Jump to content

Goku

Premium Members
  • Posts

    693
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Goku

  1. Goku

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Για τετοια ακριβως γνωριζω και εγω.. και για πες διαβιβασεις καλα σητν αθηνα? Χωρις βυσμα παντα, απλως δικαιουμε κοντινη μεταθεση, λογω υπηρετουντος αδερφου.
  2. Goku

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Ερευνα πληροφορικης??? wow τυχη! υποτιθεται οτι εκει παιρνουν ατομα με αρκετα πτυχια πανω στο θεμα κτλ (βεβαια δεν ξερω και τις σπουδες σου, sorry Κιολας ) Βεβαια και απο τυχη καλος ημουν και γω, κληρωτος μπηκα διαβιβασεις Πατρα!:dance3:
  3. Goku

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    μην αγχωνεσαι. Οταν θα πας μετα απο χρονια στο Ρουφ να διακοψεις την αναβολη, τα συμπληρωνει ΟΛΑ αυτα. Επισης μολις μπεις φανταρος, παλι τα συμπληρωνεις ξανα. Μην αγχωνεσαι, και σιγα μην υπηρετησεις 2 μηνες παραπανω επειδη δεν ειπες το υψος σου κτλ. λες και τον ιματισμο στον δινουν συμφωνα με τα χαρτια αυτα.
  4. Goku

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    πως μπορεις να παραμεινεις πολυ πλουσιος αν σου παιρνουν το 90% ? δλδ να δουλευεις για ενα 10%?:hang3:
  5. Goku

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    ¨Ηρθε ο καιρος πλεον.. 8/2 @ Πάτρα.. κανεις αλλος παρουσιαζεται?
  6. Goku

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    αυτο :" Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο αρμόδιο Στρατολογικό Γραφείο. " στο βγαζει στο site της στρατολογιας? Αν ναι, τοτε μην βασιζεσαι πανω του. Και γω που την εκοψα αρχες Αυγουστου το ιδιο μου βγαζει. Διαβαζα τις προαλλες σε ενα φορουμ για τον στρατο, πως ειχε βγει καπου ανακοινωση οτι το εν λογω site θα ανανεωθει στα μεσα ιανουαριου.
  7. Μολις βλεπω καποιον να ερχεται και να κολλαει επικινδυνα χαιδευω το φρενο ωστε να αναψει το φως πισω και να ψαρωσει , ωστε να καταλαβει οτι ειναι πολυ κοντα. Παντα πιανει το "φρενακι" , true story..
  8. Goku

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    doll, μολις γυρισα απο στρατοπεδο Αυλωνα. Παρουσιαζοταν ο αδερφος μου.Μια χαρα τον αφησαν με το sleeping bag , ενω ειδα και πολλουςςς ακομη φορτωμενους με δαυτα!
  9. Goku

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    τι ειναι αυτο? σώς με ψωμάκι?
  10. λυπηρη η καταστατη της Αεκ σημερα.. Ακομη πιο λυπηρο το γεγονος οτι τραυματιστηκε ο σκοκο.. Ακοοοοομη πιο λυπηρο το σημα του ΑΝΤ1 , μου θελει και ψηφιακο μη @$$%
  11. Goku

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Εγω μπαινω Φλεβαρη.. Μακαρι να με παρει και μετα Τεθωρακισμενα.. Δεν συγκρινεται να λες οτι ησουν μεσα σε αρμα και εριχνες , με το να λες οτι ετρεχες περα δωθε και εκανες ανουσιες σκοπιες-θητειες..
  12. Goku

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Παιδες ο αδερφος μου παρουσιαζεται τωρα Νοεμβριο,αλλα χαρτι ακόμα γιόκ. Πότε περιμενουν?
  13. Goku

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Πέτρο, και την επομένη να έρχονται καλά είναι.Τέτοιος τσιμεντόλιθος δεν θα κρυώσει-πάθει τίποτα.:drool:
  14. Goku

    Γυμναστηριο και χημειες

    Εσυ φιλε μου εννοεις αρσεις θανατου? Και ο φιλος νομιζω σκουότ.
  15. χαχαχα ΚοΜΜ μια απο τα ιδια και γω.. Online στοιχημα με πονταρισματα της ταξης των 5-6€ μαξ και οτι δεκαδικά του ευρώ υπάρχουν στον λογαριασμό. Βλέπεις δλδ σε κουπονι να εχω βαλει 5.34€ και δεν συμμαζευομαι! Το καλο με τα μικρα στοιχηματα ειναι οτι δεν κλαις τα λεφτα σου τοσο πολυ και μπαινεις στον χαβαλε του "τζογου".
  16. φίλε σοβαρά τα έχεις δώσει όλα στις τελευταίες σελίδες..Φαντάζομαι ονειρεύεσαι να οδηγεις με τέρμα τα γκάζια και βγαλμένες τις ζώνες απο το αυτοκίνητο. όπως ακριβώς στο NFS. Τωρα, για τις τύψεις που μπορεί να έχει κάποιος ο οποίος σκοτώνει ακούσια έναν συνάνθρωπο του,δεν νομίζω οτι τίθεται σοβαρό θέμα συζήτησης. Ευχομαι στον 1.5 χρονο που σου μενει για το διπλωμα να πήξει λιγο το μυαλουδάκι σου, γιατί κακό δικό σου θα κάνεις κατα κύριο λόγο.
  17. καλορίζικος!Περιμένουμε γρήγορα δοκιμές σου!
  18. so? θες να σου ζητησω συγνωμη δλδ τωρα? να βαλω εμφανιση cisse? wtf ρε φιλε κερδιζεις-προκρινεσαι και το μονο που θυμασαι ειναι να ερθεις να μου την πεις εμενα..
  19. αν και Αεκτζης πολύ το χάρηκα το σημερινο! είχαμε κανει κερκιδα με γαυρο φιλαρακι απο το πανεπιστημιο! Μπραβο τον παναθηναικο , και κυριως μπραβο για νικη+προκριση = βαθμους ουεφα. καλη συνέχεια , και αν δεν κανω λαθος τωρα πεφτει ¨"καφενειο" σε αυτον τον γυρο. ( σε σχεση με ρόμα παντα ε)
  20. παιδια ο fisheye του βουδα τρελο πραγμα. Ημουν παρών στην παράδοση με κουριερ και εβγαλα 3-4 καρε Προσπαθουσα να βγαλω το γραφειο που ηταν μπροστα μου, και τραβαγε μεχρι και τον αγκωνα το χεριου που στηριζα την D90..:worship:
  21. παιδιά ποια η γνωμη σας για αυτο.. http://global.ebay.com/WATER_HOUSING_FOR_NIKON_D40_D40X_D50_D60_D80_D100_D70/110488072715/item
  22. έχει ακουστεί τιποτα για αντιστοιχο μοντέλο απο Nikon?
  23. Γιατι βρε καλη Canon πάλι χωρις οθονούλα μικρη για ρυθμίσεις? Παντως θα εχει ενδιαφερον βιντε σε 720 @ 60fps.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.