Jump to content

3rd stone

Members
  • Posts

    6
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About 3rd stone

  • Γενέθλια 31/03/1972

3rd stone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 3rd stone

    Καλος οδοντιατρος

    Ευχαριστώ για την απάντηση wacko! Με τον οδοντίατρό μου μίλησα, μάλιστα το θέμα το διαπίστωσε και ο ίδιος όταν, πριν μου βάλει τη θήκη, φύσηξε αέρα με κείνο το εργαλείο (δεν ξέρω πώς λέγεται) στο δόντι. Εκεί η ενόχληση ήταν στα όρια του πόνου, σχεδόν τινάχτηκα. Μου είπε ότι μπορεί να είναι ουλικό το θέμα και να περιμένω καμιά εβδομάδα. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι θα περάσει σε "καμιά εβδομάδα". Νομίζω μάλιστα ότι έχει επιταθεί. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όταν ξεπλένω με νερό, η ενόχληση (σχεδόν πόνος) είναι στιγμιαία. Δηλαδή, όταν συνεχίσει η επαφή του δοντιού με το νερό δεν με ενοχλεί. Αν το επαναλάβω μετά από λίγη ώρα, πάλι τα ίδια. :...: Τι μου προτείνεις να κάνω;
  2. 3rd stone

    Καλος οδοντιατρος

    Καλησπέρα! Δικαιολογείται η ευαισθησία στο κρύο, π.χ. σε υγρά, ιδίως στο νερό, σε απονευρωμένο δόντι; Πρόκειται για γομφίο (άνω), η ενδοδοντική θεραπεία ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα περίπου και έβαλα θήκη. Δεν νιώθω κάτι κατά τη μάσηση, ούτε κατά το βούρτσισμα ή όταν χρησιμοποιώ νήμα. Όταν όμως ξεπλένω μετά με νερό, τότε με ενοχλεί. Τι μπορεί να φταίει; Και τι θα πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.