Jump to content

DeMaitre

Premium Members
  • Posts

    74
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About DeMaitre

  • Γενέθλια 21/11/1977

DeMaitre's Achievements

  1. Ευχαριστώ πολύ για την παραλαβή του "Logitech MX3000 Keyboard με το ποντικι του" από τον [MENTION=16220]sotoscorfu[/MENTION]
  2. Αν δεν κάτσει με τον φίλο ενδιαφέρομαι κι εγώ!
  3. Οι μνημούλες εδώθησαν! Καλοδούλευτες και καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!
  4. Κωδικός έκπτωσης 10 ευρώ για αγορές μέχρι 25/12 από το travelplanet24.com. Για το ταξίδι που ετοιμάζετε τελευταία στιγμή! Ο πρώτος που θα ποστάρει εδώ τον πήρε...
  5. Έχω 6 DIMMs 64 ΜΒ/PC100 και PC133, διαφόρων κατασκευαστών (Infineon, M.tec, Siemens, 2 x no-name ιαπωνέζικες, 1 x no-name αμερικάνικη). Αν κάποιος ενδιαφέρεται, παραλαβή από Καλλιθέα (Αττικής)!
  6. Τσιμπώ κι εγώ δυο DIMMάκια απ' τη χούφτα του Μάριου, αν και για να το οριστικοποιήσω αναμένω και την επίσημη δημοσίευση των specs!
  7. Αν δεν πάρει την Audigy Golden (με το front panel) ο Infotech ενδιαφέρομαι κι εγώ! Επίσης και για την VGA με τις δύο εξόδους (DVI-D και D-sub). Ευχαριστώ! :man_in_love:
  8. Εδόθησαν και τα δυο! Σε καλή μεριά αδέρφια!!!
  9. Η webcam έχει κρατηθεί για τον overclocked. Για τη φωτογραφική, εκτός από τους filthy_dwarf (που μένει στα Χανιά) και 3likos υπήρξε ενδιαφέρον κι από άλλα fora στα οποία έκανα postιά την αγγελία και είμαι σε συνεννόηση με έναν ενδιαφερόμενο. Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω το νήμα ASAP!
  10. Δυστυχώς, λόγω έλλειψης χρόνου, θα προτιμήσω να το δώσω σε κάποιον που θα περάσει να το πάρει από το σπίτι. Ήδη υπάρχει ένας ενδιαφερόμενος από άλλο φόρουμ, με τον οποίο βρίσκομαι σε συνεννόηση. Αν τελικά δεν βρεθεί κοντινός παραλήπτης το ξανασυζητάμε!
  11. Να χαρίσω κι εγώ με τη σειρά μου μια webcam Manhattan Mini Cam USB, 300k Pixels. Είναι ακριβώς σαν αυτή, μόνο που έχει true 100k pixels, software interpolated to 300k pixels. Είναι πλήρως λειτουργική και δίνεται στο κουτάκι της, μαζί με το cd εγκατάστασης. Στα Windows 7 αναγνωρίζεται αυτόματα, αλλά για όποιον είναι "ψείρας", υπάρχει και αυτός ο driver για όλα τα Windows από 2000 κι έπειτα. Επίσης, χαρίζεται ψηφιακή φωτογραφική μηχανή Sony Cyber-shot DSC-S650, 7.2 Mpixels, χωρίς μνήμη και χωρίς παρελκόμενα. Λειτουργεί με απλές μπαταρίες ΑΑ. Πρέπει να έχει προβλημα στον αισθητήρα, γιατί οι φωτογραφίες βγαίνουν με οριζόντιες γραμμές. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να την επιδιορθώσει και θέλει ν' ασχοληθεί, δικιά του! Αλλιώς, εναπόθεση στον πλησιέστερο κάδο ανακύκλωσης...
  12. Εργοστασιακή εγκατάσταση ακόμα!!! Λύθηκα στο γέλιο!!! Μπορείς να γράψεις ένα tutorial σχετικά, γιατί έρχεται χειμώνας και το ταμείον είναι μείον;;;
  13. Εκδηλώνω κι εγώ το ενδιαφέρον μου, αν τελικά δεν παραλάβει κάποιος από τους παραπάνω φίλους!
  14. Μήπως θα μπορούσες να δώσεις λίγα περισσότερα στοιχεία για τις καρτούλες που χαρίζεις γιατί ενδιαφέρομαι; Ευχαριστώ!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.