Jump to content

ionpan

Members
  • Posts

    45
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About ionpan

  • Γενέθλια 29/01/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη/Σέρρες

ionpan's Achievements

  1. ionpan

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Έστειλα και γω τη συμμετοχή μου. Χρόνια πολλά σε όλους!
  2. ionpan

    Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2018 - 4η Εβδομάδα

    Done and done.
  3. ionpan

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Χρόνια πολλά ρε παιδιά!
  4. ionpan

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Arial
  5. ionpan

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά και από μένα. Εγώ με τη σειρά μου να επισημάνω κάτι που είπανε και προηγούμενοι: περισσότερα reviews. Δε βαριέμαι ποτέ να διαβάζω για περίεργα gadgets που δεν έχω ξαναδεί ποτέ (πχ pci κάρτα για power on/off συστήματος με IR receiver και άλλα τέτοια κουλά). Keep up the good work!
  6. ionpan

    Επιλογή κατασκευαστή μητρικής για Socket LGA1151

    Για GIGABYTE είμαι μεταξύ της Z170X Gaming 7 και της GA-Z170X-UD5, αλλά φαντάζομαι θα πάω για τη gaming μιας και δίνει καλύτερο ήχο (αν και δεν το θέλω για πολλά παιχνίδια το PC). Με ASUS είναι η αλήθεια ότι κι εγώ είχα κάτι τρεχάματα με μια κάρτα γραφικών και η αντιπροσωπεία με έγραψε κανονικά.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και κάμποσο καιρό σκέφτομαι να φτιάξω ένα νέο μηχάνημα για daily driver. Με την παρουσίαση των Skylake ήρθε η ώρα να φτιάξω επιτέλους ένα. Η βασική μου απορία είναι, επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με κατακευαστές μητρικών και πάνω κάτω όλοι δίνουν τα ίδια χαρακτηριστικά για storage controllers, ram, pcie κλπ. με ενδιαφέρει κυρίως η άποψή σας για after sales support, ευκολία στο RMA και αντοχή στον χρόνο. Οι μητρικές που θέλω κυμαίνονται περίπου στα 220-240 όπως η GIGABYTE Z170X Gaming 7, η ASUS MAXIMUS VIII HERO, η ASRock Z170 Extreme6 κλπ. Η απορία μου είναι καθαρά στο ποιον κατασκευαστή να επιλέξω ή ποιον να αποφύγω.
  8. ionpan

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    @DJD, @.38-.45, @Suedehead, @RootX
  9. ionpan

    #labxmas2014 day 17 gift 29

    Space Invaders
  10. ionpan

    #labxmas2014 day 14 gift 23

    Θα πω 10/2/1996, αλλά σύμφωνα με την wikipedia τότε ο Κασπάρωφ νίκησε. Η νίκη του Deep Blue ήρθε αργότερα.. EDIT: δεν παρατήρησα την λέξη "παρτίδα". My bad.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.