Jump to content

Paintstar

Premium Members
  • Posts

    198
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Paintstar

  • Γενέθλια 28/04/1988

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Paintstar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Paintstar

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    2 ερωτησεις..: α) Για το γυαλισμα του plexy χρησιμοποιεις γυαλοχαρτο με οδοντοκρεμα? β) Το υδροκυανειο (φανταζομαι αυτο χρησιμοποιεις) για την κολληση απο που το αγορασες?
  2. Paintstar

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Και παλι ενα τεραστιο μπραβο για την υπομονη,το μερακι και την αγαπη γι αυτο που κανεις! Μπορει να μην ειναι του γουστου μου (χρωματικα μονο ) αλλα μονο και μονο οι ωρες και το ψαξιμο και και και και και .......ΑΞΙΟΣ!!!
  3. Paintstar

    Project ''Plexi'' - Part -37. LevelOne router mod. Part -4

    Αγαπητε νεανια μας εχεις καταπληξει ολους! Well done!!!
  4. Paintstar

    Official Windows 7 Thread

    Καλησπερα παιδες.. Εγω εδω εχω ενα προβλημα.. Ενω εχω βαλει το dvd των 7 μεσα και κανω επανεκκινηση,παρ οτι εχω ρυθμισει το boot device priority να ξεκιναει απο το dvd,μου βγαζει στην οθονη το μηνυμα press any key to boot from cd or dvd.. Παταω λοιπον κουμπακι,δειχνει να φορτωνει τα 7 αλλα με πεταει στην κεντρικη γαλαζοπρασινη εικονα που εχει ενα σαν λουλουδι και ενα πουλι και δεν εχει καθολου γραμματα.. Αντιθετα,ενω τρεχω τα ΧΡ και πεταω μεσα το dvd μου ξεκιναει σαν προγραμμα και λεει insatll now.Παταω λοιπον εκει,και οταν επιλεγω custom install και μου βγαζει τους σκληρους δισκους δεν μπορω να διαγραψω εντελως κανεναν ωστε να γινει clean install... Κανεις ιδεα? υ.γ.:Για θεμα συμβατοτητας με το hardware του υπολογιστη κανενας λογος
  5. Paintstar

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    devil may cry4,assasins creed,jericho,fear perseus mandate και penumbra 'black plague'..
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.