Jump to content

taotao2

Premium Members
  • Posts

    59
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About taotao2

  • Γενέθλια 23/01/1976

taotao2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. taotao2

    Τι προτιμάτε για τις αγορές σας;

    δυσκολες εποχες για αγορες ,ειτε εκτος ,ειτε εγχωριες!!!!περιμενα τους bulldozer ,αλλα κατεληξα σε 1090Τ .....τωρα ξανα μετα απο καμια 4ετια-5ετια!
  2. taotao2

    Smart Home και DIY!

    αληθεια ,απο κοστος τι βγαζει το ολο θεμα ? καλο θα ηταν να υπηρχε και μια αξιολογηση στα οικονομικα!!!
  3. taotao2

    Εξωδικο απο forthnet

    στην forthnet,ειχα και εγω το ιδιο προβλημα...διακοπη συνδεσης,πληρωμη τελευταιου λογαριασμου,και ξαφνικα μετα την μεταφορα σε αλλη εταιρεια ,μου στελνουν ενα ραβασακι με 95 ευρω χρωστουμενα ,μετα απο ελεγχο βλεπω 2 παγια επιπλεον φορτωμενα χωρις λογο και ενα ποσο λογο της διακοπης.......φυσικα στα τηεφωνα ακρη δεν εβγαλα με κανεναν υπαλληλο μιας και ειναι μια απροσωπη εταιρια....ο καθεις τα δικα του ''θα σας πανε δικαστικος κλπ.κλπ. Τους εστειλα ενα email οτι δεν δεχομαι καμια χρεωση και οτι ειναι παρονομη,τους ειπα να βγαλουν λογαριασμο και να αφαιρεσουν οτι παραπανισιο εχουν βαλει,και οτι αν δεν το κανουν τοτε τα ελληνικα δικαστηρια θα ειναι αρμοδια να το κανουν για οποια πλευρα συμφερει να προχωρησει σε δικαστικη διαμαχη!!Τους εγραψα κανονικα μετα απο αυτο ,και ουτε φωνη ουτε ακροαση μετα απο 1 χρονο και κανενα εξωδικο απο αυτους,μιας και δικαστικος δεν συμφερει καθολου την εταιρια. Μια αγωγη με τα παραβολα και το εξωδικο κοστιζει περιπου για μια εταιρια περι τα 600ευρω για καθενα πελατη που εχουν και καλα προβλημα,μιας και οι δικηγοροι ειναι με μισθο εκει.Και να χασει ο πελατης την δικη,τα δικαστικα εξοδα σχεδον κανενα δικαστηριο για τετοιες υποθεσεις δεν τις χρεωνει στον χαμενο(αλλη μια απειλη που συνηθως κοπανανε οι δικηγοροι).Με λιγα λογια καμια πλευρα δεν συμφερει το δικαστηριο και ειδικα μια εταιρια οταν εχει διαμαχες καθημερινα με πελατες,τοτε οτι εβγαζε σε κερδος ,θα τα εσκαγε σε παραβολα για δικαστηρια.
  4. taotao2

    Aποτυχία bios update σε asus blitz formula

    γενικα η asus εχει προβλημα με αναβαθμισεις bios ,απο περιβαλλον windows, την εχω παθει 2 φορες και πλεον μονο απο afudos κανω!Μεσο του afudos ποτε δεν εχει σκαλωσει.Για αρχαριους ειναι πολυ ευκολο μεσο windows ,αλλα οχι αξιοπιστο ,πρεπει η asus να το καταργησει γενικος αυτο τον τροπο.Τσαμπα πανε οι m/b τους.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.