεσμα να μην αγκαλιάσει σωστά ρακόρ και σωλήνα και στο boot να γεμίσει νερά το μισό mobo... :sick: Ευτυχώς το ότι καθόταν πάνω σε 8 λαστιχένια ποδαρικά που δίνει η Asus και το παντελώς μη αγώγιμο υγρό της Primochill έσωσαν την κατάσταση. Έπεσε τρελό πιστολάκι , προσευχές, καντήλια αλλά τελικά όλα δούλεψαν ξανά ρολόι!!! +1 για Primochill!!!
  7. dread771416003307

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Ζητώ συγγνώμη από τον διευθυντή μου που του ζήτησα αύξηση τον Νοέμβριο του 2007 και τον άγχωσα τόσο πολύ που την ενέκρινε τον Απρίλιο του 2008. ΥΓ. Το γράφω εδώ γιατί ξέρω πως δεν είναι μέλος και δεν πρόκειται να το διαβάσει... "Κύριε Τ........η, η πρόταση που είχα από την άλλη εταιρία ήταν καλύτερη από αυτή που κάνατε εσείς αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πάω γιατί δεν θα είχα τις ανάλογες παροχές (βενζίνες, κινητό, μπόνους)".:baby::baby::baby:
  8. dread771416003307

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Παίζω σχεδόν με όλα τα παιχνίδια του γιού μου, κυρίως τα αυτοκινητάκια . Και το tourist trophy σε PS2
  9. dread771416003307

    Intel OC Database

    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=322745 On air...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.