Jump to content

ionpan

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by ionpan

  1. Για GIGABYTE είμαι μεταξύ της Z170X Gaming 7 και της GA-Z170X-UD5, αλλά φαντάζομαι θα πάω για τη gaming μιας και δίνει καλύτερο ήχο (αν και δεν το θέλω για πολλά παιχνίδια το PC). Με ASUS είναι η αλήθεια ότι κι εγώ είχα κάτι τρεχάματα με μια κάρτα γραφικών και η αντιπροσωπεία με έγραψε κανονικά.

  2. Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και κάμποσο καιρό σκέφτομαι να φτιάξω ένα νέο μηχάνημα για daily driver. Με την παρουσίαση των Skylake ήρθε η ώρα να φτιάξω επιτέλους ένα. Η βασική μου απορία είναι, επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με κατακευαστές μητρικών και πάνω κάτω όλοι δίνουν τα ίδια χαρακτηριστικά για storage controllers, ram, pcie κλπ. με ενδιαφέρει κυρίως η άποψή σας για after sales support, ευκολία στο RMA και αντοχή στον χρόνο. Οι μητρικές που θέλω κυμαίνονται περίπου στα 220-240 όπως η GIGABYTE Z170X Gaming 7, η ASUS MAXIMUS VIII HERO, η ASRock Z170 Extreme6 κλπ. Η απορία μου είναι καθαρά στο ποιον κατασκευαστή να επιλέξω ή ποιον να αποφύγω.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.