Jump to content

giogio

Premium Members
  • Posts

    612
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About giogio

  • Γενέθλια 24/12/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    L.A.(ΙΛΙΟΝ)

giogio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. giogio

    Αγορά laptop μέχρι 1000Ε

    Ειχα το lenovo y510p φοβερο εργαλειο,εκανα ενα μικρο update και πηρα αυτο http://www.mgmanager.gr/notebooks/46383-lenovo-y50-70-intel-i7-4710hq-156fhd-8gb-1tb8gb-sshd-gtx860m-4gb-freedos-3y.html Απολυτα ευχαριστημενος...
  2. giogio

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Εμεις με 7970 να μην τον δοκιμασουμε?
  3. giogio

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    ΈναςΈνας μπαμπάς μπαίνει στο φαρμακείο μαζί με τον 13χρονο γιο του. Ο γιος βλέπει τα κουτάκια των προφυλακτικών και ρωτάει: * * * * * - Τι είναι αυτά, μπαμπά; * * * * * Κι ο μπαμπάς, απαντάει ειλικρινά: * * * * *- Αυτά, γιόκα μου, τα λένε προφυλακτικά.* * Οι άντρες τα χρησιμοποιούν για να κάνουν ασφαλές σεξ. - Ααα.. κατάλαβα!, απαντάει το αγόρι. Μας έδειξαν και στο σχολείο, στο μάθημα της σεξουαλικής αγωγής. * * * * *Μετά κοιτάει ένα πακέτο των 3 και ρωτάει: * * * * - Γιατί έχει μόνο 3 αυτό το πακέτο, μπαμπάκα; * * * * - Αυτό, αγόρι μου, είναι για τα παιδιά του γυμνασίου. Ένα για την Παρασκευή, ένα για το Σάββατο κι ένα για την Κυριακή. * * * * *Τότε ο μικρός κοιτάει το άλλο πακέτο που έχει μέσα 6. * * * * - Κι αυτό, μπαμπά; Γιατί έχει 6 μέσα; * * * *- Αυτό είναι για τους φοιτητές: δύο για την Παρασκευή, δύο για το Σάββατο και δύο για την Κυριακή. * * * * *Τότε ο μικρός βλέπει εκείνο το πακέτο που έχει μέσα 12.* * * * * *Και γεμάτος απορία ρωτάει: * * * * *- Κι αυτό, μπαμπά, που έχει μέσα 12; * * * * *Κι ο μπαμπάς, αναστενάζει και του εξηγεί: * * * * *- Αυτά παιδί μου, είναι για παντρεμένους.* * * * * * *Ένα τον Ιανουάριο, ένα τον Φεβρουάριο..... Το διλλημα ενος παντρεμενου.... * * * * * * * * Δεν ξέρω ο κακομοίρης τι να κάνω...... * * * * * * * * Να βγω έξω να βλέπω αυτές που δεν μπορώ να πηδήξω, * * * * * * * *ή να μείνω σπίτι και να πηδήξω αυτή που δε μπορώ να βλέπω...... :happy2:
  4. giogio

    Nexus 4

    Βαλτε το disable service είναι εφαρμογη να σωθείτε απο αυτά τα φαινόμενα οπώς επίσης και απο μπαταρία νομιζω θέλει root.
  5. giogio

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Μπαμπα ο γιος του φουρναρη με ειπε @ουστη!!... Ποιος; ο γιωργακης; Οχι αυτος καλε,ο αλλος ο παιδαρας!...
  6. giogio

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    Ο Τζαμπας δεν μας τα λεει καλα τωρα τελευταια!!!
  7. giogio

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    sapphire 7970
  8. giogio

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Rebuild v.2 Eιπα να προλαβω τις ζεστες και εκανα μερικες αλλαγες,στο πανω ψυγειο μπηκαν 4 φαν push pull η αντλια εφυγε απο εκει που την ειχα και μπηκε στην θεση της,οπως επισης εφυγε το μπλοκ της 7970 (Alphacool nexxos) λογω αστοχιας υλικου (RMA)και αντικατασταθηκε με EK waterblock full cover acetal μαζι με backblade η επιχειρηση αλλαγης κρατησε 2 ημερες με μια μικρη απωλεια το χαλι του Σαλονιου οπου επεσε λιγο ΥΓΡΟ...:hehe:
  9. giogio

    Δείξτε το κουτί σας...

    Την στανταρ δεν θυμαμαι διαμετρο, απο τον γιωργο (κοπριτης) την πηρα.
  10. giogio

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΘΑΤΣΕΡ : 1 - 0! ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.