Jump to content

johnk10

Members
  • Posts

    25
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by johnk10

  1. Εγώ για άλλη μια φορά θα πω μακρια από corsair .

    Τόσα τροφοδοτικά έχει ο θεός ,μαγεια σας έχει κάνει η corsair με τα κινεζικα ;

    τι φοβος ειναι αυτος με τα κινεζικα? Στο κατω κατω δεν ειναι Turbo-X. Το θεμα ειναι πως ειναι απο τα καλα πραγματα, δοκιμασμενα στην πιατσα και πιο ανθεκτικα απο πολλα που το παιζουν 'Αμερικανιες'' κι ας φτιαχνονται στην Μαλαισια η στην Ταυλανδη. Ειδα και τα Enermax και Thermaltake που ειχα, που μου σκασανε μεσα σε 2 καλοκαιρια, ασε δε τον θορυβο. Ακομη κλαιω τα χρηματα που εδωσα τοτε.

  2. εμενα το mobo εχει 2 εξτρα usb 3.0 της Gigabyte γιαυτα λεω μηπως εχει και η δικη σου, αλλα αν δεν εχει δοκιμασε αν σου βρισκεται καμια αλλη εξωτερικη καρτα usb 2.0 η 3.0 δεν ειναι ακριβη ν' αγορασεις μια. Επισεις δοκιμασε να βαλεις παλι το στικακι αφου πας σε safe mode. Πρωτα κανε restart σε safe mode χωρις να φορτωσει το λειτουργικο κανενα driver και επειτα restart s/m με network και με driver, να δεις που εστιαζεται το προβλημα, στους divers η στην mobo. Εγω παντως σαν πρωτη φαση θα δοκιμαζα να απεγκαταστησω εντελως το antivirus μηπως και στο μπλοκαρει και κοιταξε στις ρυθμισεις της mobo να ειναι τα usb ολα στο auto. Ποιο antivirus και ποιο λειτουργικο χρησιμοποιεις ?

    • Like 1
  3. δεν υπαρχει θεμα.....Απλα πας για αλλαγη fan ....δες εδω και παρε οτι σου ταιριαξει

     

    https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-fans.html?keyphrase=%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CE%B1%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%82+%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD

  4. Εγω εχω την Gigabyte GA-Z77X-UD5H και δεν εχω τετοιο θεμα......Μπορει να μην περναει αρκετο ρευμα στα usb της mobo δες στο bios μηπως χρειαζεται καποια μικρη ρυθμιση.....εχεις δοκιμασει να το βαλεις στο εξτρα πανελ εξωτερικo usb της gigabyte η δεν τo εχεις συνδεσει ?...Επισεις κλεισε και το antivirus μηπως κανει κρυφο scan και στο μπλοκαρει.

    • Like 1
  5. Μπα δεν με χαλανε τα συγκεκριμενα καλωδια.....αλλωστε διπλα ειναι, απο σκληρους και απο το logitech g940 flight system simulator που το εχω για fsx...οταν θελησω τα αποσυνδεω και τα βαζω στην ακρη. Μεσα παντως στο κουτι ειναι ολα νοικοκυρεμενα και περασμενα και δεμενα στο πλαι του κουτιου.

  6. φιλε εννοείτε ότι αστειεύομαι , αλλα με τόσο καλώδιο λες και είναι στην εντατική σωληνάκια από παντού  :lol:  :lol:

    Εμμμ...., οταν θελει κανεις να τα εχει ολα διπλα, το καλωδιομανι δεν το γλιτωνει    :) :) :)

    • Like 3
  7. Το Unigine Valley ειναι το καλυτερο και δειχνει καθαρα αν δουλευει η καρτα ομαλα....Εγω σε αλλαγη bios της καρτας γραφικων που ειχα κανει, το futumark καθως και τα υπολοιπα μου την περναγαν κανονικα... Οταν εβαζα το witcher 3 και το Fallout4 για να παιξω τα games κολλουσαν μετα απο κανα 30-20λεπτο. Οταν ετρεξα το Unigine Valley εδειξε καθαρα οτι ειχε προβλημα το bios κι ετσι γυρισα παλι στο παλιο και ολα τωρα δουλευουν ρολοι.

    • Like 1
  8. μιλαμε το game ειναι οτι καλυτερο εχει κυκλοφορησει για pc και ειδικα σε online μαχες... το παιχνιδι ειναι αψογο και κατα την γνωμη μου θ΄ αργησουν πολυ οι υπολοιπες εταιριες να ξαναβγαλουν κατι τετοιο του ειδους γιατι πολυ απλα τους ''εβαλε τα γυαλια'' η EA

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.