Jump to content

Infotech

Premium Members
  • Posts

    501
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by Infotech

  1. Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν από τους χαρίζοντες στους διοργανωτές και τέλος στα λιθαράκια που βάλαμε όλοι οι συμμετέχοντες!! Βασικά περίμενα να μαζεύαμε κάνα πεντοχίλιαρο αλλά ελπίζω και αυτό το μικρό ποσό να πιάσει τόπο! Ευχαριστούμε και για τα δώρα!

    • Like 3
  2. Πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Πρώτα απ' όλα στον Ζάχο @jax7480 και στον Ανέστη @junior-21-  που χάρις την δωρεά τους ξεκινάει αυτή η κίνηση και εννοείται στο αγαπημένο μας τεχνολογικό forum που την στεγάζει και την οργανώνει! Ότι αξία και να έχει η κάθε κατάθεση από εμάς και όση αξία και να έχουν τα δώρα τίποτα δεν συγκρίνεται με την αξία της ανθρώπινης ψυχής, της αξιοπρέπειας και του ανώτατου ιδανικού της φιλανθρωπίας! και πάλι μπράβο σε όλους!!

    • Like 4
  3. Καλό μήνα! Επειδή έχουμε έναν πτυχιούχο τρελό στην πολυκατοικία και πετάει τα γράμματα, τους λογαριασμούς και τα ειδοποιητήρια παίζει να έχω κάποια ενημέρωση για το άν έχει σταλεί το δικό μου για να έχω το νού μου; Ο τύπος είναι δύναμη σας λέω, πριν από λίγους μήνες έκοψε σωλήνες νερού και καλώδια RF στον φωταγωγό γιατί έτσι του είπαν από την ΕΥΔΑΠ είπε!!

  4. ?Γιούπι!!?

    Ευχαριστώ πάρα πολύ το TheLAB για το δωράκι!

    Εύχομαι καλή χρονιά σε όλες και όλους τους συμφορουμίτες καθώς και σε όλο τον κόσμο. Το νέο έτος να δώσει σε όλο τον κόσμο τα πολυτιμότερα αγαθά που λίγο πολύ όλοι έχουμε ανάγκη... υγεία και ψυχική γαλήνη!

  5. Καλές γιορτές και καλά χριστούγεννα και καλή χρονιά και χρόνια πολλά και πολύχρονοι όσοι γιαρτάζουν γιόρτασαν πρόσφατα και θα γιορτάζουν μεσ'τον μήνα αυτό αλλά και γενικά και όλα καλά και εντάξει για όλο τον κόσμο!!!

     

    ΥΓ. Εύχομαι την μέγιστη υπομονή σε όσους εργάζονται σε retail και πρέπει να ακούν καθημερινά για πολλές φορές WHAM και Mariah Carey!!

    so it begins.jpg

  6. Μισό λεπτό, εδώ μιλάμε για ορισμό τιμών προϊόντων μίας εταιρίας. Δηλαδή ο Ν λέει ότι φτιάχνει ένα προϊόν π.χ. TV το οποίο για διάφορους λόγους λέει στους πωλητές του ότι δεν θέλει να το πουλάνε κάτω από 100€. Και όποιος το πάρει. Αν δεν του κάνει μπορεί να πάρει το προϊόν από έναν άλλο κατασκευαστή, τον Μ που λέει στους πωλητές του να το πουλάνε όσο θέλουν. Ακόμη και αν αυτοί για διάφορους λόγους π.χ. για να χτυπήσουν τον αντίπαλο πωλητή το βγάζουν σε τιμή κόστους (κράχτη). Ποιό το πρόβλημα για τον τελικό αγοραστή; Δεν μου κάνει το προϊόν του Ν λόγω τιμής του, αγοράζω του Μ. Τι είναι αθέμιτο; Δεν είναι lobby, ορίζουν τιμές μόνο για τα δικά τους προϊόντα. Αυτό ισχύει παντού.

     Δεν το κατάλαβα καλά, δηλαδή δεν  μπορώ να ορίσω την ελάχιστη τελικά αξία του προϊόντος που παράγω; ΟΚ , δίνω μία έκπτωση "χονδρική τιμή" στο κατάστημα που πουλάει το προϊόν μου για να βγάλει και αυτό κάτι, πειράζει που δεν θέλω να μου το ξεφτιλίσει; Αν είναι έτσι, τότε ο κατασκευαστής Α που έχει και το κεφάλαιο, θα ανοίγει δικά του μαγαζιά σε όλο τον κόσμο για να μπορεί να διαχειρίζεται την αγορά των προϊόντων του, να παίρνει όλο το κέρδος χονδρικής και λιανικής και να πάνε να πνιγούν τα μαγαζάκια της οδού Σ.

    Εγώ έτσι το κατάλαβα αυτό, αν δεν είναι έτσι ας μου το εξηγήσει κάποιος.

  7. Παίδες η UL είναι από τις πιο αρχαίες εταιρίες (1894) όπως και η VDE e.V. και σε ότι προϊόν μπαίνει η στάμπα της είναι εγγύηση. Δεν είναι μόνο για Η/Υ αλλά για οτιδήποτε παράγει η βιομηχανία. Προσωπικά τώρα που περιέχει το UL η ονομασία παίρνει bonus στο κύρος, μιλάω για bonus όχι ότι η Futuremarks από μόνη της δεν είναι αξιόλογη. Τώρα όσον αφορά το marketing και την ονομασία είναι πολιτική της UL να μην κάνει φανφάρες στα ονόματα αλλά να έχει αυστηρό προφίλ. ΟΚ.

