Jump to content

Frozenman

Members
  • Posts

    42
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Frozenman

  1. Frozenman

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Dubber τι μοντελο ειναι το προτζεκτορακι σου??Γιατι αρχισα να ενδιαφερομαι και γω να στησω μια κατασταση σαν την δικη σου...:happy2:
  2. Frozenman

    Δείξτε το γραφείο σας!

    σκεφτομαι να παω σε vaio τωρα για αλλαγη:hehe:
  3. Frozenman

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Αντε να παραθεσω και το δικο μου...Ποιο συμμαζεμενο δεν γινοταν:happy2:
  4. Frozenman

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    εμενα μου λες...εδω τυχαινει να δω αναπηρο σκυλι στο δρομο και μου ρχετε να κλαψω και δεν θα ξεσπασεις με αυτο??Καλα ειναι δυνατον ρε??Με βιτριολι???Δηλαδη τι μυαλο μπορουσε να το σκεφτει αυτο....
  5. Frozenman

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Να και το αλλο chow chow ερχετε να προστεθει στην παρεα..Τα σπαει ο αρχοντας μου
  6. Frozenman

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    παιδια διαβαστε και δειτε τι καθαρματα υπαρχουν..Μολις το βρηκα και το ειδα..πραγματικα βγηκα απο τα ρουχα μου..Ηθελα να τα σπασω ολα μαζι και τα μουτρα αυτουνου που εκανε την κτηνωδια..Απλα δειτε να παρετε μια ιδεα τι καθικια και κτηνη υπαρχουν..Οι εικονες που ακολουθουν ειναι πραγματικα ακαταλληλες..οι φιλοζωοι θα ξεσπασουν...εγω παντως μου ρθε να χωσω μια γροθια στην οθονη να την σπασω μιας και δεν ειχα κοντα μου τον τυπο που το εκανε να σπασω τα δικα του τα μουτρα.... http://troktiko.blogspot.com/2008/07/blog-post_1367.html Δηλαδη δεν εχω λογια..ελεος...ειμαι και πολυ ευαισθητος ειδικα με τα φιλοζωικα θεματα...τρελενομαι με κατι τετοια....
  7. Frozenman

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Νουμερο ενα φατσα μιλαμε ε....
  8. Frozenman

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Μην την ψαχνεις ιντελας ειναι ο γατος σου:happy2::happy2:
  9. Frozenman

    Τα ζώα στη ζωή μας (PetLab)

    Τα λογια ειναι περιττα...Αρχοντας 7 κιλων τυπου garfield...Ο καλυτερος που εχει περασει απο τα χερια μου..Αν και ο μισος μισθος παει στις κονσερβες του εφοσον ερχετε καθε μηνα το τριαξονικο της gourmet με γατοτροφες και γεμιζει το γκαραζ του σπιτιου μου:rofl:...Χαλαλι του...τον εχω κανει ομως για πολλα γουστα:banging:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.