Jump to content

nikos-kom

Premium Members
  • Posts

    72
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by nikos-kom

  1. nikos-kom

    Official Windows 7 Thread

    Tο εχω ηδη δοκιμασει αυτο χωρις αποτελεσμα. Στο google που το εψαξα δεν μπορω να πω πως βρηκα κατι, ισως ειναι bug του προγραμματος.
  2. nikos-kom

    Official Windows 7 Thread

    Γεια σας παιδια.. Για καποιον λογο ορισμενα παραθυρα απο διαφορα προγραμματα ανοιγουν πανω αριστερα της οθονης και οχι μεσα στο πλαισιο του προγραμματος.Εχει κανεις ιδεα τον λογο και πως το λυνω?
  3. nikos-kom

    Android Mobiles Thread

    Παιδια εχω βαλει στο ματι το καινουριο moto g 2015 την εκδοση με τα 16gb η οποια ακομα δεν εχει ερθει ελλαδα και δεν θελω να μπλεξω με εξωτερικο. Αρχικα ημουν αποφασισμενος να παρω το προηγουμενο μοτο αλλα μετα ειδα οτι βγαινει καινουρια εκδοση και ειπα να περιμενω. Το προβλημα ειναι οτι απο τα 170-200 που εκανε το παλιο το καινουριο ελλαδα θα κανει κανα 300αρι και ανεβαινει πολυ το κοστος. Εχετε να μου προτεινετε κατι αλλο? Mε ενδιαφερει καθαρο android και θα προτιμουσα να μεινω μακρια απο samsung και apple. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  4. nikos-kom

    Atiman Catalyst Uninstaller software

    [MENTION=9179]atiman[/MENTION] Παω να κανω ιnstall την 7.0.2 και μου βγαζει ενα error 1335 κανω ignore και μετα βγαινει και αλλο "error 2350" FDI server error χωρις να μπορω να κανω τiποτα αλλο περαν του abort.Exω χρησιμοποιησει στο παρελθον τον uninstaller χωρις προβλημα.Τι κανω/εκανα λαθος? EDIT: εσβησα οσα βρηκα απο την παλια εγκατασταση restart ξανα install τιποτα, και το ετρεξα και απο cmd αλλα και αυτο διχως αποτελεσμα. EDIT:εκανα disable to avast και το εκανε install τελικα.
  5. nikos-kom

    Official Battlefield 3 Thread

    Στο γραφημα ηταν ιδια τα νουμερα cpu k gpu , στο 10-13 παιζαν.Αφτο που ειδα ειναι οτι εκανε κατι καθετες γραμμες και φευγαν μεχρι πανω στην οθονη εξω απο το πλαισιο που εμφανιζετε το γραφημα.Γνωριζουμε τι ειναι?
  6. nikos-kom

    Official Battlefield 3 Thread

    Εδω και καποιο διαστημα το παιχνιδι μια ειναι smooth και μια αρχιζουν τα lag.Δεν ξερω πως να το εξηγησω ωστε να γινω κατανοητος,stuttering , lag spikes , ειναι λες και οταν κουνας το mouse η κινηση βγαινει σπασμενη ,το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν runnarei οπως θα επρεπε.Μπορω να κανω κατι μπας και βελτιωθει?
  7. nikos-kom

    Δείξτε το κουτί σας...

    Κοιταξε , οταν ειχα βαλει το asus fan suite και εκανα καποια tests με τα fans κ χωρις υπηρχαν διαφορες,και απο reviews που διαβασα οταν εψαχνα λεγαν οτι βοηθουσε,αν και εμενα με κερδισε καθαρα το αισθητικο κομματι. Να φανταστεις οταν εψαχνα τα κομματια δεν ειχα δει πουθενα να προτεινουν την sabertooth και τυχαια την βρηκα.Lucky me Οσο για το sleeve που λες εχω κλικαρει ποσες φορες τον οδηγο της @Κarmen αλλα δν εχω αποφασισει να ασχοληθω,αν και το αποτελεσμα αν γινει καλη δουλεια αξιζει την "ταλαιπωρια". Και μια photo απο την πισω μερια,not the best αλλα κατα την γνωμη μου , την παλευει.
  8. nikos-kom

    Δείξτε το κουτί σας...

    Ty's..Το εχω κανα μηνα τωρα και μπορω να πω οτι το εχω ευχαριστηθει τερμα. θα ακολουθησουν φωτος και απο cable manag , απο την πισω πλευρα να ακουσω γνωμες.
  9. nikos-kom

    Δείξτε το κουτί σας...

    Οριστε και εμενα το νεο pc
  10. nikos-kom

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    H100 και τα υπολοιπα αερας
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.