Jump to content

mpapad

Premium Members
  • Posts

    327
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About mpapad

  • Γενέθλια 25/09/1968

mpapad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Άμα ήταν να περιμέναμε από το youtube για να δούμε χαρά ... θα περιμένουμε πολύ. Ρίχνεις ένα κατέβασμα από κανα site του στυλ uploaded/rapidgator (εφόσον έχεις premium... ) και εκεί βλέπεις να τερματίζει η γραμμή...
  2. Μπήκα και εγώ στην παρέα του VDSL. Μετά από χρόνια ταλαιπωρίας στα 2 mbps, πλέον είμαι με 30άρα γραμμή ΟΤΕ. Το φοβερό είναι το πόσο γρήγορα με συνδέσανε. Την Δευτέρα το βράδυ τους παρήγγειλα τη γραμμή, Την Τετάρτη με συνδέσανε στο νέο DSLAM (ακόμα με την παλαιό router, το οποίο btw από τα 2 πήγε στα 7...) την Πέμπτη είχα το VDSL router στα χέρια μου και μόλις το έβαλα πάνω συγχρόνισε με 30. Από τότε τέρμα οι αποσυχνρονισμοί και τα περίμενε μέχρι να κατέβει η χαμηλή έκδοση του video στο youtube...
  3. mpapad

    Windows 8 Thread

    Με τα μισά που γράφεις, το πρόβλημά σου από ότι διαβάζω εξακολουθεί να υπάρχει. Μπορεί να είναι δίσκοι ή πιο πιθανό για μένα, μνήμη.
  4. mpapad

    Windows 8 Thread

    Όντως θεωρείται άλλος υπολογιστής & θα σου βγει μήνυμα ότι το κλειδί χρησιμοποιείται. Το είχα πάθει θέλοντας να δοκιμάσω την εγκατάσταση των 8 και έτσι τα έβαλα μέσα σε Virtual Machine. Όταν μετά πήγα να κάνω κανονική εγκατάσταση (αναβάθμιση) μου έβγαλε το μήνυμα. Απλά πήρα το τηλεφωνικό support για εγκατάσταση και αφού με ρώτησε τα σχετικά με ρώτησε σε πόσους υπολογιστές το έχω εγκατεστημένο. Απάντησα σε ένα και μου έδωσε κωδικούς ενεργοποίησης κανονικά.
  5. mpapad

    Windows 8 Thread

    Το είχα δει αυτό αλλά δεν είναι αυτό που έχω. Σου στέλνω το link σε pm.
  6. mpapad

    Windows 8 Thread

    Link δεν έχω να σου δώσω... αλλά αν ψάξεις για Windows Sidebar for Windows 8 RTM.original πιστεύω ότι θα τα βρεις. ( το αρχείο ήταν 9.291.622 bytes). Αν έχεις πρόβλημα, ρίξε μου ένα pm να τα φορτώσω σε uploaded.
  7. mpapad

    Windows 8 Thread

    Και εγώ σε γενικό βαθμό ευχαριστημένος είμαι. Έκανα αναγκαστικά αναβάθμιση γιατί από βλακεία μου έβαλα στα 7 οδηγούς της μητρικής για τον Intel controller και από τότε όλο προβλήματα είχα. Διόρθωση δεν έπαιρνε, Φορματ και ξαναεγκατάσταση δεν ήθελα να κάνω, οπότε δοκίμασα την αναβάθμιση σε 8. Τα πάντα δουλέψανε, αν όχι με την πρώτη μετά από reinstall έφτιαχνε. Τα προβλήματα που είχα με τους προβληματικούς οδηγούς εξαφανιστήκαν. Το μόνο που έμεινε ήταν να βρω τρόπο να ξαναφτιάξω το desktop όπως το είχα στα 7. Μιας και είχα το object desktop της stardock, έβαλα το start8 και μετά το modernmix (τρέχει τις μετρο εφαρμογές σε παράθυρο). Όσο για τα widgets, βρήκα από prerelease έκδοση των 8 που τα είχαν ακόμα ένα πακέτο εγκατάστασης και έτσι έχω και widgets. Έτσι έχω γρήγορο boot, μηδενικά προβλήματα και το desktop που είχα στα 7. Άψογα!
  8. mpapad

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Εγκατάσταση με την επιλογή για Καθαρή εγκατάσταση δοκίμασες?
  9. mpapad

    OUYA - Η νέα κονσόλα που θα φέρει τα πάνω κάτω;

    Μια μικρή διόρθωση για την πληρωμή. Εφόσον έχει ξεπεραστεί το Goal το project γίνεται fund οπότε θα χρεωθεί η κάρτα.
  10. mpapad

    Alan Wake

    Alan Wake - GOG.com 14.99$
  11. mpapad

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Το να βγάλεις χρήματα είναι ότι πιο εύκολο. Φτιάχνε μαχαίρια και κάνε enchant. Πάρε το σπιτάκι στο whiterun που έχεις και 3 blacksmith δίπλα σου.
  12. mpapad

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Μάλιστα... οπότε σταματάμε το παιχνίδι και περιμένουμε νεο patch? Πάλι καλά που έχω το batman και σε λίγο θα μου έρθει και ο κωδικός για το assassins.
  13. mpapad

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Υπάρχει και το Steed Stone ( + 100 και η πανοπλία δεν βαραίνει πλέον τον χαρακτήρα).
  14. mpapad

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Υπάρχει Link?
  15. mpapad

    Elder Scrolls V: Skyrim

    Το πήρα online μεσω Gamesplanet ( το έχει και προσφορά 34 ευρώ ) και σου δίνει κλειδί για Steam. Το έβαλα στις 3 τα ξημερώματα και έπαιξα κάνα 2ωρο. Για μένα είναι πολύ καλό (και τα graphics). Πήρα ένα side quest με μια τεράστια αράχνη... εκεί πέθανα μερικές φορές... αλλά τελικά την διέλυσα... χεχε. Άντε και σε κανένα δράκο... Το μόνο παράπονο μου (σε όλα αυτά τα παιχνίδια) είναι το όριο βάρους...
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.