Jump to content

Davman

Members
  • Posts

    29
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Antares
  • Ενδιαφέροντα
    Ορεξη για τιποτα

Davman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Davman

    Ο ηχος σταματαει οταν κλεινω το monitor.

    Θα δοκιμασω αυριο να το συνδεσω με hdmi μπας και φτιαξει. Με την παλια οθονη με 2 hdmi συνδεδεμενα δεν μου εκανε τετοια τσαλιμακια το pc.
  2. Davman

    Ο ηχος σταματαει οταν κλεινω το monitor.

    Ειναι συνδεδεμενο με displayport. Εχω default συσκευη ηχου τη καρτα ηχου που ειναι συνδεδεμενα τα ηχεια. Μου εχει σπασει το κεφαλι το τι μπορει να φταιει. Edit: Με εσωσες, εκανα disable ολες τις αλλες συσκευες ηχου και τωρα δουλευει. Βρηκα τι φταιει, καθε φορα που κλεινω το monitor , το pc δινει ηχο στο hdmi που εχω συνδεδεμενη την tv ακομα και οταν εχω κλειστη τη tv. Υπαρχει τροπος να το φτιαξω αυτο, 'η καθε φορα που γυρναω display στο hdmi πρεπει συνεχεια να κανω enable το hdmi sound ?
  3. Davman

    Ο ηχος σταματαει οταν κλεινω το monitor.

    Αυτες τις ρυθμισεις τις εχω ηδη φτιαγμενες εδω και χρονια. Το monitor ειναι καινουριο, κανα μηνα το εχω. Με το παλιο δεν ειχα προβλημα.
  4. Davman

    Ο ηχος σταματαει οταν κλεινω το monitor.

    Δεν εχει ηχεια η οθονη. ?
  5. Καλησπερα, εχω αυτο το μονιτορ https://www.samsung.com/uk/support/model/LC32H711QEUXEN/ συνδεδεμενο σε ενα pc με windows 7. Οταν κλεινω την οθονη σταματανε ολοι οι ηχοι, πχ μουσικη απο winamp κ.τ.λ. Τα ηχεια ειναι συνδεδεμενα στην onboard soundcard. Εχει κανεις μηπως καποια λυση για το προβλημα ?
  6. Davman

    Αγορα Power Supply Tester

    Ευχαριστω για τις απαντησεις, θα κατσω στα αυγα μου μου φαινεται στο συγκεκριμενο θεμα. ^^
  7. Davman

    Αγορα Power Supply Tester

    Στις αλυσιδες Ηλεκτρονικων που τεσταρουν αν ενα τροφοδοτικο ειναι ελλατωματικο τι χρησιμοποιουν αφου αυτα δεν κανουν ?
  8. Καλησπερα , μπορει να μου προτεινει καποιος tester για τροφοδοτικο υπολογιστη και να μην ξεφευγει πολυ στην τιμη ?
  9. Davman

    Αθορυβη RX 480

    Ευχαριστω δεν ειχα παρει πρεφα οτι βγηκανε rx 580 lol. να κανω και αλλη μια ερωτηση για να μην ανοιγω νεο θρεντ, αμα αλλαξω γνωμη και παω σε καρτα στα 200 ευρω με οχι πολυ θορυβο, ποια να διαλεξω λετε ?
  10. Καλησπερα , ποιες υλοποιησεις της RX 480 θεωρουνται οι πιο αθορυβες ? Λεω να προτιμησω 8 gb εκδοση , εκτος αν υπαρχει σημαντικη διαφορα στη τιμη με της εκδοση των 4gb.
  11. Εγω θα διακινδυνευσω μια προβλεψη αν και το αποφευγω γενικα. Αν πραγματι επιτυχουμε τα πλεονασματα 3,5% που ζητανε , θα ειναι η αρχη του τελος για την Ελλαδα μεσα την Ευρωζωνη. Η βαρβαροτητα εχει και τα ορια της.
  12. Εγω παντως τους "αντιμνημονιακους" τους θεωρω πολιτικαντηδες. Αν δεν ηταν θα ελεγαν οτι θα χαθουν ολες οι καταθεσεις και οτι θα χρειαστει μια δεκαετια για ανακαμψη και αυτο με την προυποθεση να γινει "σωστη" διακυβερνηση , που δεν στην εγγυαται και κανεις. Η Αργεντινη ανεκαμψε αλλα χρειαστηκε μια δεκαετια , και υποψιν οτι η Αργεντινη ειναι οτι απο τις μεγαλυτερες εξαγωγικες χωρες σε αγροτικα προιοντα παγκοσμιως. Εκτρωματα τυπου σταλινικου ΚΚΕ και χρυσης αυγης δεν τα περιλαμβανω καν. κοιταξε στο κατα κεφαλην εισοδημα παντως ειμαστε 36οι-39οι παγκοσμιως απο τις 200 χωρες. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(nominal)_per_capita
  13. Ειμαστε σε αδιεξοδο ως χωρα γιατι η εναλλακτικη λυση συνεπαγεται μισθους και συνταξεις αλβανιας + αμεση εξαυλωση καταθεσεων και ακινητης περιουσιας των μικρομεσαιων.
  14. Για τη φορολογια να λεμε και την αληθεια, αν οι ελευθεροι επαγγελματιες δηλωναν το εισοδημα τους κανονικα τα τελευταια 40 χρονια δεν θα χρειαζοντουσαν τετοιοι συντελεστες. Λες και ζουμε σε αλλη χωρα κανετε μερικοι...
  15. Εγω ειμαι με τους αρχαιους Σπαρτιατες, στον Καιαδα οι υπερηλικες για να γλυτωσουμε τα νοσηλεια τους.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.