    • Like 1
  8. On 9/4/2018 at 7:01 PM, Yonah said:

    Ο λόγος που βγαίνουν ακόμη τέτοιες κάρτες ποιός ειναι; Οι έξοδοι εικόνας; Η χρήση τους σε server συστήματα;

    Διότι αδυνατώ να κατανοήσω πως κάποιος θα δώσει χρήματα για κάτι τέτοιο οταν ΟΛΟΙ οι cpu (πλην ryzen) πλεον έχουν και ενωματωμένα γραφικά.

     

    Συμφωνώ απόλυτα και αν είναι να δώσω λεφτά μόνο και μόνο για να έχω κάπου να συνδέσω την οθόνη γιατί να μην πάρω μία GT710 ή μία R5 230 με παθητική ψύξη και κάτω από 40€ (για να μην πώ και κάτω από 30€).

    • Like 1
  9. Σε ένα χρόνο από τώρα θα μάθουμε αν ειναι και αξιόπιστοι για να τους χρησιμοποιήσουμε σε data centers γιατί από terrabytes μπουχτίσαμε, από ποιότητα όμως... σιδερικά για ανακύκλωση!

  10. Κυρίες και κύριοι καλή χρονιά εύχομαι σε όλους εντός και εκτός forum γεμάτη δημιουργητότητα, έμπνευση και δύναμη για έναν καλύτερο κόσμο. Με υγεία πάνω απ'όλα!!

     

    5a4ca2a1c00ee_.jpg.d54d53b7aa5d407be0b51274d675a51f.jpg

    • Haha 3
  11. Ελπίζω να υπάρχει τρόπος να ελέγχεις τον όγκο ή ακόμη καλύτερα και το είδος των "newsfeed" γιατί αλλιώς βλέπω να χρειάζεται κάποιος αρκετά μεγάλο χώρο στο κινητό του προκειμένου να αποθηκεύσει προκαταβολικά "Το αστέρι της Φασκομηλιάς" και τις νέες ατάκες του Τσουκαλά!

  12. Είναι κατά τη γνώμη μου μία προσωρινή (ή ημιμόνιμη κατά το σοφό ρητό ουδέν μονιμότερο του προσωρινού) για τον μικρό επαγγελματία που προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια από την εξαφάνιση και τον πόλεμο που του κάνουν οι μεγάλοι όμιλοι που έχουν από πίσω τους τράπεζες και τον νταβατζή κράτος. Όταν σου βγάζει νόμο του κράτους την υποχρεωτική συμμετοχή της τράπεζας στα κέρδη σου και μάλιστα σε αναγκάζει να πληρώσεις και εξοπλισμό για αυτό, άκουσον άκουσον, τότε προσεγγιστικά είναι μία λύση πιστεύω αυτή του freePOS.

    Ελπίζω να αλλάξει το πράγμα σύντομα γιατί με αυτά τα μέτρα που εφαρμόζουν εις βάρος του Έλληνα επαγγελματία βλέπω χιλιάδες λουκέτα ακόμη και μάλιστα ουρές για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς (όσοι μπορέσουν να μπούν σε ρύθμιση τέτοια). Δυστυχώς ο Έλληνας καταναλωτής που είναι έξω από τον χωρό δεν το καταλαβαίνει γιατί και αυτός με την σειρά του παλεύει να φτιάξει το αφορολόγητο του ηλεκτρονικά όπως του το έχουν επιβάλλει, λες και αν μου καεί ο ανεμιστήρας στο σπίτι δεν είναι έξοδα που θα πάω να τον αγοράσω με ένα εικοσάευρο στο χέρι.

    Τέλος πάντων, όλα γίνονται για τις τράπεζες τα τελευταία χρόνια. Για τον χειρότερο και πιό ζημιογόνο κλάδο της Ελληνικής οικονομίας.  Όπως ακριβώς έγινε όταν το ζημιογόνο τμήμα της Αγροτικής Τράπεζας για παράδειγμα έμεινε στο δημόσιο, ώστε η Πειραιώς να πάρει μόνο το κερδοφόρο κομμάτι και πολλά άλλα παραδείγματα. Το τραπεζικό για τον οποίο για να μην χρεοκοπήσουν και αναγκαστούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη οι μεγαλοτραπεζήτες (και δεν μιλώ για τον φίλο μας που δουλεύει ταμίας στην τράπεζα) το πληρώνουμε εμείς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.

    Γι' αυτούς και πολλούς άλλους λόγους που όλοι λίγο πολλοί γνωρίζουμε ελπίζω να εμφανιστούν και άλλα τύπου FreePOS και πραγματικά FREE POS γιατί αρκετά με τα 150€ και 200€ για τα μηχανάκια που αναγκάζονται οι επαγγελματίες να τα αγοράζουν αναγκαστικά και εκβιαστικά από τις τράπεζες. Λες και τους περισσεύουν από τα πολλά λεφτά που τους αφήνει η εφορία και τα ασφαλιστικά (και άλλοι φορείς).

    • Like 2
  13. 16 hours ago, Nick74 said:

    αυτο που λες εχει και την αρνητικη πλευρα αφου η τεχνολογια εντοπισμου μπορει να λειτουργει και αρνητικα, και το ειδος μας στο επιπεδο του πολιτισμου που βρισκεται αυτη τη στιγμη  δε νομιζω οτι ειναι ικανο να παραβλεψει τετοιου ειδους "πλεονεκτηματα"

    ...αυτό που λες να το καταλάβω για κάποιον που δεν έχει κινητό.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.